G4Media.ro

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu preşedintele Israelului despre combaterea COVID-19

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu preşedintele Israelului despre combaterea COVID-19

Şeful statului Klaus Iohannis a avut joi o convorbire la telefon cu preşedintele Israelului Isaac Herzog, la iniţiativa părţii israeliene, informează Administraţia Prezidenţială. Discuţiile au vizat colaborarea în combaterea pandemiei de COVID-19, în domeniul economic şi în cel al securităţii şi apărării, precum şi în format multilateral.

 • „Convorbirea se înscrie în dinamica foarte bună a contactelor bilaterale la nivel înalt din ultima perioadă, inclusiv în contextul recentei vizite a fostului Preşedinte israelian Reuven Rivlin în România, la începutul lunii iunie, reflectând soliditatea relaţiei bilaterale, cu caracter strategic, precum şi faptul că Statul Israel rămâne cel mai important partener al României în Orientul Mijlociu.

Discuţia a prilejuit un schimb de opinii în ceea ce priveşte stadiul şi perspectivele relaţiei bilaterale dintre România şi Israel, inclusiv colaborarea în combaterea pandemiei de COVID-19, în domeniul economic şi în cel al securităţii şi apărării, precum şi în format multilateral.

Totodată, în cadrul discuţiilor a fost reliefată relaţia apropiată de prietenie dintre cele două state şi popoare, în context fiind apreciată, în mod deosebit, contribuţia comunităţii de origine română din Israel la progresul societăţii israeliene.

La rândul său, preşedintele statului Israel a exprimat satisfacţie faţă de nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale, precum şi angajamentul pentru dezvoltarea şi aprofundarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun. Preşedintele Isaac Herzog a apreciat eforturile comune pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi a transmis apreciere pentru rolul comunităţii de origine română în societatea israeliană. De asemenea, Preşedintele statului Israel a exprimat apreciere faţă de angajamentul constant al ţării noastre pentru combaterea antisemitismului şi asumarea trecutului”, arată comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. A vorbit sau a comunicat prin morse? Cu niște evrei? Sau cu evreii lui

 2. iohanis si guvernul NU vor eradicarea epidemiei. Ei sunt interesati ca epidemia sa infloreasca si sa tot apara noi valuri. Scopul e sa le mearga afacerile cu teste, echipamente, dezinfectanti si sa mentina starea de alerta ca sa faca ei contracte fara licitatie.
  Se vede asta din masurile haotice si fara sens luate de la inceputul pandemiei, pe principiul ,,mircea, fa-te ca lucrezi!”.
  Daca voiau sa nu vina valul patru obligau toate persoanele care intra in țara sa se testeze, indiferent de varsta, inclusiv copii. Se preocupau ca masca sa fie purtata de toate persoanele in interior, iar copii sub 5 ani care nu poarta masca sa nu aiba acces in magazine. Puneau frana plecarilor in concediu in strainatate. Dar prin campania desantata in favoarea concediilor in afara tarii, se vede ca sunt interesati de mentinerea si extinderea epidemiei.

  • iohanis trebuia sa fiscute cu medicii specialisti din israel nu cu presedintele. Ba nici nu trebuia sa discute iohanis, trebuiau sa discute medicii din romania cu medicii din israel.

  • Ce vrei tu e tiranie și este exact ce vor si cei care au orchestrat această pandemie.

 3. Au vorbit si despre Pegasus?
  KWI are nevoie de un demo sa il testeze pe cineva?
  Ce campanie de sănătate publică?
  Aia care a dat rateu in Israel?

  • Xi jinping asculta telefonul Merkeloaiei! Xi rau, Xi obraznic care esti!

 4. * copiii

 5. Iar Isaac Herzog l-a crezut.

 6. G4media, si eu am discutat cu nevasta-mea despre gaurile negre din card si radiatia Hawking din portofel, dar n-ati vrut sa dati stirea.
  Ma simt profund dezamagit.

 7. Au discutat discutii!
  Eu citesc stirea asa:
  Efectul razelor de luna
  Asupra galosilor de guma.

 8. E wow ce-a făcut Președintele!

 9. Comunicat de scarba mare…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.