G4Media.ro

Kim Jong-un a primit o ”scrisoare personală cu un conținut excelent” de…

Kim Jong-un a primit o ”scrisoare personală cu un conținut excelent” de la Donald Trump. Liderul Coreei de Nord spune că Trump a dat dovadă de ”un extraordinar curaj”

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a primit o „scrisoare personală” de la preşedintele american Donald Trump, potrivit agenţiei de stat nord-coreene KCNA, citată de CNN și preluată de News.ro.

Oficiosul de la Phenian anunță că dictatorul Coreei de Nord „a spus cu satisfacţie că (scrisoarea) are un conţinut excelent” și că ”se va gândi serios la conţinutul serios”. Fără să dea alte detalii despre conținutul epistolei de la Casa Albă, Kim Jong-un a mai apreciat „extraordinarul curaj al preşedintelui Trump”, a adăugat KCNA.

Casa Albă nu a răspuns solicitărilor imediate de a comenta informaţia.

Nu este pentru prima dată când în spațiul public apar informații despre schimburi de scrisori cu conținut misterios între cei lideri. La începutul lunii iunie, Donald Trump le-a vorbit reporterilor despre o „frumoasă scrisoare” pe care a primit-o de la Kim Jong-un, prima de la întâlnirea din februarie, la Hanoi, care s-a încheiat fără un rezultat, informează News.ro.

 

foto: Kim Jong-un și Donald Trump, la Casa Albă 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Și uite-așa, din „excelent” născînd „minunat” și vițăvercea, cu (foarte probabil aceleași) răvașe schimbate, ăștia doi își duc de nas propriile boboare cîștigînd în popularitate…

  2. Kim Jong-un se refera la atacul lui Trump asupra Iranului.