G4Media.ro

Kievul susține că Moscova a început să „cerșească” negocieri prin intermediul mediatorilor

Sursa foto: Kremlin.ru

Kievul susține că Moscova a început să „cerșească” negocieri prin intermediul mediatorilor

Oleksii Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare (NSDC) al Ucrainei, a declarat că Rusia începe să „cerșească” negocieri prin intermediari.

„Putin dă ordin să asedieze complet regiunile Lugansk și Donețk. Nu există niciun secret în spatele acestui lucru. Mai mult, ei încep acum să realizeze că, în mod cert, nu sunt capabili să atingă acele obiective de ocupare a țării noastre pe care și le-au stabilit anterior. Acesta este motivul pentru care astăzi cerșesc. Ei implică un întreg grup de intermediari”, a declarat Danilov într-un interviu pentru Radio NV, scrie cotidianul ucrainean Pravda.
.
„În acest moment, desfășoară o muncă uriașă cu grupuri separate pentru a le determina să negocieze. Au în vedere ca intermediari Brazilia și oricine vă puteți imagina. ‘Haideți să negociem pentru a rezolva cumva această problemă'”, a spus oficialul ucrainean.

Danilov afirmă că, la rândul său, Ucraina a pus patru condiții simple pentru Rusia:

 • Retragerea din toate teritoriile ucrainene care sunt acum ocupate
 • Aducerea în fața justiției a celor care au început războiul și care ucid copii, bătrâni și femei
 • Garanții de securitate pentru Ucraina
 • Acceptarea de către Moscova a răspunderii pentru acțiunile sale

„Această absurditate care se desfășoară astăzi trebuie să se încheie mai devreme sau mai târziu. Trebuie să punem un stop total. Când unii cred că trebuie să fim îmblânziți cumva pentru a începe să negociem cu Putin despre ceva – ei bine, desigur. Dar Putin trebuie să îndeplinească mai întâi condițiile țării noastre. Nu există o altă cale”, a mai spus acesta.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Rusia ocupa cinci judete si dupa aia vrea sa „negocieze”. Asta poate dura la nesfarsit. Isi refac capacitatile si o iau iarasi de la zero.

  • Indiferent cum se termina războiul ruso-ucrainean, rusii o vor lua mereu de la zero: se vor înarma, pregăti si vor porni un nou conflict.
   Nimeni din vecinătatea Rusiei nu poate sta liniștit.
   Istoria din ultimii 200 de ani ne arata asta.

  • Mulți apelanți la istorie p -aci ! Cum e cu Hiroshima? Dar cu Nagasaki? Parcă ne scriau unii de niscava ceasuri? Ăla care a mai avansat cu 10 secunde? SLAVĂ PĂCII !

 2. Pur si simplu solutia evidenta pentru cei din rusia va fi sa-i faca vant pe geam lui Putin „iata vinovatul ,el singur a decis, el a apasat pe butoane, el e vinovat,” plus se retrag in spate shoigu lavrov medvedev si cativa generali si asta este, petrolul si gazul curg din nou inca 30 de ani pana ruzzia invadeaza alta tara ca asta e obiceiul lor de 500 de ani.

 3. Cerșesc Kievului…..,au cerșit și înainte de invazie Kievului sa o lase mai moale cu nato. Într-o zi vor cerși Kievului sa invadeze dincoace de Nistru

 4. Postacii ruși cerșesc pacea de vreo 6 luni.

 5. Stai ca imediat vine cariatul de Florin / Riki sa va spuna defapt cum sta treaba.

 6. Daca este adevarat – atunci este un semn bun.

 7. am vazut asta si in comentariile trolacilor ruznaci…mesajul e acelasi, trebuie sa acceptati furtul si vi.lu altfel nu vreti pace…🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕😎😎😎😎😎😎😎😎

 8. Maestre, cum e cu corupția?

  • Aaaaaa, nu e o problemă ciorditul banilor amerlocilor?

  • Ce mai aveți nevoie , nucleare?

 9. Să vă rugați să nu fiți ,, îndestulați” în timp util? SLAVĂ PĂCII !