G4Media.ro

Kelemen Hunor: Sunt convins că au semnat şi români pe listele UDMR…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Kelemen Hunor: Sunt convins că au semnat şi români pe listele UDMR / ”Spun că este nevoie de UDMR în consiliile locale şi judeţene, în fruntea localităţilor şi în PE”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate şi de români, transmite Agerpres.

El a adăugat că, de altfel, UDMR va avea liste de consilieri judeţeni inclusiv pentru judeţele Bacău şi Gorj.

Potrivit liderului UDMR, formaţiunea sa va avea aproximativ 200 de primari, 2.600 de consilieri locali şi 100 de consilieri judeţeni.

„Am constatat că oamenii semnează pentru noi şi spun că este nevoie de UDMR în consiliile locale şi judeţene, în fruntea localităţilor şi în PE şi sunt convins că după 9 iunie vom avea rezultate bune: 200 de primari, patru preşedinţi de consilii judeţene, 2.500 – 2.600 de consilieri locali şi 100 de consilieri judeţeni”, a spus Kelemen Hunor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Români de la PSD, la fel cum au si votat! Ce dovadă mai clară că UDMR= AUR-SOS și că PSD-PNL-UDMR este real decât voturile masive ale UDMR in Oltenia? 🤮🤮🤮 Faceți de râs ideea de maghiar! Rusofililor!

  2. Sigur ca au semnat si Romani. Problema e daca ei stiau de asta