G4Media.ro

Kelemen Hunor anunță că plenul reunit al Parlamentului va respinge rapoartele de…

Kelemen Hunor anunță că plenul reunit al Parlamentului va respinge rapoartele de activitate ale Avocatului Poporului şi Consiliului Naţional al Audiovizualului

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, luni, la finalul şedinţei coaliţiei guvernamentale, că în plenul reunit al Parlamentului urmează să fie respinse rapoartele de activitate ale Avocatului Poporului şi Consiliului Naţional al Audiovizualului, relatează Agerpres.

„Vom respinge raportul la Avocatul Poporului şi la CNA. Celelalte două rapoarte vor fi votate, vor fi susţinute de grupurile noastre”, a arătat Kelemen Hunor, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă s-a discutat în cadrul coaliţiei despre persoanele care ar putea deţine pe viitor funcţia de Avocat al Poporului, Kelemen Hunor a negat acest lucru.

„Mâine se respinge raportul şi urmează o altă şedinţă când se va decide ce se va întâmpla cu Avocatul Poporului şi după aceea o altă şedinţă, probabil undeva în septembrie, că în iunie nu ai cum să faci, în care, după audierile în comisiile de specialitate, se votează Avocatul Poporului. Deci suntem departe de a veni cu nume, cu prenume în acest moment. Atât pot să vă spun ce se va întâmpla mâine. (…) Domnul Fabian, da, e o variantă, dar nu am discutat şi vom discuta în continuare când va veni momentul”, a menţionat el.

Pe 25 mai, Comisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins raportul privind activitatea Avocatului Poporului pe anul 2020.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Ma mir.
  Puteau sa-l retrimita la comisii.
  Înca mai e timp, de fapt. O amânare a deciziei.
  Vin concediile de vara.
  Cum sa dai afara pe cineva fara sa fi apucat o zi de relaxare pe banii statului.

 2. Bai chelemen, nu uitam rolul adunaturii pe care o conduci in numirea celor pe care ati vreti, de nevoie, sa ii dati afara!

 3. După Guwernerul meu, acum avocatul Poporului al nostru, televiziunea noastră.
  Politica îngroapă România!!!!

 4. Bă kelemen vreau și eu creștin ortodox să iubesc o unguroaică de religie catolică și să facem o familie mixtă, avem vreo șansă? Că n sect 3 cunosc 4 familii de acest gen chiar dacă părinții get beget au fost împotrivă dar iubirea e mai presus de orice, aș vrea să merg în Covasna și eu să o învăț limba română și ea graiul maghiar, am vreo șansă sau mă tranșează șogorul?

  • Tu spera acolo ! Presupun ca esti deja un etnic mixt romano-gipsan.

 5. Dacă nici termenul de avocat al poporului nu va este clar ce sa mai spun de noaptea muzeelor ce se desfășoară ziua si de alte porcărie ce le aprobati. Vom ajunge iar sa ascultam Europa Liberă si Vocea Americii ca radioul românesc va emite numai în interesul vostru nu al poporului.

 6. La pariu ca urmatorul va fi ungur

 7. Corect,maghiar cu siguranță.

 8. Dacă ai șogor /șogori prin Covasna e mai bine dacă rămâi cu „Rozsika” la București…. Cu șogorii nu-i de glumit… App în limba maghiară apelativul „sogor” are mai multe înțelesuri…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.