G4Media.ro

Justin Trudeau: Mulţi oameni din vestul canadian au fost foarte dezamăgiţi de…

Justin Trudeau: Mulţi oameni din vestul canadian au fost foarte dezamăgiţi de decizia preşedintelui american de a bloca acest controversat proiect de oleoduct dintre Canada şi Statele Unite

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat că va sublinia, în cadrul convorbirii pe care o va avea vineri cu preşedintele american Joe Biden, preocupările sale cu privire la decizia acestuia de a anula controversatul proiect de oleoduct Keystone XL dintre Canada şi Statele Unite, salutând în acelaşi timp „noua eră” care se deschide între cele două ţări vecine, relatează Agerpres, conform AFP.

În cadrul acestei convorbiri telefonice prevăzute pentru vineri după-amiază, prima a noului preşedinte american către un lider străin, „îmi voi exprima preocuparea pentru locurile de muncă şi mijloacele de trai din Canada, în special în Vest”, a declarat premierul Trudeau în cadrul unei conferinţe de presă.

Premierul canadian a admis că „mulţi oameni din Vestul” canadian au fost ”foarte dezamăgiţi” de decizia preşedintelui american de a bloca acest controversat proiect de oleoduct dintre Canada şi Statele Unite.

„Vom continua să fim acolo pentru a-i sprijini pe lucrătorii din toată ţara şi pentru a le apăra interesele în faţa Statelor Unite”, a spus el.

Premierul canadian a adăugat că totuşi preşedintele Biden este ”mult mai aliniat (nu) doar cu valorile mele de prim-ministru, ci cu valorile canadienilor”, dând ca exemplu între altele lupta împotriva schimbărilor climatice şi a COVID-19.

Sursa foto: Facebook/ Justin Trudeau

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. ‘Oamenii aia din vest’ au fost foarte nemultumiti de blocarea proiectului.
  El nu este asa de deranjat de situatie, dl trudeau este afectat profund doar de situatia transgenderilor, musulmanilor (religia pacii..), blmistilor, cerut scuze tuturor minoritatilor inventate, si donat bani de la buget pentru fundatiile unde membrii lui de familie primesc sinecuri consistente (‘WeCharity’ parca e una din fundatii).
  justin trudeau, acest Ianis Hagi al scenei politice canadiene….

 2. a se citi, multor baieti destepti li s-au stricat planurile de a cumpara masini noi, case noi, insule, etc.

 3. Multi oameni din vestul Canadei dar mai ales multi din cei care te susțin pe tine financiar, Justinele.
  S-a întors roata, acum americanii rad de corupția evidenta a guvernului canadian.

  • N-ai înțeles nimic, Trudeau țopăia ca prostănacul de bucurie că a ieșit socialistul biden. El e primul lider pe care îl vezi mereu dansând kumbaia pe partitura globaliștilor. Baga și el gargară de ochii lumii că sa nu piardă din electoratul canadian.

 4. Doi bugetari mizerabili. PSD e pistol cu apa pe langa socialismul „democrat” USA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.