G4Media.ro

Jurnalistul Dan Andronic, condamnat definitiv cu suspendare în dosarul Ferma Băneasa, a…

Sursa: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Jurnalistul Dan Andronic, condamnat definitiv cu suspendare în dosarul Ferma Băneasa, a fost luat în evidența Serviciului de Probațiune și urmează să presteze muncă în folosul comunității

Directorul EVZ, Dan Andronic, a fost luat în evidența Serviciului de Probațiune București și urmează să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Centrul de Asistență Integrată pentru Adicții București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, București – potrivit deciziei Instanței Supreme și răspunsurilor către G4Media.ro ale instanței de executare, Curtea de Apel Brașov, și Direcției de Probațiune din cadrul Ministerului Justiției.

Pe 17 decembrie 2020, Dan Andronic a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru aderare la grup infracțional organizat în dosarul Ferma Băneasa.

În cadrul procedurii de supraveghere, persoana condamnată Dan Andronic trebuie să respecte timp de 4 ani următoarele obligații:

”a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul București, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia de condamnare.

În plus, Dan Adronic are interzise drepturile de a fi ales și de a ocupa o funcție publică timp de 2 ani.

În caz contrar, Instanța Supremă i-a atras atenția lui Dan Andronic că suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei poate fi revocată.

Răspunsul Curții de Apel Brașov pentru G4Media.ro

Răspunsul Direcției de probațiune către G4Media.ro

Alături de Dan Andronic au fost condamnați:

Remus Truică, fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase – 7 ani cu executare

așa zisul prinț Paul al României – 3 ani și 4 luni cu executare, însă acesta a fugit din țară și este dat în urmărire internațională

– miliardarul israeliean Beyamin Steinmetz, consultantul politic Tal Silberstein și avocatul Robert Roșu – câte 5 ani de detenție efectivă, însă israelienii se află în Israel și nu execută peseapsa.

Cu toții au fost condamnați pentru că s-au asociat ca să pună mâna ilegal pe terenurile fostei ferme regale de la Băneasa și a pădurii Fundu Sacului din Snagov în valoare de 145 de milioane de euro. Înalta Curte a decis și confiscarea de către stat a terenurilor.

Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Dan Andronic este un infractor care a scapat foarte ieftin raportat la raul facut Romaniei. O canalie securista.

  • Securistul KGB Dan Voiculescu, securistul Dan Ghita, securistul cu propaganda ceausista Adrian Sarbu, turnatorul securist Cristoiu, infractorul traficant de copii Burci sau mai nou securistul infect Pandele, samd cu totii detin unelte de propaganda ale mafiei pe care le numesc presa.
   Cu totii ar trebui sa zaca pe viata in puscarie.

 2. Cum e să te plimbi prin IOR și să l vezi pe Dan cum tunde iarba 🤣

  • Stai linistit. O sa obtina o adeverinta de la primarie sau stiu eu ce institutie ca a lucrat la taiat iarba printre boscheti si gata a scapat fara sa presteze nimic. Asta cu munca in folosul comunicatii este doar pentru fraieri , restul scapa cu simple hartii.

 3. Justitia nu inceteaza sa-si bata joc de noi, fiindca votam PSD, PNL si AUR.

  • postac scarbos, apari peste tot, ia-ti zilele sau du-te in mmm la munca, sclavule

  • Pacatosule, cei mentionati de tine pica pentru ca presa despre care tocmai vorbea Nicu s-a pus cu tunurile pe ei pana nici nu si-au inceput bine mandatele. Si pentru ca prostimea crede tot ce se scrie in presa. N-am auzit atatea referiri la un politician (Vlad Voiculescu in sus, Vlad Voiculescu in jos) de pe vremea cand si pentru vremea de afara era vinovat Basescu. Luat in colimator, la vremea aia, de aceeasi presa.

 4. Muncă în folosul comunității – la noi e vrăjeală.

 5. Talharii nu au scrupule.

  • …. și la loc de cinste se află magistrații în conivență cu politicenii.
   Se știe dece politicenii acordă privilegii magistraților

 6. MILIARDE DE EURO PLATITE sistemului de justitie ANUAL PENTRU PRIVILEGII NEJUTIFICAT DE MARI.

  IATA REZULTATELE ! EXECUTIA CU ZEL SI OBEDIENTA A PROIECTULUI „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE FACEM LEGI SA NU PUTEM FI PEDEPSITI”.

 7. Vreau și eu să fur milioane de euro și ca pedeapsă să muncesc 60 de zile.

 8. Măcar la maturat aleile din S3, dacă puțină pârnaie nu s-a putut!

 9. Sper să nu mai apară scarnavia la televizor măcar 10 ani!

 10. Ar fi prima oară în viaţa acestui securist-mafiot deghizat în „jurnalist” când face şi el ceva util pentru societate. Cum poţi să te numeşti tu „jurnalist” şi să furi sute de milioane de euro în cârdăşie cu tot felul de interlopi?!

  Şi mai există şi alţi deghizaţi in „jurnalişti” milionari in euro: Coroiu, Chireac, Dinescu, Roşca-Stănescu, Nistorescu, Turcescu şi alţii. La televizor fac pe fetele mari şi in conturi au milioane de euro, nu se ştie exact de unde şi cum i-au obţinut.

 11. Băieții! Auziți că bossul face ” voluntariat” la Centrul de Adicții și Dependențe!!!
  Ar fi păcat să ratați sansa de a învăța de la ” maestrul specialist”!
  Macar cum se mănâncă kko cu polonicul, că de perfuzia cu BR nu vă scapă…

 12. Șmenarul asta ordinar, cu aere de analist politic , care ”demasca”coruptia cand nu cadeau la zar cei santajati , care a servit toate partile beligerante -chipurile- din politica , nu poate intra la zdup ! E pretinul lui Petrov plus ca i se rup sertarele de secretele murdare ale magistratilor, politicienilor, sri-stilor ….. Cred ca a fost un efort comun , sa miluiasca jigodia asta, in dispretul cetatenilor ! Daca in dosarul asta s-a scos, din celalalt , in care e la brat cu fata lui Petrov si coana Mita Biciclista zisa si Udrea e ca si scos, probabil…………