G4Media.ro

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu…

sursa foto: Facebook/Marina Ovsianikova

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid, transmit Reuters și publicația rusă readovka.news: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”, a transmis jurnalista devenită celebră după ce a protestat în timpul unei transmisiuni în direct la Televiziunea 1 din Rusia.

Jurnalista a fost acuzată că a răspândit știri false și a transmis că se consideră nevinovată.

 • „Mă consider complet nevinovată şi, din moment ce statul nostru refuză să îşi respecte propriile legi, refuz să mă supun măsurii de arest care mi-a fost impusă începând cu 30 septembrie 2022 şi mă eliberez de ea”, a scris ea pe Telegram, transmite Agerpres.ro.

Marina Ovsianikova, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la două luni de arest la domiciliu, după ce, în luna iulie, a protestat pe pe digul unui râu vizavi de Kremlin şi a afişat un poster pe care era scris că preşedintele Vladimir Putin este un criminal, iar soldaţii săi sunt fascişti, conform Reuters. Ea riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată de acuzaţia că răspândeşte ştiri false despre forţele armate ale Rusiei, conform readovka.news. După ce a fugit, jurnalista a fost dată în urmărire de autoritățile de la Moscova.

 • „Dragi ofițeri ai Serviciului Federal de Penitenciare, puneți-i o astfel de brățară lui Putin. El, nu eu, este cel care ar trebui să fie izolat de societate și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”, a declarat Ovsyannikova într-un videoclip difuzat după ce jurnalista a plecat din arestul la domiciliu.

Ea colaborează acum cu cunoscutul ziar german Die Welt, după cum a relatat proprietarul ziarului Axel Springer.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

14 comentarii

 1. La ce boala faci reclama, amice?

 2. Miăiță, pro astă pluă trebuie sa fi fost la cwrwl mă tii de a ieșit o asa mandrete de id i ot.

 3. Bag de seama ca mă ta a fătat id i oti la greu, unul din frati e si el prezent pe aici. „Norocosul” de el.

 4. @mihai sosocule, poate oamenii nu vor sa taca si vor sa fie liberi, ar trebui sa nu poti sa postezi aici ca sa intelegi ce inseamna cenzura!

 5. Jos rusia! Jos distctorul scelerat putler!

 6. Din pacate nu se poate. Oamenii sunt egali in fata legii, mai putin Putin, iar el stie asta. Numai noi nu stiam asta. Dar ceea ce cere jurnalista este normal intr-o lume care are justitie.

 7. ✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️…mujicii trimisi carne de tun pentru egou si luxu lui putler au arme si le vor folosi in curand pentru pedepsirea adevaratului nazist …‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️.

 8. ✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️👏✌️…mujicii trimisi carne de tun pentru egou si luxu lui putler au arme si le vor folosi in curand pentru pedepsirea adevaratului n.a.z.i.s.t…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️.

 9. Doamna jurnalista in comparatie cu cei doi trolli, mihai si lucky, este un mastodont de curaj. Bai lipsitilor de (oaie, asa jurnalistă CIA cum o vedeti voi, tot isi risca viata, sobolanilor. Voi in fata pericolului v-ati abandona lejer familia, kurul vostru sa scape, vai de mama voastra care a ezitat intre canal si patuțul de bebeluş.

 10. nah, ziarista instiga la libertate ‼️‼️‼️‼️‼️‼️🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

 11. Axel Springer SE este o companie. Cum v-a relatat voua ceva?
  Axel Springer, fondatorul, este mort din ’85. Nici el nu mai poate sa relateze.

  • Vigilentule, poate ne explici cum relateaza RIA – sau e RAIA [scabie] si atunci da, e vietate si are gura

 12. Dar tare grei de cap sunteți voi, propagandiștii Rusiei, de nu vreți să pricepeți că toate prostiile pe care le debitați în mediul online din România nu prind? Înțeleg că v-a dat Putler normă la postări, dar creier chiar nu aveți?