G4Media.ro

Jurnalista Brîndușa Armanca a câștigat procesul cu Cornel Nistorescu de la Cotidianul,…

Jurnalista Brîndușa Armanca a câștigat procesul cu Cornel Nistorescu de la Cotidianul, pentru articole denigratoare/ Nistorescu trebuie să plătească 9000 de euro daune morale/ Decizia nu este definitivă

Jurnalista Brîndușa Armanca a anunțat, printr-un mesaj publicat în 19 mai, pe Facebook, că a câștigat procesul cu Cornel Nistorescu de la Cotidianul pentru articole denigratoare. Nistorescu trebuie să plătească 9000 de euro daune morale Brîndușei Armanca și soțului acesteia. Decizia nu este definitivă.

 • ”Deci: l-am dat în judecată pe Cornel Nistorescu pentru articole și afirmații denigratoatoare la adresa mea și a familiei mele, proferate în Cotidianul și Cotidianul TV. Am câștigat în primă instanță. Nistorescu are să ne plătească daune morale 40.000 lei mie și 5000 soțului meu. Nu vreau să relatez ce atitudine aberantă a avut omul în instanță. Voi povesti cândva. Îi mulțumesc lui Bazil Vasile Popovici pentru sprijin. Ce vreau să subliniez e că am de gând să mă adresez instanței și în cazurile locale de bălăcareală. Așa, pentru igiena morală a comunității. Să putem respira liber”, este mesajul publicat de jurnalista Brîndușa Armanca.

sursa foto: Facebook/ Brindusa Armanca

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Hotararea dragiloe, nu decizia. Ca doar scrie ca e in prima instanta

 2. Felicitări doamna!

 3. nistorescu e ala care omoara oameni cu jeep-ul?

 4. Garnitura cu care am întrat din comunism:Vadim, Păunescu, Cristoiu, Nistorescu, Chireac, Ursu, Ficeac, și mai sunt. Ăștia erau pentru noi reperele morale! Cât de terminati puteam fi sa i citim în draci pe zombii ăștia?

 5. Cotidianul este la fel de josnic precum Latrina 3. Recent s-a coordonat cu Latrina 3, ca sa faca victima din mafia microhidrocentralelor de pe Raul Alb.

 6. Stați relax că nu e chiar așa cum vă face să credeți Armanca,lumea din Timișoara o cunoaște bine ,nu e vreo sfântă,nu va primi nici un ban pt simplul fapt că nu va câștiga.

  • @ Wanchope – Ce-ai ma? Ti-ai schimbat nick-ul bugetarule? Stai tu relax ca noi, oamenii, stim exact cine este Brandusa Armanca si calitatile pe care le are si stim exact si ce hram poarta nistorescu si gasca lui de fripturisti!

 7. Felcitări!

 8. Cotidianul,suplimentul Pravda in Romania, plin de pupin… pro rusi,redactori si comentatori. nostalgicii Scanteia si Scanteia tineretului.

 9. De isi spune tanti asta ziarista sau jurnalista? Cred ca nici ea nu stie ce este.

 10. La muncă!,nu l-a întins mâna!