G4Media.ro

Jurnalist de la televiziunea publică: O ruşine uriaşă. Niciun reporter TVR la…

Sursa: Facebook/ Ministerul Tineretului și Sportului

Jurnalist de la televiziunea publică: O ruşine uriaşă. Niciun reporter TVR la Minsk, niciun comentator. Totul se face din studio. Suntem însă reprezentaţi la nivel înalt

Jurnalişti din TVR critică faptul că la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk se află doar preşedintele TVR Doina Gradea, alături de delegaţia oficialilor din Ministerul Tineretului şi Sportului, nu şi reporteri ai postului public de televiziune, evenimentul fiind comentat din studiourile de la Bucureşti. ”O ruşine uriaşă”, scrie Narcis Şelaru, comentator al Departamentului Sport, postarea sa fiind preluată şi de Adelin Petrişor, care adaugă, ironic: ”Cu mine-n Afganistan, Kosovo sau pe la diversele exerciţii militare nu a venit”, transmite News.ro

”O ruşine uriaşă. Niciun reporter TVR la Minsk, niciun comentator. Totul se face din studio. Suntem însă reprezentaţi la nivel înalt. Normal, sunt peste 100 de ore de transmisiuni direct. Era mare nevoie de aşa ceva. Am auzit că acum işi caută kimono pentru Tokyo”, scrie Narcis Şelaru, redactor în redacţia Sport din TVR, distribuind o postare a Ministerului Tineretului şi Sportului referitoare la prezenţa delegaţiei ministerului, dar şi a a preşedintelui director general al TVR Doina Gradea, la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk.

Postarea lui Şelaru este preluată şi de jurnalistul Adelin Petrişor.

”Am zis ca e bine să mai afle lumea. Da, reporterii comentează de acasă. Ce să caute ei pe teren, mai ales când terenul e peste hotare? Acolo merg şefii ăia mari după cum vedem în pozele de la minister. Lipseşte martie din post? Nu prea. A fost şi la Eurovision”, afirmă Adelin Petrişor.

El continuă, ironic, într-un Post Scriptum; ”Cu mine-n Afganistan, Kosovo sau pe la diversele exerciţii militare nu a venit. Asa sunt eu, mai norocos”.

Ministerul Tineretului şi Sportului a postat vineri pe Facebook imagini şi un tex referitor la prezenţa delegaţiei de oficiali români, din care face parte ţi Doina Gradea, la Minsk.

”Astăzi, la Minsk începe cea de a doua ediţie a Jocurilor Olimpice Europene, la care România participă cu o echipă de 123 de sportivi. Diseară, pe stadionul Dinamo din Minsk va avea loc ceremonia de deschidere, la care vor fi prezenţi numeroşi şefi de stat şi de guvern şi la care vor asista şi ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei şi secretarul de stat Remus Munteanu. Sosit astăzi la Minsk, ministrul Bogdan Matei a făcut o vizită în satul olimpic al sportivilor şi a participat şi la o sedintă de lucru, la care au mai fost prezenţi preşedintele COSR Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi, preşedintele TVR Doina Gradea şi alţi oficiali ai delegaţiei României, după care a trecut şi pe la spaţiile de cazare şi de masă ale sportivilor”, anunţa vineri ministerul, alături de mai multe fotografii.

Sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. dgradea: interior = exterior. Familia: nnicolai, fstroe etc.

  2. @MARINA ALMASAN NU TI-E RUSINE PUTOARE MICA CE ESTI DUPA ANI DE PUPINKURISM SA FACI PE DIZIDENTA ACUM…