G4Media.ro

Joe Biden anunță măsuri suplimentare pentru controlul armelor de foc pe teritoriul Statelor…

Joe Biden anunță măsuri suplimentare pentru controlul armelor de foc pe teritoriul Statelor Unite

Joe Biden a anunțat, joi, măsurile suplimentare pe care le va lua pentru controlul armelor de foc pe teritoriul Statelor Unite. Președintele american a catalogat drept o „ruşine” violenţele armate care au zdruncinat țara. El a dat asigurat că niciuna dintre măsurile prezentate nu contravine amendamentului 2 al Constituţiei SUA, despre care susţinătorii armelor de foc afirmă că le garantează dreptul la port-armă.

Între altele, planul lui Biden prevede interzicerea puştilor de asalt, precum şi a încărcătoarelor de mare capacitate.

De asemenea, liderul de la Casa Albă vrea ca Biroul federal pentru controlul alcoolului, tutunului şi armelor de foc (ATF) să publice un raport anual privind traficul de arme de foc în SUA şi ca statele să adopte legi care să faciliteze identificarea persoanelor „cu risc” deţinătoare de arme

Preşedintele SUA a cerut Departamentului Justiţiei să propună reglementări pentru depistarea armelor de foc care au fost modificate artizanal şi care sunt deţinute ilegal. De asemenea, vor fi elaborate norme pentru intensificarea controalelor privind profilul psihologic al persoanelor care vor să cumpere arme de foc. În plus, pistoalele cu dispozitive de fixare pe braţ vor fi reclasificate, astfel încât să fie verificate mai atent de autorităţi. Preşedintele SUA a cerut Congresului să adopte rapid măsuri pentru extinderea controalelor asupra vânzărilor armelor de foc.

Joe Biden urmează să îl numească pe David Chipman, un activist pentru intensificarea controalelor la achiziţionarea armelor de foc, în funcţia de director al Oficiului pentru Alcool, Tutun şi Arme de Foc.

Mai multe incidente armate, soldate cu numeroase victime, au avut loc recent în statele Colorado, Georgia şi California.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Aproape orice, de la un Walter pana la AG-uri fara incarcatura dubla sau ghidaj GPS se poate procura fara nicio problema. S-a interceptat relativ recent o bomba nucleara de mici dimensiuni furata de la rusi si scoasa la vanzare pe niste siteuri unde n-aveti cauta…Kalasnikovul AK-47 probabil vi-l permiteti si pe pensia minima :)) Freedom isn’t free!

  Pe de alta parte de ce nu ne uitam si la cauze? De ce generatia noastra a avut acces la arme automate, cu banda, luneta si calibrul la alegere si nu ne-am apucat de exterminat semenii??? Gangsterii periculosi gen MS-13, jocurile pe calculator extrem de violente, terorismul islamic, idiotii utili folositi politic, traficul si consumul de droguri, si bolile psihice?

  • Bomba nucleara furata de la rusi am vazut-o si eu. Facea junglerii cu ea un cosmonaut sovietic alcoolizat. Independence Day sau Mission Impossible, una din doua.

 2. Cât timp americanul de rând e înarmat nu se pune problema de vreun Reset. Aici ii doare.

  • Exact: a man with a gun is a citizen, without a gun is a subject. De aia stadioanele nu s au inchis in USA comparativ cu mUE!

 3. Ăsta e președintele United States Of America? 🤩🦊🖕🏿🇺🇸 ITS BULSHIT PREZIDENT ZICI CĂ FACE RECLAMĂ LA MARGARINĂ HA NU ZAIEȚ NO PAGADI!

 4. Ăsta e președintele United States Of America? 🤩🦊🖕🏿🇺🇸 ITS BULSHIT PREZIDENT ZICI CĂ FACE RECLAMĂ LA MARGARINĂ HA NU ZAIEȚ NO PAGADI!!

 5. Ăsta e președintele United States Of America? 🤩🦊🖕🏿🇺🇸 ITS BULSHIT PREZIDENT ZICI CĂ FACE RECLAMĂ LA MARGARINĂ HA NU ZAIEȚ NO PAGADI!! Mhu ie ukraina mergem și luptăm în donetkia și eliberăm și biserica albă

 6. Da, democratii vor ca oamenii sa nu se mai impuste intre ei, dar republicanilor nu le pasa de oameni. In plus, republicanii iau spagi uriase de la NRA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.