G4Media.ro

Joe Biden, în discursul din Polonia: „Vladimir Putin nu mai poate rămâne…

sursa foto: Kremlin.ru

Joe Biden, în discursul din Polonia: „Vladimir Putin nu mai poate rămâne la putere”/ Casa Albă precizează că președintele SUA nu a făcut apel la o schimbare de regim/ Peskov: „Acest lucru nu îl decide domnul Biden”

Joe Biden a spus în discursul său de sâmbătă seară, din Polonia, că Vladimir Putin „nu mai poate rămâne la putere”, făcând apel la poporul rus împotriva uciderii civililor nevinovați și spunând Ucrainei că SUA sunt alături de ea, transmite The Guardian.

Președintele SUA a declarat în fața unei mulțimi care aplauda: „Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu mai poate rămâne la putere. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, iar Dumnezeu să ne apere libertatea și Dumnezeu să ne protejeze trupele”.

Unii critici consideră că această frază poate însemna un apel la o schimbare de regim, în timp ce alții îi avertizează pe cei dintâi să nu uite de tendința lui Biden de a face remarci improvizate, mai precizează sursa citată.

Un oficial al Casei Albe a răspuns deja, pentru Reuters, spunând că Biden nu a făcut apel la o schimbare de regim în Rusia cu acest comentariu.

Și Kremlinul a avut o reacție imediat după discursul lui Joe Biden. „Acest lucru nu îl decide domnul Biden”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. „Ar trebui să fie doar o alegere a poporului din Federația Rusă”, a mai afirmat acesta, conform CNN.

sursa foto: Kremlin.ru

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Adica vor anexa de facto Belarus.

  2. „Accelerarea procesului de integrare”, înseamnă colonie rusească. Nimic nou sub soare pentru Belarus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.