G4Media.ro

Joe Biden face apel la alegătorii lui Nikki Haley, înfrântă de Trump:…

sursa foto: captură de ecran

Joe Biden face apel la alegătorii lui Nikki Haley, înfrântă de Trump: ”El nu vrea voturile voastre”

Echipa de campanie a lui Joe Biden a lansat vineri o publicitate cu scopul de a încerca să seducă alegătorii lui Nikki Haley, înfrântă în alegerile primare republicane de către fostul preşedinte, în care afirmă că ”Donald Trump nu vrea voturile voastre”, relatează AFP, citată de News.ro.

Acest montaj video de 30 de secunde compilează fragmente din discursuri şi interviuri ale lui Donald Trump care-şi denigrează fosta rivală, un ”creier de vrabie” care nu ”e făcută din stofa din care sunt făcuţi preşedinţii”.

Videoclipul începe cu mesajul ”dacă aţi votat cuNikki Haley, Donald Trump nu vrea voturile voastre” şi se termină cu magnatul în vârstă de 77 de ani care dă asigurări că ”n-are nevoie de-aşa ceva” de la aceşti alegători.

Această publicitate urmează să fie difuzată timp de trei săptămâni pe diverse platforme pe Internet în opt state care urmează să fie foarte disputate în noiembrie şi ţinteşte anumite periferii rezidenţiale, unde republicanul a făcut scoruri bune, potrivit unui comunicat al campaniei preşedintelui american, care candidează la al doilea mandat.

FOSTA CANDIDATĂ N-A DAT UN CONSEMN

Joe Biden se adresează alegătorilor ”care vor să trăiască într-o ţară protejată de haos, de divizare şi de violenţa pe care le-ar antrena alt mandat al lui Donald Trump”, comentează directorul de comunicare al democratului în vârstă de 81 de ani, Michael Tyler.

Donald Trump a devansat-o larg pe fosta sa ambasadoare la ONU, în vârstă de 52 de ani, în alegerile primare.

Nikki Haley s-a retras din cursă la 6 martie, iar Joe Biden a declarat imediat că ”există un loc” alături de el pentru susţinătorii fostei guvernatoare a South Carolina.

Ea nu le-a dat un consemn alegătorilor săi, expimându-şi speranţa că Donald trump va depune eforturi să le ”merite voturile”.

Ea nu a reprezentat nicidată o amennţare reală la adresa milirdarului în cursa la fotoliul de la Casa Albă.

Nikki Haley a apărat poziţii conservatoare privind economia de piaţă, infracţionalitatea şi moravurile şi a sedus numeroşi alegători de centru sau cu independenţi, mizând pe dorinţa unei schimbări politice.

Alegerile prezidenţiale au toate şansele, la în 2020, să se joace în diferenţe mici de voturi într-o mână de state.

Joe Biden şi rivalul său se află, în prezent, cot la cot în sondaje.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...