G4Media.ro

JP Morgan, cea mai mare bancă din SUA, își deschide o agenție…

Photo 148936819 © Kiattisak Lamchan | Dreamstime.com

JP Morgan, cea mai mare bancă din SUA, își deschide o agenție de turism pentru o felie mai mare din cheltuielile cu vacanțele

În ultimele 18 luni, JP Morgan Chase, cea mai mare bancă din SUA, a făcut investițiile necesare pentru a lansa o afacere de turism cu servicii complete, unde clienții pot planifica și rezerva călătorii, de la un simplu zbor intern la un safari extravagant, transmite Wall Street Journal.

Banca a cumpărat un sistem de rezervări, o companie de evaluare a restaurantelor și o agenție de turism de lux. Își construiește propriile saloane de aeroport și o forță de mii de agenți de turism. Un nou site va fi lansat în următoarele luni.

Călătoriile au devenit una dintre cele mai importante categorii de cheltuieli pentru bănci și emitenții de carduri de credit, iar JPMorgan vrea o parte mai mare din ele. Banca speră să transforme acești clienți care călătoresc în fani pe viață, atrăgând mai multe cheltuieli și alte servicii financiare.

Cu noile oferte, directorii JPMorgan cred că banca ar putea obține 15 miliarde de dolari în rezervări în 2025, de cinci ori mai mult decât a gestionat înainte de recenta creștere. Acest lucru ar face-o a treia cea mai mare agenție de turism din țară, pe baza volumelor din 2021, potrivit publicației Travel Weekly din industrie. Acest lucru este încă mult mai mic decât companiile-mamă ale booking.com și Expedia, care gestionează fiecare peste 70 de miliarde de dolari.

Ideea este ca JPMorgan să controleze întreaga experiență de cumpărare și achiziție pentru o achiziție de care clienții sunt pasionați. Automobilele și casele ar putea fi următoarele, au declarat directorii.

„Acestea sunt cercuri uriașe de cheltuieli ale clienților în care avem o oportunitate reală de a diferenția ceea ce înseamnă să folosești produsele Chase”, a declarat Allison Beer, șefa departamentului de carduri și a ceea ce banca numește comerț conectat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...