G4Media.ro

Jandarmii din Bihor au strâns 7.500 de euro pentru un ventilator medical…

Jandarmii din Bihor au strâns 7.500 de euro pentru un ventilator medical necesar Spitalului Municipal din Oradea

Jandarmii din Bihor au pus mână de la mână și au donat aproximativ 7.500 de euro pentru achiziția unui ventilator medical necesar Spitalului Clinic Municipal ”Dr. Gavrilă Curteanu” din Oradea.

”Fiind zilnic în contact direct cu persoanele diagnosticate pozitiv cu COVID-19 sau cu cele carantinate, am înțeles importanța și utilitatea unui astfel de aparat.

Alături de jandarmii bihoreni activi și în rezervă, care au strâns suma de 26.200 de lei, a contribuit și Asociația Jandarmilor IPA 3 Bihor cu suma de 10.000 de lei” au scris pe contul de Facebook, reprezentanții instituției.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursă foto: Facebook, Jandarmeria Bihor

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Felicitari, bravo baieti !
  Multa sanatate si multumim ca stati in strada pentru binele nostru.

 2. Sa nu fi dat buteliile folosite in 10 august pe cetateni.
  Cine protesteaza ia un baston pe cocoasa.

  • incearca sa-si spele imaginea

  • Ei, Nu ii băgăm la grămadă! Vinovăția colectivă comunistă! și vinovăția universală :cineva! Cineva ăla e corect sa aibă nume! Sau auzi la politicieni pe sticlă: dacă nu se retrage spun eu ce știu despre el arăt eu documente! Frate în secunda 2 ar trebui luat de procuratură pentru tăinuire și șantaj! Felicitări jandarmilor : costă mult un ventilator performant cam cât un BMW toples! Este un sacrificiu! Era treaba miniștrilor sănătății care au dat banii pe studii de fezabilitate pentru spitale care nu sunt și ce de bani au băgat în buzunare!!Lipsa infrastructurii spitalelor ca ventilatoarele acestea cer spitale echipate tehnic!
   Mai este o problemă pusa sub preș: lipsa cadrelor medicale! Și e gravă! Personal medical puțin epuizat, bolnav! Forțați sa muncească fără limita și ei cu boli cronice și în prag de pensie sau peste! Ce ii pasa lui Arafat și ministrului și lui Orban de ăștia ! Deci explicit acești jandarmi chiar sunt oameni adevărați! Bravo lor!

  • Pe cine plateste Partidul mai bine ? Pe cine scoate Partidul la pensie la 40 de ani si-i reangajeaza in sistemul de stat, transformandu-i in cumularzi ?

   Unde au ajuns banii imprumutati pentru privilegii, dupa ideile lui SoKol ? Au ajuns in afara romaniei. Pe BMW-uri, Porsche-uri, in conturile baronimii din ofshoare si panamale.

 3. Nu ma impresionează MAI-ul, niciodata!

 4. Sa ajute, frate, pentru ca ei sunt deosebiti de civili!
  Astăzi am auzit la un penelist prost ca se intenționează votarea proiectului legii peneliste demagogice cu impozitarea progresiva a pensiilor speciale, EXCEPTIE pensiile militare!
  Aceasta manevra politica vine ca încă un scuipat peste cel primit cu ocazia votării legii neconstituționale de abrogare a acelorași pensii!
  Spun ca va fi încă un scuipat pentru ca dacă se va vota și acest proiect de lege, nici acesta nu va putea deveni lege tot pe motiv de neconstituționalitate și discriminare.
  Eu, al doilea scuipat, nu-l voi mai accepta.

 5. Asteptam judecatoriile,tribunalele,curtile de apel,iccj,csm; hai copii ca puteti!

 6. Am uitat ccr ul care, cu indemnizatiile pe o luna,ar echipa un spital!

 7. Ar fi destul de ironic ca peste cativa ani sa ii rupa in bataie chiar pe cei salvati de respiratorul donat.

 8. O faptă buna!
  Chiar de sunt multi care îi culpabilizeaza!
  Daca papagalii din Parlament nu inteleg solidaritatea sa învețe de la jandarmi.
  Si sa aplice!
  6 luni indemnizațiile donate!
  Apoi cei cu pensii speciale sa aplice si ca au cașcaval!