G4Media.ro

Iulian Dumitrescu, omul care vrea să-l dea jos pe Orban, atac la…

Iulian Dumitrescu, omul care vrea să-l dea jos pe Orban, atac la liderul PNL pe tema plângerii penale

Liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu, l-a atacat marți pe președintele partidului, Ludovic Orban, pentru faptul că nu a consultat partidul înainte de a depune o sesizare penală împotriva premierului Dăncilă. Dumitrescu, senator de Prahova, este cunoscut în partid pentru încercarea de a-i lua locul lui Orban, fiind sprijinit de Adriana Săftoiu și Marian Petrache.

Iulian Dumitrescu s-a numărat printre cei trei lideri PNL care au votat marți împotriva inițiativei lui Orban la şedinţa Biroului Executiv al partidului.

„Dl preşedinte Ludovic Orban nu s-a consultat înainte să ia această decizie cu nimeni. Astăzi, cerând vot de susţinere în Biroul Politic Executiv, practic şi-a recunoscut greşeala, practic a recunoscut că nu este nicio diferenţă între persoana fizică Ludovic Orban şi preşedintele partidului Ludovic Orban. Nu am comentat în fond decizia, în schimb este absolut normal ca totdeauna să discuţi în partid şi apoi să iei o decizie aşa de importantă. (…) Acum tensiuni au fost pentru că s-a luat o decizie, s-a spus că este pe persoană fizică. (…) Eu cred că plângerea penală este exclus să fie o armă politică a PNL”, a declarat Dumitrescu, citat de Agerpres.

La finalul ședinței, prim-vicepreședintele Raluca Turcan a anunțat că liberalii susţin demersul privind plângerea penală depusă de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Foto: Iulian Dumitrescu (sursa: pagina personală de Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

 1. pnl_ul este pe marginea prapastiei si in loc sa se posteze pe un teren solid se imping pe topogan. Intrevad ca acest partid populat cu fosti securisti, pcr_isti, pupeze gen alinuta si alte animale politice va fi foarte curand istorie ; la fel ca pnt_cd. Isi merita soarta la cate prostii au facut in politica ultimilor 27 ani, ultima fiind alianta cu psd_ul.

 2. E clar, daca e de Prahova!
  Dar e pacat ca e, chipurile, liberal si in plus si liderul senatorilor PNL (dar aici nu mai e vina lui).
  Am vazut cum au fost pesedistii de frunte de Prahova si cum au fost si procurorii de elita ai DNA de Prahova. Cred ca poluarea din Ploiesti este cauza…dar acesta este domeniul doamnei Gratiela G. si stie dansa ce face .
  Revenind, cam tot ce tine de Prahova, ca politicieni, e cam periculos.

 3. Sunt un fost membru al partidului din Botoșani, care atunci când a luat atitudine în interior, față de senatorul Șoptică Costel, acesta a propus excluderea mea din partid …Ca să vă dați sema unde este partidul acum ,comandați un studiu sociologic profesionis , care să vă răspundă la întrebările
  ” ce înseamnă liberalismul pentru cetățeni ?” și ” dacă partidul prin politica , sa răspunde nevoilor de dreapta ale societății ? ” După părerea mea , poza ( răspunsul la prima întrebare ) nu va bate cu mireasa ( răspunsul la a doua întrebare )…Din păcate …!