G4Media.ro

Italienii care au aterizat la Craiova, în loc de Cracovia, contactați de…

sursa foto: Facebook/ Aeroportul International Craiova

Italienii care au aterizat la Craiova, în loc de Cracovia, contactați de echipa Aeroportului / Cuplul vizitează locuri din România

Aeroportul Internaţional Craiova i-a contactat pe italienii care doreau să ajungă în vacanţă la Cracovia, dar au aterizat la Craiova, aceştia spunând că, în ciuda incidentului, vacanţa lor „merge foarte bine”, relatează Agerpres.

„Aventura lui Massimo şi Paola a devenit cunoscută odată cu aterizarea lor la Craiova în loc de Cracovia. Cei doi pasageri au avut ‘norocul’ să ajungă în capitala Băniei deşi ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia. Echipa Aeroportului Internaţional Craiova i-a contactat pentru a le transforma experienţa lor în România într-una de neuitat”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Aeroportului Internaţional Craiova.

Conform sursei citate, Paola a dat asigurări că vacanţa în România „merge foarte bine”.

„Oricum, vacanţa noastră merge foarte bine, descoperim o ţară frumoasă. Totul merge bine din fericire, am avut noroc că am ajuns aici în frumoasa voastră Românie pe care o descoperim încetul cu încetul”, a spus Paola, potrivit aceleiaşi surse.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Amuzant, ce poți să zici?

 2. imposibil sa ajungi la craiova, daca ai bilete de cracovia. sunt mai multe filtre pe parcurs, ultimul fiind la poarta de imbarcare, unde biletele sunt scanate. nu iti da nimeni voie in avion daca nu ai bilet pentru acel avion.
  la aeroport nu e ca in gara, te urci in alt tren din greseala.
  asa ca, cel mai probabil, cei doi natafleti chiar si-au cumparat bilete pentru craiova. pentru ca e exclus ca avionul in care se aflau sa fi aterizat la craiova in loc de cracovia.

  • Ai citit degeaba, ei au crezut ca numele in poloneza este Craiova asa ca nu au fost atenti.

  • N-ai „prea” inte;es ! Biletul era – nu pentru Kracovia – CI PENTRU Craiova ! Deci au ajuns acolo unde era emis biletul ! Mai sunt „prostalai” si prin a;te „colturi” ale lumii !

 3. Ei, din greșeală, și – au făcut rezervare pentru Craiova. Credeau că e denumirea în poloneză a orașului Cracovia. Dar au nimerit într-o țară minunată, sigur nu au păreri de rău.

  • ….dacă scria pe bilete Volga și ajungeau la Olga,ieșeau mai bine….dădea olgutza de băut pana cădeau sub masa!….

 4. Ce vad ei la Craiova nu au cum sa vada in alta parte a lumii. Pe acolo pe la periferie Craiova este originala. Ar merge si un film de Hollywood

 5. Adica au venit cu havionu si acu se intorc pe jos, dupa ce au vizitat Craiova bineanteles.

 6. Ehh,au vrut sa vada si ei ceva actiune,lupte cu sabii,macete, bombardieri.

 7. Daca tot au ajuns aici, ar fi pacat să rateze Transfăgărășanul, Transalpina, Cazanele Dunării, Semmeringul Bănățean și multe alte obiective turistice din zonă, au nimerit chiar foarte bine. Vorba lui Amza Pellea:”nu c-am vrut așa, nimerii!”😁.

 8. “ Ciao, noi sono Minimo e P(a)ula, due r.e.t.a.r.d.i italiani, no conosce geografia. Amo Romania, vizitando Monte de Pepene Stricato a Dabuleni ( grande odore!) , i Strehaia City, una cita con multo africani. Auguri! Vediamo a Bogota ( Bogata de Mures, mio caro!).

 9. Având în vedere amuzanta întâmplare ar avea sens că prima vizită turistică să fie la Caracal! Că e tot cu C.

 10. Așa ceva, frumos de povestit, amintiri frumoase cu care rămân oamenii. Măcar au văzut partea frumoasa a lucrărilor. Cracovia este un oraș extraordinar de frumos dar poate……la anul. :))

 11. Doi analfabeți funcționali !
  Buni și aceștia pentru turismul românesc.