G4Media.ro

Italia a autorizat debarcarea în Sicilia a celor 572 de migranţi salvaţi…

Sursa foto: SOS MEDITERRANEE / Twitter

Italia a autorizat debarcarea în Sicilia a celor 572 de migranţi salvaţi de nava Ocean Viking

Italia a autorizat acostarea în Sicilia a navei Ocean Viking, ce aparţine organizaţiei umanitare SOS Méditerranée, pentru a debarca 572 de migranţi, a anunţat ONG-ul joi seara, potrivit AFP, citată de Agerpres.

”Ocean Viking a primit în această seară de la autorităţile maritime italiene o veste mult aşteptată: cele 572 persoane salvate vor debarca la Augusta, în Sicilia”, a indicat pe Twitter organizaţia umanitară specializată în salvarea migranţilor pe mare, ce are sediul la Marsilia.

SOS Méditerranée lansase miercuri un apel către Uniunea Europeană pentru ”găsirea unui port sigur şi debarcarea migranţilor primiţi la bordul Ocean Viking, cât mai rapid posibil”.

Organizaţia era îngrijorată de epuizarea raţiilor alimentare preambalate şi a medicamentelor, precum şi de starea sănătăţii anumitor pasageri, obosiţi şi deshidrataţi după trei zile pe mare înainte de a fi salvaţi.

La 1 mai, nava Ocean Viking a adus în Sicilia alţi 236 de migranţi salvaţi pe mare.

Recent, ONU a cerut Uniunii Europene şi Libiei să-şi reformeze procedurile de căutare şi salvare a migranţilor pe mare astfel încât să fie respectate drepturile şi demnitatea acestora.

De la începutul acestui an, 898 de migranţi şi-au pierdut viaţa în Marea Mediterană în încercarea de a ajunge în Europa, dintre care 734 pe ruta centrală către Malta şi Italia, conform Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

Din februarie 2016 până în prezent, organizaţia SOS Méditerranée a salvat peste 30.000 de persoane, cu ajutorul navelor Aquarius şi Ocean Viking.

Sursa foto: SOS MEDITERRANEE / Twitter

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Politica cancel culture, distrugerea identitatii europene prin migratie, propaganda lbtq , anticrestinism etc.
  Dupa ce apare masa mare de europeni mental amorfa, se va infiinta super statul european, visul oligarhiei globaliste franco-germane.

 2. Pai…. debarcati-i in Maroc sau Tunisia, adica acolo de unde vin.
  Sau acasa la korwa de Merkel, ca ea ii iubeste cel mai tare.

 3. Noi dacă avem nevoie de migranți putem lua din Venezuela, din Honduras etc. Ăștia aduși cu barca nu sunt migrați, nu adoptă cultura țării în care ajung și rămân că invadatori.

 4. O nava s-a golit, mai asteapta 100 in larg.
  Este incredibil cum se auto distruge civilizatia occidentala.
  Hoarde de barbari intra in UE ca-n branza, propaganda LGBTQ+* facuta copiilor incepand de la gradinita, distrugerea tuturor valorilor traditionale etc.
  Goebels si Marx ar fi invidiosi pe ticalosii care conduc astazi Europa.

  *–> Plusul (+) din ‘LGBTQ+’ se refera oare la pedofili, zoofili, necrofili si coprofili? Nu sariti, chestiile astea inca sunt ilegale cum era si homosexualitatea ilegala in urma cu 20-25 de ani. E de ajuns cateva minti ‘progresiste’ sa vina cu o teorie ‘stiintifica’ furnizata de cercetatori ‘progresisti’ si gata, se rezolva.
  – Vor fi inventate termeni de ‘pedofob’, ‘zoofob’, ‘necrofob’, ‘coprogob’ etc.
  -uneltele progresiste (CNN, YouTube,Netflix, Facebook, Twitter etc) vor trece la treaba. De exemplu vor creea filme in care eroul principal (obligatoriu va fi doctor, savant, sef FBI/CIA/congressman/etc) este un individ care iubeste un copil, o camil sau un cadavru.
  Ma pedofobilor, nu sariti sa ma criticati, Dragostea nu are limite. Fiti mai open minded.

 5. Trebuiau debarcati in ocean

  Aceste rase negre si maronii vin sa stea pe ajutoare sociale, sa faca 20 de copii si dupa ce vor deveni majoritatea, ne vor extermina, cum au facut englezii in america cu amerindienii sau chinezii cu tibetanii sau negrii cu albii din zimbabwe

 6. Eu nu inteleg de ce nu au mers intr-un port din Maroc, Tunisia sau Algeria…sau din ce tara au plecat imigrantii. Nu este normal ca sa fie salvati si apoi adusi in Europa!!! Pai asta nu face decat sa ii incurajeze, ca de fapt daca vor sa ajunga in Europa cel mai usor e sa prinda o nava de salvare, care ii va prelua si ii va duce la destinatie. Si bineinteles, totul pe gratis!!!

  Aceste ONG-uri nu realizeaza ca doar incurajeaza migratia, si nu sunt deloc o solutie pe termen lung???