G4Media.ro

ISW: După atacul cu drone asupra Kremlinului va fi convenabil pentru Moscova…

Sursa foto: Kremlin.ru

ISW: După atacul cu drone asupra Kremlinului va fi convenabil pentru Moscova să anuleze paradele de Ziua Victoriei din 9 mai. Va ajuta autoritățile ruse să ascundă amploarea pierderilor de echipamente militare

Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW) notează că autoritățile ruse au anulat deja paradele de Ziua Victoriei din 9 mai în 21 de orașe din Rusia și Crimeea anexată – fie fără nicio explicație, fie din anumite „motive de securitate”, relatează Sky News.

„Atacul cu drone asupra Kremlinului” din 3 mai ar putea fi un motiv pentru a le anula și în alte orașe, scrie ISW în analiza sa zilnică de vineri.

ISW a precizat acest lucru și în raportul de joi, dar astăzi ISW adaugă că beneficiul propagandistic pentru Kremlin poate fi dublu: nu doar pentru a arăta că viața normală în condiții de război nu poate continua, ci și pentru a „ascunde degradarea armatei ruse”.

De regulă, la parade se prezintă echipamente militare noi, dar aceste echipamente fie sunt necesare pe front, fie sunt distruse în cele 14 luni de luptă.

Kremlinul ar putea avea și o a treia preocupare: ceremoniile de comemorare a militarilor căzuți la datorie ar putea atrage atenția asupra pierderilor uriașe. Din acest motiv, marșurile „Regimentului Nemuritor” au fost deja anulate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Deci rușii au pierdut atât de multe vehicule, încât nu le-ar ajunge nici pentru o paradă.

  2. Nu au pierdut domnule nimic. Au castigat ce au avut de castiga in 3 zile. Tot ce vedem noi acum e direct Matrix….

  3. Ies si ei în izmene.Le da „interesul national”,Gabriel Oprea😁!