G4Media.ro

ISU București își face puncte de lucru temporare pentru situațiile care ar…

ISU București își face puncte de lucru temporare pentru situațiile care ar putea să apară în stațiile de metrou, suprasolicitate din cauza grevei STB

ISU București Ilfov a anunțat, luni seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că își face puncte de lucru temporare în stațiile de metrou pentru situațiile care ar putea să apară în contextul grevei STB.

Punctele de lucru vor funcționa în orele de vârf, respectiv 07:00-10:00 și 16:00-19:00, atunci când traficul la metrou este foarte intens.

Zonele în care acestea vor fi amplasate sunt Piața Unirii 1-2, Universitate, Piața Victoriei, Gara de Nord, Eroilor, Dristor, Piața Sudului și Lujerului.

  • ”În imediata apropiere a stațiilor de metrou mai sus menționate va fi amplasată câte o autospecială de pompieri, membrii echipajului având atât misiunea de a realiza evacuarea călătorilor, în cel mai scurt timp, în eventualitatea producerii unei situații de urgență, cât și de îndrumare a acestora pentru respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis, luni seară, ISUBIF.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daca institutiile statului vor fi puse la pamant de fenesitul cu coltii de aur atunci nu mai avem stat !!!!!
    Cum se poate ca un tanar care nu a reusit sa completeze un formular la intararrea in tara sa primeasca IMEDIAT O AMENDA, iar cei CARE NU RESPECTA O HOTARARE JUDECATOREASCA, CODUL MUNCII, STAREA DE ALERTA …sa fie FARA PROBLEME ? Nu asteptam raspunsuri de la talibanul sef al FESENEULUI !!!