G4Media.ro

Istvan Kovacs, printre cei doi arbitri europeni delegați de FIFA la Campionatul…

Sursa foto: Facebook / FRF

Istvan Kovacs, printre cei doi arbitri europeni delegați de FIFA la Campionatul Mondial al Cluburilor din Maroc

Istvan Kovacs este unul dintre cei doi arbitri europeni delegaţi de FIFA la competiţia celor mai bune cluburi de pe diferite continente care se va desfăşura în perioada 1-11 februarie 2023, în Maroc, informează frf.ro, citată de News.ro.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Mihai Artene, asistenţi. Celălalt arbitru european este englezul Anthony Taylor. Alţi oficiali prezenţi la Campionatul Mondial al Cluburilor vor fi: Ning Ma (China), Mustapha Ghorbal (Algeria), Ivan Barton (Salvador), Andres Matias Matonte Cabrera (Uruguay).

Toţi oficialii de joc vor participa la un seminar de pregătire organizat la Rabat, în Maroc, începând cu 27 ianuarie.

Participantele la turneu sunt următoarele: Al-Hilal (reprezentanta confederaţiei din Asia), Wydad AC (Maroc, câştigătoarea Ligii Campionilor în Africa), Seattle Sounders FC (SUA, câştigătoarea Ligii Campionilor în regiunea CONCACAF), Flamengo (Brazilia, câştigătoarea Copei Libertadores), Auckland City FC (Noua Zeelandă, câştigătoarea competiţiei din zona Oceania), Real Madrid (Spania, câştigătoarea UEFA Champions League), Al Ahly (Egipt, finalista Ligii Campionilor în Africa).

Programul jocurilor

Miercuri, 1 februarie: Al Ahly – Auckland City FC (meci 1)

Sâmbătă, 4 februarie: Seattle Sounders FC – Câştigătoarea meciului 1 (meci 2); Wydad AC – Al Hilal (meci 3)

Marţi, 7 februarie: Flamengo – Câştigătoarea meciului 3; Câştigătoarea meciului 2 – Real Madrid

Sâmbătă, 11 februarie, se joacă meciul pentru locul al treilea şi finala.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Cel mai bun arbitru pe care il are Romania in prezent.

  • Tot rezerva?
   Din păcate prin politicile sale fifa nu încurajează arbitrii valoroși. Indiscutabil Istvan Kovacs e un arbitru foarte valoros și ar fi meritat măcar o delegare pe teren la mondialul recent încheiat.
   Probabil ca datorita proliferării arbitrajului video calitatea arbitrilor din teren nu va mai fi o prioritate. Oricând li se poate „șopti” în casca dacă a fost sau nu penalty. Peste câțiva ani arbitrii VAR vor fi înlocuiți de inteligenta artificiala, care nu da greș niciodată. Și peste încă puțin timp nici nu va mai fi necesar sa se joace meciuri, inteligenta artificiala va prezice rezultatul final cu o acuratețe de 99, 999%. Bineînțeles că „poeții” „terenului de fotbal, Pele. Maradona și, de ce nu? Hagi vor trebui scoși din echipe pentru ca ar putea sa strice calculele

 2. Mult succes !
  Sper ca dupa acest campionat sa nu fie nevoit sa-si scrie memoriile dupa modelul proaspat lansat :
  „Rezerva”…

 3. „printre cei doi arbitri”
  Titlul sugereaza ca nu este parte din echipe de doi arbitri, ci ca s-a strecurat si el printre cei doi, fiind de fapt al treilea.