G4Media.ro

Israel suspendă traficul aerian internaţional de pasageri pentru a preveni intrarea în…

Israel suspendă traficul aerian internaţional de pasageri pentru a preveni intrarea în țară a persoanelor infectate cu mutația mult mai contagioasă a COVID-19

Israelul va suspenda începând de luni traficul aerian internaţional de pasageri, măsură luată pentru a preveni intrarea în ţară a unor persoane infectate cu variantele mai contagioase ale coronavirusului SARS-CoV-2 descoperite recent.

”Cu rare excepţii, închidem ermetic spaţiul aerian pentru a preveni intrarea variantelor virusului şi de asemenea pentru a asigura o avansare rapidă în campania noastră de vaccinare”, a declarat premierul Benjamin Netanyahu într-un mesaj transmis public la începutul unei şedinţe de guvern, potrivit agenţiei Reuters. Suspendarea zborurilor intră în vigoare luni, de la ora 22:00 GMT.

De altfel, de la începutul pandemiei graniţele Israelului au fost aproape complet închise pentru cetăţenii străini, numai deţinătorilor de paşapoarte israeliene fiindu-le permisă intrarea în ţară, şi acestora cu măsuri de carantină.

Pe de altă parte, tot duminică guvernul premierului Netanyahu a decis extinderea campaniei de vaccinare şi pentru adolescenţii cu vârste între 16 şi 18 ani, ”pentru a permite revenirea lor rapidă la şcoală şi participarea în condiţii normale la examene”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului Educaţiei. Dar titularul acestui portofoliu, ministrul Yoav Galant, a declarat că încă este prea devreme pentru a spune dacă şcolile vor putea fi redeschise începând din februarie.

Israelul desfăşoară cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-COVID-19, fiind prima ţară care a reuşit să-şi vaccineze cel puţin cu prima doză un sfert din populaţie.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Israel Defense Forces

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. …vin pe jos, cu 80 de ani de la pogromul de la București.
    Mă primiți?

  2. Guvern responsabil!

  3. Și care e legătura dintre elicopterul militar din imagine și traficul international de pasageri? Ba redacția, mai ușor cu presa asta de calitate ca ne răsfățați….

  4. Abordarea este total greșită!!!!! Au testat toată populația ….degeaba! Măsuri de închidere….distanțare….degeaba!!!!!! Vaccinarea nu dă rezultate…prea bune!! Ar trebui schimbată abordarea !! Mortalitatea este de 2 %. extrem de mică……..nu cumva trebuie să ne infectam toți până la urmă și gata???? Oricum….doar 20 % au simptome…… In India..mortalitatea este mai mică…iar acolo se mănâncă cu mâna și nu există săpun!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.