G4Media.ro

Şase bărbaţi suspectaţi că au blocat o maşină în trafic şi au…

Sursa Foto: Facebook/ Politia Română

Şase bărbaţi suspectaţi că au blocat o maşină în trafic şi au sechestrat şi agresat un tânăr de 26 de ani, arestaţi preventiv

Şase bărbaţi cu vârste între 17 şi 26 de ani suspectaţi că au blocat o maşină în trafic şi au luat cu forţa un tânăr de 26 de ani au fost arestaţi preventiv. Ei fuseseră reţinuţi de poliţiştii din Ilfov în urma unor percheziţii, transmite News.ro

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de 6 persoane, bănuite de comiterea faptelor investigate, acestea fiind prezentate unităţii de parchet competente, iar ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de cei 6 bărbaţi”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au făcut şase percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

Trei dintre percheziţii au avut loc în judeţul Ilfov şi trei în judeţul Călăraşi.

„Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 01:00, în satul Căţelu, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a fost blocat în trafic de alte 2 autoturisme, din care au coborât mai mulţi bărbaţi, care ar fi forţat un bărbat de 26 de ani să urce într-un autoturism, iar, ulterior, l-ar fi transportat la o adresă, din comuna Fundeni, judeţul Călăraşi, unde l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi lipsit de libertate”, a arătat Poliţia Ilfov.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Şapte persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Ilfov-

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 320 kilograme de tutun vrac şi prelucrat, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate în cadrul doarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe şi complicitate la lipsirea de libertate în mod ilegal.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Vedeti la tribunalul ilfov detalii: numele specific etniei iubitoare de fer si haur

    • ce sinnim au suedezii si rusii pentru roman?

    • dupa cetatenie sunt din romania insa asta nu are legatura cu etnia romulana din star trek. le place ferul si nu le place munca.

  2. Sa vedem ce zic judecătorii. Dc colorații au bani nu se justifica arestarea dc nu au mai vb și ii arestat 39 de zile.