G4Media.ro

Ironie la adresa unui pasager, din partea companiei aeriene Ryanair, după ce…

sursa foto: captura Twitter

Ironie la adresa unui pasager, din partea companiei aeriene Ryanair, după ce omul s-a plâns de spațiul limitat dintre scaune: „Vrei să-ți schimbi profilul pe Tinder?”

Compania aeriană Ryanair a ironizat pe Twitter un pasager care părea că s-a plâns de spațiul limitat pentru picioare între scaunele din aeronavă. Schimbul de replici a devenit viral, relatează digi24.ro, conform The Independent.

Pasagerul Steve Merry a postat o fotografie cu genunchii lipiți de scaunul din față, cu legenda: „Am doar 5”7 @Ryanair.” (Am doar 1,73 m, Ryanair).

Compania low-cost a distribuit postarea lui Merry și a ironizat faptul că acesta a pus apostrof dublu, care este de fapt semnul pentru inci, o subdiviziune a piciorului, unitatea de măsură folosită cu precădere în SUA și Marea Britanie. Ryanair a întrebat: „În cazul ăsta vrei s-ți schimbi profilul pe Tinder?”

Dl Merry a răspuns imediat: „Am o personalitate puternică”.  „Te credem, Steve”, a replicat Ryanair în glumă.

Unii utilizatori de Twitter au contestat plângerea lui Merry cu privire la spațiul pentru picioare. „Am 5’10” (1,80 m) și încap perfect pe scaun”, a spus un utilizator. „Dar sunt confuz… Are acea persoană 5,7 inci ?”, a adăugat el, la care Ryanair a răspuns: „Da”. Ryanair este cunoscută pentru sarcasmul pe rețelele sociale și are o istorie de trolling online. Compania aeriană a ironizat un pasager care că s-a plâns de regulile de check-in, în februarie, spunând: „E greu să fii adult”, relatează digi24.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. E cam usor de ridiculizat comentariul initial.
    Se poate rezerva un loc cu mai mult spatiu pentru picioare si tot iesi mai ieftin decat cu o companie full service.
    Dar 5′ 7″ inseamna 1.71m, nu are cum sa arate asa ca in poza. La 1.80m inca e suficient de comfortabil. Cam ingust dar ce sa faci, asa e cu low cost. 2 ore e suportabil