G4Media.ro

Iranul a executat peste 100 de persoane în primele trei luni ale…

sursa foto: Captură video

Iranul a executat peste 100 de persoane în primele trei luni ale lui 2022, denunţă secretarul general al ONU, Antonio Guterres/ Numărul execuțiilor crește constant din 2020

Iranul a executat peste 100 de persoane în primele trei luni ale lui 2022, denunţă secretarul general al ONU Antonio Guterres într-un raport prezentat marţi, relatează AFP.

Aproximativ 260 de persoane au fost executate în 2020, iar cel puţin 310 în 2021, a anunţat adjuncta însărcinatului cu dreptului omului la ONU Nada Al-Nashif.

Nada Al-Nashif a prezentat, în cadrul Consiliului ONU al Drepturilor Omului, la Geneva, în Elveţia, acest ultim raport al secretarului general al ONU Antonio Guterres.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. F bine! Poate așa dispar de pe harta

    • Nu prea. Chiar daca sunt proteste prezentate de media, islamul e o parte foarte inradacinata in societate. Asta pentru ca regelementeaza si partea juridica. In plus, e si un element identitar puternic ca reactie a valorilor occidentale pe care lumea islamica nu le intelege in totalitate pentru ca sunt fundamentate chiar si pe crestinism.

  2. Începători! In America numai copii se împușcă mai multi in aceeași perioada.

  3. De sauditi nu comenteaza nimic domnul Antonio? Am uitat, sauditii cumpara arme de miliarde de la americani pentru genocidul din Yemen, nu pot fi detanjati.