G4Media.ro

Iohannis lasă de înțeles că nu va accepta o dezbatere nici în…

Iohannis lasă de înțeles că nu va accepta o dezbatere nici în turul doi: Mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii/ Maximă vigilență la PSD și să mergem la vot, să nu repetăm greșeala din 2016

Klaus Iohannis a făcut mai multe declarații luni seară, înainte de ședința de la sediul PNL. Președintele a lăsat de înțeles că cel mai probabil nu va accepta o dezbatere nici în turul doi, vorbind despre ”o manevră a PSD de a atrage atenția”:

”Vă spun că am făcut astăzi primele analize și vom continua acum în ședința de campanie. Două lucruri pe care vreau să le subliniez: noua legislație privind votul în diaspora, pe care am solicitat-o imperativ după referendumul reușit din mai, a fost foarte importantă. A ordonat și înlesnit semnificativ votul în diaspora și am avut un record de participare și nu s-a mai stat la coadă, oamenii n-au mai pierdut vremea la secții. Le mulțumesc românilor din diaspora pentru participarea masivă, un număr record. A doua chestiune este legată de PSD. Vedeți că deja PSD încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism la parlamentare a fost adus PSD la guvernare și a fost nevoie de trei ani ca să îi înlăturăm, au vrut să subjuge întreg statul român (…) Rezultatul este conform așteptărilor și sunt foarte mulțumit. PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Urmează să discut și cu colegii, dar vă pot spune că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

72 comentarii

  1. Daca as fi in locul lui Iohannis as accepta orice dezbatere DAR cu o singura conditie: toata dezbaterea televizată sa se poarte doar in engleza, franceza sau germana. Iar ĺimba straina in care se va discuta, sa o aleaga Dăncila!

  2. Nu avem nevoie de circ! Numai cu multa munca, disciplina si seriozitate ajungem unde trebuie.

  3. Faptul ca nu va participa la nici o dezbatere ma va impulsiona si mai tare sa ma duc sa imi anulez votul sau eventual sa o votez pe Viorica. Pana acum nu eram decis daca sa il votez pe el sau sa imi anulez votul.

    De ce sa votez pe cineva care nu face nici un efort sa spuna DE CE sa fie votat si singurul lucru pe care il face e sa spuna pe cine SA NU VOTEZI.

    • @Dan asta este straegia PSD din 2016, sa creeze absenteism, oare vor sa o aplice din nou acum?

    • Daca veorica vrea „o dezbatere” sa o faca cu noi, poporul! Poporul e in masura sa ii puna intrebari despre realizarile tuamnei. Ah, cat e de tupeista femeia asta. Drac nea e mic copil. A mimat in fata lui, pana cand la muscat de gat…

    • Si eu imi voi anula votul.

    • Fara dezbatere si eu voi anula votul!

    • Am votat Barna şi decisesem să nu mă prezint la turul II, ca reacţie la murdăria PNL + Iohannis. Dacă însă devine clar că Iohannis refuză o confruntare electorală publică înaintea turului II, sunt aproape decis să mă prezint la turul II şi să o votez pe Dăncilă. L-am votat pe Iliescu în 2000, nu văd de ce să nu o votez şi pe Dăncilă!

    • Sa ti anulezi votul e una. Sa o votezi pe dancila…. spune multe despre tine

    • O gramada de postaci si trolli PSD,USR,PMP se intrec pe aici, pentru a denigra presedintele.

      Alo USR-istilor, gata turul 1 s-a incheat, ati primit o corectie si nu va place.Nu mai faceti jocurile MAFIEI PSD !!

      PRESEDINTELE NU ARE NEVOIE LA O DEZBATERE CU MAFIA ROSIE,CARE A NENOROCIT ROMANIA !
      DANCILA SI MAFIA AU NEVOIE DE O PLATFORMA PENTRU A DEBITA MINCIUNILE
      SI PORCARIILE FACUTE MAI ALES IN ZLTIMII ANI.
      PRESEDINTELE NU TREBUIE SA OFERE ACEASTA PLATFORMA MAFIEI !!!

  4. Atitudine demna si consecventa. Nu este absolut nimic de discutat cu Mujicii.

  5. Dezbaterea ar fi avut sens daca aveam turul 2 Iohannis – Barna dar lumea nu gandeste in perspectiva in tara asta sau nu gandeste deloc. Dezbaterea Iohannis – Dancila ar aduce a teatru de comedie, l-ar face inclusiv pe Iohannis sa para un actor ambulant daca accepta sa discute problemele de interes national la nivelul la care presteaza Viorica.

    • @Leonard: „Dezbaterea Iohannis – Dancila ar aduce a teatru de comedie, l-ar face inclusiv pe Iohannis sa para un actor ambulant daca accepta sa discute problemele de interes national la nivelul la care presteaza Viorica.”

      Păi, rolul de actor ambulant şi l-a fixat chiar Iohannis, atunci când a desemnat-o pe Dăncilă prim ministru.

      Este uluitoare lipsa de memorie a tuturor opinenţilor, referitor la momentul desemnării de către Iohannis a Vioricăi Dăncilă. Toată lumea opinează exclusiv în jurul ideii că, refuzând nominalizarea, Iohannis ar fi riscat atunci spectacolul suspendării.

      TOTAL FALS! La propunerea „Dăncilă”, Iohannis a mai avut atunci pe masă încă o propunere, în alternativă: PMP şi Băsescu i l-au propus, atunci, pe Siegfried Mureşan, ca prim-ministru. De ce nu a mers Iohannis pe acea propunere? Pentru că Iohannis a vrut întotdeauna să ţină doi pepeni într-o mână. Ăsta este Iohannis, cu condiţionările care nouă ne aduc nouă prejudicii.

      În rezumat: Iohannis a considerat-o aptă pe Dăncilă să fie prim-ministru, atunci tot Iohannis este acum dator să se confrunte cu ea, ca fiind propria sa opţiune, la care a avut alternativă reală.

    • @Leonard: „Dezbaterea Iohannis – Dancila ar aduce a teatru de comedie, l-ar face inclusiv pe Iohannis sa para un actor ambulant daca accepta sa discute problemele de interes national la nivelul la care presteaza Viorica.”

      Păi, rolul de actor ambulant şi l-a fixat chiar Iohannis, atunci când a desemnat-o pe Dăncilă prim ministru.

      Este uluitoare lipsa de memorie a tuturor opinenţilor, referitor la momentul desemnării de către Iohannis a Vioricăi Dăncilă. Toată lumea opinează exclusiv în jurul ideii că, refuzând nominalizarea, Iohannis ar fi riscat atunci spectacolul suspendării.

      TOTAL FALS! La propunerea „Dăncilă”, Iohannis a mai avut atunci pe masă încă o propunere, în alternativă: PMP şi Băsescu i l-au propus, atunci, pe Siegfried Mureşan, ca prim-ministru. De ce nu a mers Iohannis pe acea propunere? Pentru că Iohannis a vrut întotdeauna să ţină doi pepeni într-o mână. Ăsta este Iohannis, cu condiţionările care nouă ne aduc prejudicii.

      În rezumat: Iohannis a considerat-o aptă pe Dăncilă să fie prim-ministru, atunci tot Iohannis este acum dator să se confrunte cu ea, ca fiind propria sa opţiune, la care a avut alternativă reală.

    • Iti aduc aminte, nu pot sa nu-ti dau dreptate! Imi pare rau!

  6. Pentru prima oara am votat cu un om din convingere, nu doar impotriva psd. Insa daca tu d-le Iohanis, nu-ti faci timp sa ne onorezi cu o dezbatere, si ma gandesc ca teoretic poti sa o faci praf pe Dancila dupa astia 3 ani de guvernare psd, nu-i nici o problema… atunci imi rezerv si eu dreptul sa stau acasa in turul 2. M-am saturat de bataia asta de joc…

    • Dezbaterea e inutila. Aaaa, ca iti place „divertismentul”, e altceva. Ce ai vrea in plus?! O persoana hotarata nu are nevoie de mai multe „convingeri”. Zau.

    • Hotarat sa ce? Sa scapam de psd? Paaai dupa cum vezi nu prea reusim, desi la toate alegerile mi-am calcat pe principii si am votat pentru raul cel mai mic si impotriva lor… De data asta, vreau sa imi castige votul. Vreau sa nu mai votez pentru ca urasc psd-ul. Eh poate sunt nervos si o sa-mi treaca pana la turul 2…

    • :))) bosumflici, fiindcă nu ai circ îți iei jucăriile și pleci acasă? :))) Barna copilul minune.

    • @Tibi atât ai înțeles atât te duce capul 🙂

  7. Este esential ca electoratul de dreapta sa mearga masiv la vot in turul 2.Lasati orgolile si haideti sa facem un scor istoric , asa incat ciuma rosie sa incasese o infrangere consistenta.

    Are dreptate Iohannis, mafia PSD o sa incerce orce manevra securista,deja vorbesc de o moziune de cenzura in ianuarie.In turul 2 se decide definitiv soarta Romaniei pe urmatorii ani.

    IESITI LA VOT MASIV !!!!!!

    • Bai nene, nu v-ati saturat sa votati impotriva cuiva si nu pentru cineva??? Chiar as fi curios cum ar arata o intalnire intre un ficus si o veioza…

  8. Ar insemna sa o valideze.

  9. Nu am votat PSD pana acum, de cand exista el. Dar fenta asta pe care ne-a pregatit-o Johannis se va solda din partea mea cu un vot pentru Viorica. Nu anulez votul. Voi ati inceput hora, hai ca dansez si eu. Sa ajunga la departajare de maxim 100 de voturi.
    M-ati facut cu nervii anul asta, cu femeia asta. ca nu stie una, ca nu stie alta. Dar ati lasat-o sa conduca presedintia rotativa a UE, ati lasat-o premier pana acum cateva zile.
    Votul meu va fi la Dancila. Data trecuta a fost la Johannis.
    Daca spuneti ca e asa cum e, de ce nu demonstrati PNL istilor ca e asa? Nu–i asa ca nu ati gasit nici macar un bilet de tramvai in neregula dupa ce a plecat Dancila si PSD.
    Nu aveti cu ce sa o atacati sa o scoateti din cursa.

    • Hé hé hé hé, chiar niciodata? 😉 Vezi, e bine in democratie, poti vota pe cine doresti.
      Nu o scoate nimeni din cursa, pe candidata voastra. Se prezinta, culege voturile voastre. Insa, nimeni si nimic nu obliga pe KWJ, sa discute cu ea. Si cele 37% fata de 23%, dau dreptate acestei atitudini.

    • Te schimbi mai rau ca vremea. Nu stii ce vrei!

    • @punk nu e vorba de obligatie, e vorba de bun simt fata de alegători. De oameni care se deranjează sa mearga sa puna stampila. Cumva timpul dl-lui Iohanis e mai pretios se pare, iar aroganta lui e la cote maxime…

    • @Oacnel
      Si eu care am crezut ca sunt singurul care gandeste astfel. Daca ficusul asta de Ioha evita sa o intalneasca pe palamida aia de veioza, ignorand de fapt vointa publica, sfidand respectul fata de alegatori si simuland preocuparea fata de societatea civila, eu ma voi alatura acestei polite pe care pasivitatea trebuie sa o incaseze ca sa se invete minte tot politicianul care crede ca este suficient doar sa existi si te poti numi invingator. Sa se inscrie in istoria acestui neam ca ORICE este posibil si ca nu trebuie sa te bazezi pe nonvaloarea contracanditatului tau, ci trebuie sa te indrepti catre cetatean.

  10. Nu poți câștiga cu un astfel de comportament , să nu participi la dezbateri , să îți elimini principalul oponent (Dan Barna) prin metode comuniste sau să ai același discurs trist la adresa PSD. Eu unul care am votat cu Paleologu voi vota cu Viorica in nici un caz cu un excursionist mut care a dormit tot mandatul.

    • Exact castiga si va castiga. 37% in 1-ul tur. Urmeaza turul 2. Sper ca va ignora total, reprezentanta Mujicilor Mafioti.

    • Bai terminati odata cu circul asta, de ce vreti sa vedeti neaparat o telenovela.Dezbaterea cu analfabeta nu aduce nici un surplus, toti stim care este miza,stim programul presedintelui.
      Am impresia ca esti un postac al PSD-ului , care o tot freaca cu dezbaterea.Ciuma rosie vrea un circ pe televiziuni de rahat.Daca Iohannis merge, automat proasta dancila primeste atentia ,pe care nu o merita.

    • Dar votati domnilor cu cine vreti fara sa ne mai fericiti si pe noi cu argumentele voastre. Tot ce spuneti pe aici este inutil, nimeni nu se lasa convins de oamenii care declara ca o voteaza pe Viorica din cauza ca nu ofera Iohannis spectacol vorbit. Valabil si pentru imberbul Paleologu.
      Sa priceapa si el ca lozinca lui Iohannis este: Well done is better than well said (Benjamin Franklin).

    • Aroganța asta vis-a-vis de o dezbatere firească, încercările de a justifica ceva ce e de nejustificat, cine stie ce rezultate surprinzatoare poate produce!
      Dezbaterea este o procedura normala:) intr-o democratie. Poate sa candideze si Mickey Mouse, te duci si il tragi de coadă.
      Președintele merge la dezbatere si ii transmite proastei toate urările noastre de bine, merg si eu la vot.
      Succes!

    • Daca ai votat cu Paleologu, n-ai cum sa votezi acum cu Dancila! E o contradictie in termeni!
      Stai acasa, ca mine!

  11. Dragi postaci penelisti, un votant Iohannis 2014(ambele tururi) si Barna 2019, v-as ruga sa nu mai încercați să justificati absența unui candidat de la o dezbatere absolut firească. Daca v-a mers in turul 1, va fi mult mai greu de digerat in turul 2.
    Ma repet, dacă e cel mai tare din parcare, sa măture cu ea pe jos(merita, zau), sa o faca de cacao in direct si la o televiziune cu impact puternic, nu sa stea pitit la Cotroceni.
    Acum o face in toate felurile pe analfabetă din depărtare, de ce sa nu-i spuna si in fata?
    Sau n-are curaj?
    Parerea mea sinceră e sa il trimiteți pe Iohannis macar la o dezbatere.
    Lipsa lui Iohannis de la dezbatere s-ar putea lăsa cu consecințe surprinzatoare.
    Voi ati vrut-o pe proastă in turul 2 si ăsta nu are curaj sa-i spuna verde in fata ce are de spus?
    Mult succes!

    • Dani, daca Iohannis merge, o ridica pe dancila, ati uitat ce ce am patit 3 ani de zile ?
      Potopul ciumei rosii,care ne-a adus in prapastie , ne-a gazat ,ne-a calcat cu bocancii in picioare, nu trebuie relativat de catre tuta proasta prin dezbateri.

    • El a vrut-o pe proastă in turul 2, acum nu e in stare sa se descurce cu o analfabetă?
      A lipsit si de la dezbaterea din turul 1, e prea mult.
      Eu personal n-o sa votez pe Dancileasa, că nu mi-aș ierta-o, dar nici pe Iohannis dacă nu participa la dezbatere.
      V-o spune un ” neomarxist” care si-a luat si o doză de gaz.
      Va descurcat voi si fara votul meu, așa am inteles.

  12. Mare nedreptate pentru Romania si cei din #rezist si inaintasii lor care au lupta impotriva comunismului:sa mergi la vot si sa alegi intre 2 comunisti.Unul profesor la Agnita si convertit???in mare liberal, altul cu state la fel de vechi!Nu merg la vot!Adio Romania pana la Locale!

  13. O dezbatere în care să ce!? Să-şi verse țoapa de Dăncilă toate lăturile în direct? Pe bune, chiar vă doriți aşa ceva? Cu neamurile proaste nu stai de vorbă, nu îi cauționezi!
    Cine spune că votează cu Dăncilă, pentru că Iohannis nu cade în plasa circului ieftin, este prost şi/sau ticălos

  14. D-le presedinte, sunteti candidat la prezidentiale, pe aceeasi pozitie cu Dancila. Chiar daca ati luat mai multe voturi decat ea, asta nu va indreptateste sa priviti de la inaltimile Olimpului un candidat mai slab decat d-voastra. Totusi, pe Dancila au votat-o 2 milioane de romani, va bateti joc de ei? Cata aroganta!

  15. F. bine domnule Iohanis.

    Fiind alegator, astept vizita dvs, asa cum promiteti. Sunt liber joile, dupa ora 4.
    Daca nu veniti, atunci nu trimit plicul cu votul prin corespondenta.

  16. Bai Dani, daca nu votez,votezi de fapt dancila.Dar cred ca esti un postac PSD-ist.Lasa vrajelile.

  17. Ei, serios?
    Mai bine îl aranjati frumos, ii băgați o cască in ureche, il rugați frumos pe Basescu sa stea de partea cealaltă si il trimiteți la dezbaterea cea absolut normala intr-o democratie.
    V-o spune un „neomarxist”(vorba postacilor penelisti) care o sa meargă sau nu o sa meargă la vot. Depinde de dl.Iohannis pe care l-am votat in 2014.
    Las ‘ că sunteți voi la un nivel „telectual” foarte ridicat.
    Eu va doresc succes in continuare! Prima parte a planului v-a iesit, a doua, vom vedea pe 24.

    • Mai termina ba postacule psd.ist ce esti. Hai mars………

    • Uite cum din neomarxisti și ultrasi USR-isti am ajuns postaci PSD dacă nu votăm Klaus! Mai încercați cu „incurajarile ” poate va iese si chiar nu mergem deloc la vot. Am văzut că așa e la moda …cum pot 8 milioane,putem si noi.

    • Băieți, ati vrea voi sa fiu postac pesedist.:)).
      Din „neomarxist” si „sorosist”, iata-ma si „postac pesedist”.
      Sfatul meu sincer este sa il trimiteți pe dl.Iohannis la o dezbatere măcar, altfel demobilizati din electorat.
      Voi ati vrut proasta in turul 2, l-ati facut pilaf pe Barna pe toate canalele media trecute recent la peneleu, votul meu va veni doar daca dl.Presedinte se va prezenta la dezbatere, de exemplu la cea a lui Moise Guran.
      Dacă nu, cred ca o sa scriu „blat” pe buletinul de vot.
      A, eu nu ma sperii usor de postaci penelisti chiar daca sunt foarte aroganti. Aia pesedisti nu le au cu gramatica.

  18. Taticule, sefii tai de campanie tocmai te-au faultat grav de tot. Te-au accidentat si nu stiu daca termini meciul in picioare.

    Nu ai obtinut acum 46%, ci doar 36% fix pentru ca ai refuzat orice intalnire. Acum o faci din nou. Iti garantez, ca un om de dreapta, ca ai mai pierdut niste procente cu acest refuz.
    Daca o sa va razganditi o sa pierdeti alte procente, ca o sa pareti slabi si fricosi.

    Pe mine si pe altii ca mine ne-ai pierdut. Nu am niciun motiv sa te mai votez a doua oara.

    Nu mai am niciun motiv sa ies la vot, sa aleg din nou raul mai mic. Ajunge! Nu credeam ca o sa mai fac asta, ca acum 15-20 de ani, dar voi m-ati fortat. Nu mai vreau sa votez raul mai mic si sa ma zbat degeaba pentru romanii care nu vor sa se schimbe.

    Adio!

    Si daca iese Vasilica, plec imediat din tara.

    Vom vedea daca mai ai puterea sa mai mobilizezi pe cineva, cu superioritatea sau frica asta.

  19. E oficial: nu va fi nicio dezbatere intre candidati. A anuntat seful de campanie- Motreanu.
    Nu regret decizia luata deja aseara de a nu mai vota.

    • Sunt si eu pe aceeasi lungime de unda. Sotia la fel.

    • Si am uitat sa va spun ca apreciez conditia pusa de Paleologu pentru acordarea sustinerii lui Iohanis: sa faca dezbatere publica cu Veo!
      Sa-l vad pe Iohanis ce face numai cu electoratul PNL si USR!!!!!!!

    • Care electorat USR fără dezbatere?
      Că l-am așteptat si in turul 1 si ne-a tras clapa.
      Dl.Motreanu, o dezbatere e absolut normala intr-o democratie.
      Va duceți doar la intalniri cu activul de partid penele? Atunci ei sa va voteze.

    • Da. Nici eu nu votez. Nu am cum sa tolerez un asemenea derapaj. Toti cei caee spun ca ni are rost sa fie nicio discutie sunt in fond niste uslasi.

  20. Klaus 0 – 1 Vasilica

    Singura sansa a proastei e sa iasa din anonimat si nu poate sa o faca decat printr-o confruntare, fie ca e in stare sa vorbeasca liber sau nu.
    Penalistii au luat prima plasa si i-au dat avantaj de un gol vitei.

    Analfabeta avea deja avantaj moral, pentru a multi din cei care au votat ieri nu mai vor sa se prezinte in turul 2. Dupa ce ca oricum a fost cea mai scazuta prezenta din era „moderna” post-decembrista.
    Iar cretinii de stanga care au votat Mana-intinsa, udmr si pe alte Ninel vor veni catre ea.
    Si sa vezi emotii pentru Werner in turul 2….

    • Pai daca pui si avantajul moral inseamna ca e de fapt 0 – 2! Si n-a trecut decat 1 zi!

    • Sunt niste statistici care releva ca angajatii au incredere mai mare in roboti decat in manageri.
      Conform acestora, ar trebui sa votam in turul II robotul, dar eu nu pot vota un automat!

    • Radulescu,esti un postac ordinar ciumat.

    • Iha!

    • Singura chestie pe care se sprijina candisatura lui Iohannis e candidatura psd-ului. In continiare o sa fie existenta psd-ului. El nu vrea nici macar sa incercw demontarea idelogica. Nici macar nu e capabil. Un om slab.

  21. Daca nu există dezbatere si eu anulez votul. Actualul președinte a uitat ca data trecuta nu au fost voturi pro Johannis. Au fost anti Ponta. Si acum nu vrea sa faca nimic să-mi câștige votul corect. Nu mai vreau sa aleg răul cel mai mic. Dar m-am jurat ca ies la fiecare vot. Daca eu pot pierde 15 min din viața ptr vot si el poate sa iasa 30 min la dezbatere

  22. Ciuma rosie incearca prin toate vuvuzelele (Antena 3,RTV,Digi24, si alti) sa il fortese pe presedinte
    la o dezbatere stupida.Din 2017 ciuma rosie ne-a belit si umilit zi de zi , si acum sa faca dezbateri cu mafiotii.

    Dragi romani,ati uitat ce au facut astia 3 ani de zile ? Si acum sa mearga sa discute cu marioneta analfabeta ? Un interviu cu jurnalisti de calitate este foarte ok, dar cu ciuma rosie,niente!

    • Coposu a stat de vorba cu Iliescu si asta nu a insemnat ca i-a iertat un pacat. Atata timp cat amandoi sunt reprezentati ai unui electorat din Romania, trebuie sa existe discutii. Dancila a avut 2.000.000 de voturi. Ce facem acum? Si noi tirania majoritatii?

  23. Asa crede si Orban!

  24. Gunoiule de Iohannis, nu îți dai seama că vom vota Dancilă idiotul e!!

  25. Aroganta se plateste…

  26. De cand ma stiu, de dreapta; am votat Ratiu – presedinte. Domnule Johannis scapati cat mai repede de consilierii lu peste prajit, ca-s rupti de realitate! Trebuie sa participati macar o data la o emisiune; aveti si de ales: singur cu jurnalistii, sau cu madam coc! TREBUIE!
    Altfel, s-ar putea sa aveti surprize. Nu voi pune niciodata stampila pe psd, dar…pot sa stau acasa. Eu si sotul meu.

  27. O sa votam dancila, fraiere, dupa care plecam. Succes. Meritati muia care vine ca v-a durut in pula de alegatori si ati zis ca puteti castiga doar ca va vopsiti umpic antipesedisti, dupa ce ati impartit tara cu ei 30j de ani. Scarbelor.