G4Media.ro

Iohannis anunță 78.000 de amenzi date de autorități. ”Respectați legea ca să…

Iohannis anunță 78.000 de amenzi date de autorități. ”Respectați legea ca să protejați oamenii și medicii”

Autoritățile au făcut peste 870.000 de acțiuni de control legate de modul în care românii respectă izolarea, carantina, cum respectă firmele noile norme, a anunțat miercuri președintele Klaus Iohannis într-o declarație de presă la finalul unei întâlniri cu mai mulți miniștri.

Iohannis a mai spus că autoritățile au dat peste 78.000 de amenzi contravenționale celor care nu au respectat legislația.

”Am pus un accent foarte ferm pe impunerea legii. E absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația. Majoritatea românilor au înțeles aceste lucruri. Cei care nu respectă legea vor fi amendați. Legea e pentru protecția oamenilor și a medicilor”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: Presidency.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

92 comentarii

 1. 6….6 case…..

  • Mic copil, Oprisan 8-9 vile numai pe un domeniu…

  • Nu stiam, merci pt info!

   Sper sa imparta aceias celula.

  • după ”umor” se vede că e ”mâna” bușcului, șeful de troli analfabeți și ”cacațavenci” de la mafia PRO-PSD, aia de-o ține și tov petrov pe Dex-ul mare, de e așa de ”spirtual” și ăla. La Daddy în ”aceias” celulă, o fi bine?

  • Dar de palatul lui dracnea_pe 4ha- sau casele veoricai, nimic, nimic?!

   Aaaa, stai! tu te referi la casele tale. 6 la numar. Sefii tai, nu sunt invidiosi pe tine?!

  • @Bad, disperat ești, penibilule, după postări, trollezi toată pagina, se vede de la o poștă că urlă foamea în tine, boschetarule….

  • Se pare că încă n-a aflat gigelul ”ce părere are mă-sa” pe care zicea că o întreabă când a ”scos-o” ăla. Acuma are ”treabă”, cum spun ei, postacii, cu ”foamea” ce-o să ”urle” în trolii mafiei PRO-PSD de la toamnă, când o să rămână ”boschetari” fără stăpân. Cât despre ”pagină”, în mintea lui, nu e ”trollata” decât de răspunsuri, de ”postări”, nu, că așa se ”trolează”: nu se postează nimic, niciodată, doar se răspunde, ăsta e trolling-ul, știe toată lumea, nu? Și ”se vede de la o poștă” că ”postările” așa zis ”trolate” sunt alte unor ”comentatori” diferiți și mulți, că așa sunt ei, postacii, mai ”penibili”, cred că dacă folosesc mai multe fanoșe, devin mai mulți și ei. Numai stilul de exprimare, greșeile gramaticale, ”argumentele” reluate și răs-reluate, anacoluturile sunt la fel, ”comentatorii” sunt diferiți.

  • Gigele, cum sa moara de foame Bad@? Pai la cat cacat mananca in fiecare zi pe acest site (si cred ca nu doar pe acest site), cred ca are rezerve sa supravietuiasca cel putin un an. Asa ca nu-i plange de mila prostacului Bad@, jegurile ca el se descurca in orice situatie.

  • ia-uite ce evlavioasă e pramatia care-și zice alin, pupătoarea de moaște mustăcioase la mafia PRO-PSD. Acum un an, pe vremea asta, lătra, jigodia, la oricine îndrăznea să zică ceva rău de Liviu Dragnea, șeful de trib al tuturor bugetarilor șpăgari. Păi, e cineva care ”mananca cacat” mai mult decât o face veceul ăsta sârbos în slujba mafiei securiste, cu toate fantoșele de pe care scrie? Nu, știe toată lumea ce spume face psihopatul, cum înjură ca un descreierat și cum jignește pe oricine nu-i plecat cu sorcova ca el.

  • În lipsă de poluție nocturnă, fantoșa „alfabetă” Bad@ se „descarcă” pe aici. Un biet dobitoc, trebuie să-ți fie milă de el. Să vorbim la Haznaua 3, să facă un teledon pentru el.

  • I-au spus lui tov petrov. stâpânii lui conservați de la mafia PRO-PSD, că ”poluția” e o minciună de-a lui soros și de-a lu ‘ greta aia, care merge cu barca, o conspirație a multinaționalelor, nu există cu adevărat plus că a văzut el și la ”DEx-ul mare” că la analfabeți e doar ”poluție” diurnă, nu ”nocturnă” ca la ”alfabeți” . Unde mai pui că ”am vorbit și la haznaua 3” a turnătorului dan voiculescu de unde se adapă bătrânul trol ”spirtier” care fură de la alții.

  • Ce-i Bad@, iar s-a imbatat ma-ta, de ai acces la net? Esti foarte „spirtual” azi.

 2. Cu regret trebuie sa va spun domn’ presedinte, citeodata sinteti un dobitoc.

  • Credeam ca cea mai nasoala chestie pe care am facut-o in viata a fost sa il aleg pe Iliescu cand a candidat contra lu Vadim. Ntz, sa pun stampila pe premieru USL ia lejer tortu’. Iliescu e un criminal, asta mai e si prost.

  • Nu domn’ Bogdan, pentru vremuri „normale” e ok. In timpuri de criza, dupa cite se pare, da rateuri.

  • Păcat că nu mai e mafia PRO-PSD, că ea nu ”da rateuri”, cum a demonstrat ”dupa cite se pare” la colectiv, apuseni, siutighiol samd. Numai unul care e ”idiot util” de pe vremea când ”îl alegea pe Iliescu” se poate pronunța cine e ”prost” și cine nu, din postura ”scârbitului” deștept și superior a cărui ”cea mai naasola chestie” a fost să ”aleaga răul” cel mic, și-i pare rău, din moment ce ăla mare ”ia lejer tortu’.

 3. Iohannise, ia mai taci, ca nu zici nimic.

  Tot o tii cu amenzile, dar statul roman condus de tine de sri de pnl de psd si ce o mai fi nu e in stare sa protejeze dreptul la viata al cetatenilor sai.

  Deci, hai sictir

  • N-ai prins mesajul presedintelui! El ne zice asa: „respectati VOI legea, ca noi, de 30 de ani n-am reusit nici macar sa incepem s-o impunem.”

   Adica ne roaga frumos, macar noi sa o reapectam, daca ei …

  • Asta-i chiar peste putința de a fi acceptat pentru securiștii sanitari, troli ai mafiei PRO-PSD. Păi ei, care din tată-n fiu, au bătut oameni, au torturat, au comis crime, au ”privatizat”, au furat, au făcut ce-au vrut ”pentru că putem”, să ”respecte legea”? Tocmai EI? ”aiasta e peste poate, majestate!”

  • Bre Bad, dar cine voia Guvernul lui, capabil in toate? Stiu ca doare la sufletul de postac, dar accepta ca PSD=PNL, iar USR ii va si intrece. Asta e situatia, chiar daca pupatul in dos iti aduce oaresce beneficii.

  • Ăstuia nu-i mai zice ”doamna” A.N.C.A că ”atacă colegii” și nici că ”ce treabă are cu amenzile”. Bine, fiind vorba de același postac analfabet pasionat de ”pupatul in dos” probabil că nici nu înțelege ce citește, el tot îi dă zor cu ”guvernul meu”, cu ”blatul”, cu ”aceeași mizerie”, cu ”incapabilii”, că toți capabilii sunt la mafia PRO-PSD, se știe, mă rog, toate tâmpeniile lor pe care le toacă într-una trolii.

 4. Lasa gargara Palaule !
  Zii despre medici, zii ca nu avem nici macar 10% din materialele de protectie, ca nu sunt ventilatoare ca nu sunt suficienti medici specialisti, nu te transforma intr-un penibil ARahat mai inalt si nu ne mai citi cate 78,989, 73% amenzi a dat politia !
  Altfel stai acolo in Deal la Cotroceni si „..Vom trecem impreuna prin criza aceasta” Parca asa ne-ai zis ! :((

  • Zeci de miliarde ne costa aparatul de stat. Dar nu prea ne e de folos, maica. Lor sigur le e!

  • ce le mai ”ziic” trolii analfabeți ai mafiei PRO-PSD cu ”materialele de protectie”, de ”ziici” că chiar știu să citească. Deci ia ”zii” bărbate, că ”nu avem nici macar 10% din” da ‘ câte ”avem din”? Cu cine o vrea să ”treacă impreuna prin criza aceasta”, cu mafia PRO-PSD cumva? Aia i să ”stea în Deal”, nu, asta e ”opinia” care se desprinde din ”comentariu”, nu-i așa?

 5. Ce treabă are Iohannis cu amenzile?

  • El este singurul care „are toate datele”, după cum ne informa zilnic, odata, un trol penelist!
   Având toate datele, înseamnă că le are și pe cele ale execuției deficitului bugetar și bineînțeles ca se bucura când constata ca asa îl menține în control!

  • dar postacul mafiei PRO-PSD care folosește fantoșa A_n_c_a cu prefectura, ce ”treaba are”. D-aia mare? Așa de rău au ajuns trolii analfabeți ai mafiei securiste să ”ne intormeze zilnic”(adică în fiecare zi) odată ( adică, demult) un trol penelist”? Cine este ”trolul penelist”, se poate? Sau e tot gargară de sputnik?

  • Asta spre deosebire de cei care ”scuza, dar se acuza” cum e ” A_n_c_a ”- nume de fantoșă -se ”încadrează la categoria trol”. De ce e troll? Pentru că:
   1. se chinuia, de dminineață, să convingă lumea ce rău e ”în RO”, inclusiv față de alte țări
   2. când i-a răspuns cineva, cu cifre, că altfel stau lucrurile, a insistat generalizând
   3. când i s-a răspuns din nou și a văzut că mesajul transmis la punctaj nu ține, s-a retras
   4. ”Argumentele” folosite și pe care nu le ”au” alții sunt ”pentru că așa spun eu”
   5. Nu dă nume, nu spune niciodată când, unde, cum, ce, concret
   6. face interpretări, mistificări, înfloriri, minciuni, trunchieri în stil securist diversionist
   7. abate discuția după care zice să ”discuți despre subiect”
   8. dintre toți ”coelgii” cu ”atacuri”, îl vede doar pe unul care îi ”ataca” pe cei care ”ataca”

  • Se poate, stimabile, cum sa nu!
   Are numele „delavaleeu”, nu-ți amintești?!

  • @Bad@,
   Ești irecuperabil. Macar sa merite efortul de a sta zi lumina sa ne convingi cat e de bine gestionara criza , in timp ce oamenii sunt contaminați și mor in spitale.
   Cam atât.

  • Lasă că ”merita efortul” trolilor mafiei PRO-PSD care ”mor” de ciudă că nu ”mor in spitale oameni” ca ”ne convinga” ei cât de bine e gestionata criza” și ”stau zi lumina”, pe mai multe fantoșe fiecare, să ”contamineze” lumea cu mizeriile lor de troli, în speranța că vor fi ”recuperabili” la toamnă, în pro-pedeserastie, că ei cred că mai prostesc lumea încă o dată
   Unii merg cu nesimțirea până într-acolo încât, în pofida evidențelor, au tupeul să insiste cu porcăria pe care o susțin, că e mai rău decât în alte părți. Normal că e rău, cum să fie după 30 de ani de ”gestiune” a mafiei securiste, mai ales că nu-i mai satură pământul pe interlopii care controlează în continuare Parlamentul, administrația locală, majoritatea insituțiilor și nivele întregi din guvern. Pe arafați cine i-a pus, ”Johanes” cu ”j”, cum scriu sputnikarii, d-aia ”gestionează prost criza”? Pe beuranii care dau foc oamenilor și se ascund când sunt prinși cine i-a pus în spitale, tot el? Bine că ”n-are treaba cu amenzile”, în schimb ” are treabă” cu toți șpăgarii pro-pedeseraști care conduc ”spitalele unde mor oameni” , cu toți combinatorii din ministerele infestate de ciumă roșie care fac ”achizitia de materiale de protecție” și cu toți interlopii din Parlamentul controlat de mafia PRO-PSD care blocehează orice reformă.

 6. Oare s-a colectat vreun leu din aceste amenzi?
  Când or plati cocalarii?
  Veniti de afara.

  • Banii se folosesc pentru cumpararea de echipamente medicale ?
   Intreb si eu ca proasta, maica.

  • Da’ ”cocalarii veniti de” dinăuntru, când ”or plăti”? Ăia de la care nu ”s-a colectat vreun leu” de 30 de ani, ci invers ”s-a colectat” doar de către ei. Ăia care ”se pisa” pe cei ”veniti de afara”. Da, da, bădălăii de la mafia PRO-PSD sau la ăia nu se pune?

 7. Multi oameni au murit în spire respectând legea dar neprotejate de nimeni.
  Eșec pe toată linia domnule președinte!

 8. Vine câteo bombă din asta diasporeză, lansată din bombardiere de Italia, Granța, Spania etc. Tot spitalul e contaminat, pe butuci. Prin 2018 aceiași urlau că aticorupție, că 3 zile de vot , că nu-ș ce le-ar face lor jandarmii și alte asemenea bâzdâgănii și fantasmagorii. Acu le împart amenzi.

 9. Teste au facut 25 mii, la amenzi sunt campioni. – 78 mii. O sa ne ingropati in saracie.

  • Lasă că ”ne dezgroapă” iar mafia PRO-PSD, cum face de 30 de ani, ”ne tot dezgroapă” dar nu se știe cine ”ne-a îngropat”, securiștii ”e decât” cu ”dezgropatul”.

 10. De fapt nu au inteles bine … oamenii aia vroiau sa doneze si nu stiau cum …. multumiri tuturor celor care si-au riscat sanatatea (si a celor din jur) pentru a ajuta financiar in aceste zile grele …

 11. Penibil ! S-a transformat intr-un ARahat mai inalt, mai blond si cu tenul mai deschis vorbindu-ne de cele 78.993, 18 amenzi date de politisti, in loc sa ne spuna cum o sa se protejeze medicii si restul personalului medical cu cele 45 de tone de materiale anuntate ca au sosit pe Otopeni de vreo saptamana .
  Culmea mizerabilitatii : Tot noi trebuie sa suplinim lipsa mastilor, manusilor, testelor, etc , prin ferecarea definitiva in case !
  PS. Cum se vede „trecerea impreuna prin criza aceasta” , de acolo de sus de la Cotroceni, dle Presedinte ?

  • Păi nu ”ne spun” în fiecare zi trolii analfabeți ai mafiei PRO-PSD aflați în ”culmea mizerabilitatii” cum ”nu o sa se protejeze medicii” , cum”nu avem materiale de protecție” și cum suntem ”ferecati definitiv in case”- defintiv – mai are loc cineva pe lângă sputnikarii care transpiră din zori și până în noapte să convingă lumea că la noi e cel mai rău, că pe stat nu te poți baza și nu are autoritate, că avem conducători care nu sunt apropiați de popor cum e Micul Krăkănat de Leningrad sau Marele Pork de Székesfehérvár?

 12. Respectați dreacu legea ca să protejați Sistemul Sanitar! Ce nu eclar?!

 13. Mai bine sugera politie sa nu faca exces de zel, ca toata lumea stie cate cozi de topor se afla prin acesta institutie.Hai sa coafam politia ca d-nul presedinte a uitat de Caracal,orasul legendar al prostilor!!!

  • Orasul prostilor? Nicidecum maica. Cati oameni mari a dat Caracalul… Ne-ar putea spune domnul Iordache, maica. El ii are pe raboj. Si apoi, la Caracal nu s-a schimbat nimic. Isi mai fac mai marii un rand de vile, maica. Ca multi sunt la pensie, de tineri. De aia ii si reangajeaza, sa nu se plictiseasca. Probabil ca ii platesc dublu, ca au avut munca grea pana la 40 de ani cand au iesit la pensie, maica. Sa ne fie de bine, maica.

  • Mai bine ”sugera” în continuare trolii analfabeți ai mafiei PRO-PSD, dar fără ”r”. Bușcu știe de ce.

 14. Ca la noi la nimeni. Numai la amenzi va ganditi, tipic unor mentalitati retrograde de dinainte de ’89. Ce sa inteleaga cetateanul simplu? Ca acest sistem, niciodata nu o sa fie in acord cu cetatateanul si nu o sa fie in slujba acestuia. Niciodata!
  Ca sa fiu inteles si mai clar: nu sunt de acord cu cei care se aflau in carantina si au parasit locul respectiv, cu cei care au agresat, scuipat cadrele medicale etc. Dar cu ceilalti cetateni ce aveti? Cei care au fost amendati ca au iesit sa-si cumpere paine, au iesit in fata blocului sa se destinda un pic din acest stres generalizat etc. Sunt prea multe exemple de astfel de abuzuri…

  • cei ce au iesit un pic in fata blocului sa se destinda sunt niste dobitoci care merita amendati pentru ca pot imprastie virusul daca il au sau pot sa-l ia de la alti oameni daca nu-l au. Incredibil sa existe inca oameni retardati care sa nu inteleaga de ce trebuie sa nu ne destindem in fata blocurilor Asa ziceau si italienii si acum numara mortii cu miile

  • Domnule Nicu, dacă se poate, ne puteți oferi, vă rugăm, măcar două dintre acele ”prea multe exemple de astfel de abuzuri” pe care le dețineți? Că am impresia că dvs chiar sunteți informat, nu sunteți un postac care împrăștie fake-uri.

 15. Asa poate încep și românii să respecte legea. Aici avem noi probleme, la civism și disciplină. La noi din păcate „merge și așa”, iar „orice minune ține 3 zile”. De asta 40% dintre elevi sunt analfabeți funcțional. Psd este ciuma distrugătoare a neamului nostru.

 16. Dacă ne-a zis președintele, începând de azi, vom respecta toți legea.
  De-asta nu se respectă până acum!

 17. Dupa ce se termina tot cacatu asta, sper sa te condamne pentru incompetenta criminala, dulap idiot.

  • Marsh in Rusia si ia-ti ciolacii si veoricile cu tine.Gunoaie analfabete. Pe voi ciumatii rosii ar trebui sa va trateze in spitalele alea regionale facute de ciuma rosie. Adica pe camp.

  • Aide capu tau. Ai noroc ca prostia nu doare.

  • ”Dupa ce se termina tot cacatu asta” o să urmeze altul, că trolii sputnikari ai mafiei PRO-PSD au în fiecare zi punctaj.

 18. Vorbeste ficusul, toti in pozitie de drepti! Stati in kkt frayerilor si luati stare de urgenta de la o gripa. Succesuri!

  • Se vede că mafia PRO-PSD a”luat stare de urgenta de la ” groapa care i se sapă, așa că trolii securiști sunt ”toti in pozitie de drept”, servesc patria…ăăăă…mafia

 19. Sa le spuna politrucilor sa respecte legea, nu mie.

  N-am cerut eu sa fiu testat peste rand, ca Gheorghe Flutur.

  Klaus, du-te pe pustii.

  • Noo, ”legea” trebuie ”respectată” numai de unii, nu de ăia care ”au ce-au votat”, că ăaia e ”șmecheri”, se descurcă ei cu ”rândul”, restul lumii ” să se ducă pe pustii” cu ”legea” lor cu tot.

 20. Maica, cine il ajuta maica pe T. Toader ? Ca acum e acasa, SUV-urile la poarta, nu pot sa bage camioanele sa-i descarce banii de pensii, de salarii.

 21. Mizerabil! Sa nu spuna un cuvint despre cauza si sitatia imbolnavitilor din spitale? !

  • ăsta e defazat, azi punctajul e cu ”materialele de protecție”, ieri era cu ”imbolnavitii din spitale”, alaltăieri cu ”soferii ținuți in izoare”, săptămâna trecută cu ”bâtrânii care mor de foame închiși în case” și tot așa.

  • Ba nu! Azi are program de lucru la imagine.

 22. ASA NE TREBUIE DACA NU ATI VOTAT-O PE VEORICA PRESEDINTE…VEORICA REZOLVA TOATEEE PROBLEMELE

  • Veorica era o comoara de femeie. Pai i-ar fi facut niste placintzele lui Trumpy ,o lasa Trumpy pe fotomodela si ramanea cu balabusta, se retrageau amandoi sub salcii in Tiliorman.

 23. Dragi români, nu vă imbratisaţi !

  • Ce-o să mai ”îmbrățișeze dragii” securiștii din mafia PRO-PSD asfaltul, când o să dea cu gura de el, toamnă.

 24. O sa plateasca lumea amenzile atunci cand o sa dai tu banii inapoi plavane

 25. Lipsa de educatie! Vina cui? Vina autoritatilor. Ele trebuie amendate! Cum? La vot.
  La vot merg masele, care nu inteleg pe cine sa voteze. Voteaza pe cine nu trebuie si au parte de si mai multa lipsa de educatie. Cerc vicios, pe veci. Simplu.

 26. 243 de spitale noi puteau fi construite in ultimii 4 ani din sumele date de PSD-ALDE pentru pensii speciale. 243 spitale noi, fara virusi si bacterii care oricum ucid romanii internati in spitalele existente cu/fara coronavirus
  In loc de 8 spitale regionale din banii UE, P$D a bagat banii romanilor in pensii speciale si salarii de mii de euro lunar pentru slugile, amantele si neamurile lor incompetente si hoate asemeni lui Pintea, ministru al sanatatii in guvernul analfabetei Dancila

 27. 243 de spitale noi puteau fi construite in ultimii 4 ani din sumele alocate de PSD-ALDE pentru pensii speciale. 243 spitale noi, fara virusi si bacterii care oricum ucid romanii internati in spitalele existente cu/fara coronavirus
  In loc de 8 spitale regionale din banii UE, P$D a bagat banii romanilor in pensii speciale si salarii de mii de euro lunar pentru slugile, amantele si neamurile lor incompetente si hoate asemeni lui Pintea, ministru al sanatatii in guvernul analfabetei Dancila

  • în timpul lui Băsescu s-au închis circa 80 de spitale . De ce nu se deschid acum. Și de ce să mai construim altele că să le închidă iar , ca pe cele circa 80? Exact prin închiderea celor circa 80 de spitale s-a transmis mesajul că Ceaușescu a construit mai multe spitale decât pot capitaliști administra.

 28. @nicu. Mai usurel tovarasele cu indiciile pretioase si de nestavilit. Acele persoane care ies in fata blocului, sa-si plimbe companionii samd – sint sanatosi. Probabil c-ai mitea scurta dar am sa-ti amintesc: acel virus a fost adus din „exterior”, iar acei oameni care ies in fata blocului de unde stii ca sint infectati? Esti baba omida, astrologu’ lu’ peste prajit sau, ce iti mai imaginezi?
  Daca nu te-ai informat, afla ca acei tovarasi si-au indeplinit normele cu „sirguinta si devotament”, „servind patria”, la dat amenzi pe juma’ de an; basca, luindu-si angajamanetul pe tot anul sa fie la fel de „atoritari”. Tati, cauta pe Net sa vezi care-i suma si, dupa aceea mai reflecteza la comentariile altora. „Succece”.

 29. Salut!
  Ce lipseste din mesaj :
  1. Ma angajez sa dau inapoi statului, adica poporului, toti banii neimpozitati pe care i-am
  gabjit din meditatii !
  2 Idel din chirii incasate ilegal
  3. Din ceea ce avem, nu ne lipseste nimic !

  • Salut!
   Ce mai lipseste din mesaj :
   1. Ma angajez sa dau inapoi statului, adica poporului, toti banii neimpozitati pe care i-am
   gabjit din furăciunile pe care le-am făcut ca securiști ai mafiei PRO-PSD, de 30 de ani
   2 Idel(? -asta o fi ceva de râs, știe bușcu, că el responsabil cu umor la cacațavencii mafiei PRO-PSD) din chirii incasate ilegal de la spații comerciale, terenuri, ferma băneasa, ica, antena 3 etc
   3. Din ceea ce avem, nu ne lipseste nimic !- dar ne va lipsi, de la toamnă, când merge mafia PRO-PSD la groapă și o să ajungem săraci

 30. Cred ca pana la amenzi erau multe alte lucruri mai importante care ar fi meritat sa le spuneti. CU respect imi permit sa va transmit!
  Gen: echipamente medicale, inchiderea exportului la alimente, dezertarea personalului medical, masuri de igieana in comunitati (mai ales cele de romi etc), legat de economie, de numarul de contracte de munca suspendate, masuri de protectie sanitara, alimentara a populatiei, investitii, muuulte si muulte multe altele: voluntariat, donatii din partea pf, firme etc, renuntarea la x la suta din salar (acolo unde chiar sunt mari, da, la bugetari ma refer), scurtarea programului de lucru, reducerea cheltuielor! Multe, d-le presedinte, dar d-voastra sunteti ocupat, ce zi e azi ? Maine va pregatiti sa plecat ia Sighii… Va doresc weekend placut, inca de pe acum!

  Asta cu amenzile e praf in ochi! Oricum nu au romanii de unde sa le plateasca!
  SI cand va faceti bugetul pentru pensii speciale si salarii bugetari, sa nu va bazati pe plata amenzilor alea!

  • exporturi de alimente? Ma indoiesc. In rest totul e zis bine.

  • Grâul n-o fi aliment, dar poți să-l asociezi…

  • a băgat de la el , să nu pară că scrie doar ce a primit la punctaj, în rest sunt toate ce i-au dat stăpânii, inclusiv ”pensiile speciale” pe care ”se bazează” mafia PRO-PSD, că ea le-a făcut și doar nu o să le desființeze acuma, măcar cât controlează Parlamentul.

 31. Daca situatia ar fi atat de grava, s-ar stopa toate activitatile economice neesentiale sau cele care nu se desfasoara in regim de foc continuu! Dar nu se opresc! Atunci, eu inteleg ca se prefera ca oamenii sa fie tinuti fortat in casa, sa se imbolnaveasca si sa se imunizeze in liniste acolo, iar bugetul sa se alimenteze din amenzile aplicate intr-un regim disproportionat! Nu poti sa amendezi o persoana, la prima fapta, cu o amenda minima la nivelul unui salariu pe economie! Amenzile trebuie gandire sa fie aplicate cand este cazul, gradual, daca fapta se repeta, si in crestere!
  Ordonanta care prevede cresterea amenzilor a fost data pe repede-inainte, fara a se astepta termenul de 10 zile cat cerea in mod normal transparenta decizionala! Daca focul era atat de mare si trebuiau omisi niste pasi normali in procedura legislativa, trebuiau inchise total activitatile economice! Masurile trebuie sa fie proportionale, conforme cu gradul pericolului si aplicate egal pentru toti!

 32. Din *Comediile* lui Caragiale!
  *Apoi, atunci dacă-i așa, a vorbit destul de frumos omul! * (EFIMIȚA (satisfăcută)

 33. Lasati naiba Statistica, stim sa socotim si noi, MASURI adecvate si necesare pentru Haosul din Spitale AVETI?!!!
  Imediat ajungem fara Spitale deschise si FARA Medici!

 34. !lili

  si cum batea domnia-voastra nici macar o luna in urma nevoia de alegeri anticipate si lupta la sange impotriva Ciumei Rosii si pentru implinirea marilor idealuri ale mineriadei tefeliste din 10 august 2018 mai rar cineva!

  chiar nu aveti nici o mustrare de constiinta, una mica de tot….acolo…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.