G4Media.ro

Inundaţii în sudul Chinei, în timp ce în rest temperaturile sunt foarte…

sursa foto: captura video

Inundaţii în sudul Chinei, în timp ce în rest temperaturile sunt foarte ridicate

Centrul Naţional de Meteorologie din China a emis, duminică, o alertă de temperaturi ridicate, mai multe regiuni din ţară confruntându-se cu o căldură înăbuşitoare, în timp ce unele provincii din sud au emis avertizări de inundaţii severe, din cauza ploilor abundente, informează Reuters, conform News.ro

Intensitatea temperaturilor ridicate este aşteptată să scadă în nordul Chinei şi în regiunile dintre râul Galben şi râul Huaihe, a afirmat Centrul.

Acesta a prognozat, duminică, temperaturi maxime de 37-39 de grade Celsius (99-102 grade Fahrenheit) în unele părţi din Xinjiang, Mongolia Interioară şi Henan.

Ploi abundente au lovit provincia sud-estică Fujian timp de şapte zile şi este de aşteptat să continue, nivelul apelor în unele râuri depăşind cotele de avertizare. Autorităţile au dat drumul apei din mai multe rezervoare, a relatat televiziunea de stat din China CCTV.

Autorităţile din regiunea Guangxi au afirmat că nivelurile apelor în unele râuri locale au ”explodat” şi că un student a murit în inundaţiile din oraşul Guilin din sud, a transmis CCTV.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...