G4Media.ro

VIDEO Interlopul Boenică a fost prins și adus în țară luni dimineață/…

sursa foto: Captură

VIDEO Interlopul Boenică a fost prins și adus în țară luni dimineață/ Bărbatul, care le transmitea polițiștilor mesaje pe rețelele de socializare, se ascundea de ani de zile în străinătate după mai multe condamnări penale

UPDATE 09:37 Romeo Ursu, poreclit Boenică, a fost adus de mascați pe aeroportul Otopeni. Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penitenciar”.

știre inițială

Romeo Ursu, poreclit Boenică, a fost reținut și va fi adus în țară luni dimineață, conform informațiilor G4Media. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fugit din România după mai multe condamnări cu închisoarea. Din străinătate, Boenică le trimitea mesaje pe rețelele de socializare polițiștilor.

„La data de 18 septembrie 2023, polițiștii Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul București. Acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității”, se arată în comunicatul Poliției Române.

„De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de consituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penintenciar”, mai precizează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...