G4Media.ro

Instanța i-a dat câștig de cauză Gabrielei Szabo, după ce Nicușor Dan…

Sursa foto: Facebook Gabriela Szabo

Instanța i-a dat câștig de cauză Gabrielei Szabo, după ce Nicușor Dan a semnat decizia de a o detașa din funcția de director al Clubului Sportiv Municipal. Primarul Capitalei spune că va sesiza DNA pentru neregulile depistate la Club

După ce a fost schimbată din funcția de director general al Clubului Sportiv Municipal București, fosta campioană olimpică la atletism, Gabriela Szabo, s-a adresat instanței și a obținut câștig de cauză.

Instanța îl obligă pe primarul general al Capitalei să o reîncadreze în funcție pe fosta mare atletă a României.

„Astăzi, 23.11.2022 instanţa judecătorească a Tribunalului Bucureşti s-a pronuntat şi a dispus anularea dispoziţiei de detaşare nr.1245/2022 emisa de pârât. Obliga pârâtul, Nicuşor Dan –  Primarul Geneŕal al Municipiului Bucureşti să o încadreze pe reclamanta  Gabriela Szabo în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul  General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti Nicuşor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretenţiile admise”, se precizează în sentință.

„Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăţie, la demnitate şi onoare.Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă”, a transmis Gabriela Szabo.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunța în urmă cu două zile că va sesiza DNA pentru neregulile depistate la Clubul Sportiv Municipal (CSM Bucureşti), în urma verificărilor efectuate de Corpul de Control. Potrivit lui Nicușor Dan, în 2018 CSM a plătit în mod nejustificat prime în valoare totală de 1.076.330 de lei personalului administrativ. Banii puteau fi folosiți, de fapt, pentru plata primelor sportivilor participanți la competiții. Nicușor Dan a spus că  o parte consistentă din suma totală achitată personalului administrativ, respectiv 190.965 de lei, ar fi fost încasată de directorul general Gabriela Szabo, în mai multe tranșe, tot sub formă de prime.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

16 comentarii

 1. Szabo, Gică Popescu, Ilie Năstase, secu Tiriac, dopata Halep, pare-se că toți sportivii mari ai României sunt infractori sau caractere infecte.

 2. 🤣🤣🤣
  Tocmai ce explicasem că niciun primar nu poate fi cinstit.
  Asta e, trebuie să ne obișnuim cu această ” normalitate ” a întregii clase politice, indiferent de culorile politice actuale sau trecute.🤫

 3. USR continuă lupta cu toate valorile României! Szabo a alergat cu tricolorul pe tricou nu cu sigla PSD! USR însă duce răzbunarea la cote maxime!

  • Szabo a furat de la CSM cu sigla PSD pe ea, nu cu tricolorul pe tricou.
   A trecut vremea sportivei Szabo, acum avem de-a face cu politrucul Szabo.

  • S-a dus acolo ca o floare si si-a dat niste prime de performanta colosale…
   A alergat pentru bani si continua si acum!

  • Mihai, tu duci comentariile neghioabe la cote maxime…

  • Mihai,Eugen, trotinetovici. ….marii patrioti ai României….cat le da simion bani! În rest,niște pielea lupii cu 8 clase! Neuronii lor circula decât între puțin,sosoaca și simion si tot se învârt în giratoriu ala cu trei întrări din creierul lor infecte!

 4. cum naiba se face ca toti pesedeii au functii de directori in administratia publica?! niste neica nimeni, cu scoli facute naiba stie unde, puscarie pentru prea multa „corectitudine”, etc, se adreseaza panaramelor din justitie sa-i repuna in drepturi, aka sinecurile pentru care au lins ani de zile cooorurile lui dragnea si sarma-n cur.

 5. Și uite asa primarul muncește cu ce gaseste, evaluarile mai au vreun rost? anfp coordoneaza ceva? Ciucu a lucrat la anfp – e expert

 6. In timp ce bucureștenii mor de frig și fără apă caldă Mucusor se tine de ce știe. Procese și iar procese . Cred că terminat dreptul nu matematica. Ong-istul acesta profesionist nu are ce sa caute la primărie …el la instanțe pe trepte lui acolo. Pentru cei care.il susțin înseamnă că stau la Popești Leordeni sau Militari residence …sau la casa …..Doamne ce popor de doi bani. Popor de idioți și de iobagi…..

  • nea silvica, ti-e dor de un voucher/pomana de la fierea?
   faptul ca ai fost mare sportiv nu-ti da dreptul sa primesti o sinecura pe viata si bani fara sa faci nimic! ganditi-va bine inainte sa poluati …

 7. Nu mai scapam de psd-ist asta mizerabila. Acum cativa ani ajunsese sa suga bani si de la Romatsa!!

 8. Sentinta nu este definitiva ! Lacomia pezdista nu are margini indiferent ca au fost mari sportivi sau nu ! Primarul general este dator sa se adreseze DNA , de cite ori constata furturi si delapidari !