G4Media.ro

Instalațiile de detecție, semnalizare și avertizare a incendiilor de la spitalul de…

sursa foto: Info Sud-Est

Instalațiile de detecție, semnalizare și avertizare a incendiilor de la spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu funcționau la finalul anului trecut, potrivit unui raport al Departamentului pentru Situații de Urgență

Instalațiile de detecție, semnalizare și avertizare a incendiilor de la spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu funcționau la începutul acestui an, potrivit unui raport al Departamentului pentru Situații de Urgență din decembrie 2020. Deocamdată nu există informații oficiale dacă aceste probleme au fost rezolvate de atunci.

De asemenea, la spitalul din Constanța, instalațiile de electrice se exploatau cu defecțiuni, improvizații sau în condiții în care se generează supracurenți sau suprasolicitări din cauza unor consumatori care depășesc puterea nominală a circuitelor, se mai arată în raportul întocmit în urma verificărilor făcute în spitale după tragedia de la Piatra Neamț.

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța avea autorizație de securitate la incendiu.

sursa foto: Info Sud-Est

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Daca se intimplau toate astea intr-o firma privata fiscul confisca toate activele firmei iar asociatii si administratorii erau executati in piata publica .
    In cazul unei institutii publice si bugetare ( locul furtului din banii publici si al minciunii ) totul este introdus sub pres ….

    • Stii ce-ar zice unii manageri de spital mai „prietenosi” cu partidele, nu? „Domneee, este clar ca pacientii au adus d-acasa sistemele de detectie si alarma nefunctionale ca sa strice imaginea spitalului, la noi totul merge brici”.