G4Media.ro

Inspectorii școlari vor da examen pentru ocuparea funcției și inspectoratele vor primi…

Inspectorii școlari vor da examen pentru ocuparea funcției și inspectoratele vor primi audit extern, anunță ministrul

Examene pentru cei care vor să fie inspectori școlari generali, ca la directori, anunță ministrul educației Monica Anisie. În plus, inspectoratele vor fi auditate atât din partea ministerului, cât și de către echipe de audit extern, a declarat Anisie cu ocazia preluării mandatului. Cel mai recent examen pentru inspectorii școlari generali a fost organizat în 2016, când Anisie era secretar de stat.

Iată declarația făcută de Monica Anisie:

„După cum bine știți, am fost persoana care și-a dorit profesionalizarea managementului școlar și am desfășurat concursurile de inspector școlar general și am fost cea care a început și concursurile de directori. Prin urmare, îmi doresc aceeași abordare.(…)”

 

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Pentru perioada scurtă a acestui cabinet propunerile de anvergură nu-și au nici un rost. ce se poate face urgent este eliminarea activităților extra-didactice ( completarea de hârtii fără număr și fără de rost, aprecierea profesorilor după activitățile extra-școlare, participarea în zeci de comisii cu ședințele și hârtiile aferente, etc. ) din „portofoliul” dascălilor și aprecierea acestora exclusiv după activitatea didactică desfășurată.

    • Atâta timp cât se verifică hârtii fără acoperire în realitate și nu activitatea la clasă, e ca și cum băgăm rahatul sub preș

  2. Se depolitizeaza inspectoratele?

  3. Nu e nevoie să intri într-un partid ca să fii omul acestuia sau… al mai multora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.