G4Media.ro

Inspectoarea școlară din Galați care a promovat numerologia, trimisă pe un post…

Inspectoarea școlară din Galați care a promovat numerologia, trimisă pe un post de adjunct. În locul ei a venit o liberală

Selena Costea, șefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, devenită celebră după ce a promovat un proiect local care viza îmbunătățirea relației dintre profesori și elevi cu ajutorul Numerologiei, a fost înlocuită din funcție cu o inspectoare care a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Astfel, profesoara Gina Brînzan, directoarea Şcolii nr. 11 „Mihail Sadoveanu” din Galați și fostă candidată fără succes din partea PNL la Camera deputaţilor, este noua inspectoare generală, transmite publicația locală Viața Liberă.

Fosta inspectoare generală Selena Costea revine, de la aceeaşi dată, pe funcţia de inspector general-adjunct, ca urmare a încetării detaşării pe care a primit-o în urma demisiei lui Onuţ Valeriu Atanasiu, care a fost ales deputat.

Fosta inspectoare generală Selena Costea a devenit celebră după ce i-a invitat pe profesori la un curs de Numerologie. Într-o conferință de presă, Selena Costea n-a știut ce să le răspundă jurnaliștilor prezenți despre proiectul numit „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare. (Foto: Selena Costea / Youtube)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Sanduleeeee, umbli cu fitile? Și ce dacă? Trebuia cineva de la PSD, sau USR?

 2. Ăștia și-au propus să tăvălească totul în cale. Ape, grâne. Tot, tot, tot.

 3. „ROMANIA EDUCATA”….cică….
  Numai si numai numiri politice….vai de noi.

 4. A VEVIT O LIMBERALA…. GOOD! GOOD!… SA fie>>>

 5. Selena…un nume predestinat pt una picata din luna.

 6. Reforma Coaliției in Educatie!
  Ospătar pe post de Diector .
  Coafeze pe post de Director Adjunct!
  Nu ca nu ar avea o lista de cadre bine asezonată cu profilul de Director scoala!
  Soferi taxi, macaragii, milițieni pensionari!
  Si alte meserii sociale!