G4Media.ro

Inflație de cadre cu școală la SRI abonate la sinecuri bine plătite…

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Inflație de cadre cu școală la SRI abonate la sinecuri bine plătite la stat

Cazul Elenei Petrașcu – numită recent secretar general la Ministerul Economiei, după ce a mai fost în nenumărate funcții publice, care i-au adus chiar și 600.000 de lei pe an – nu este singular. „Mobilitatea în funcţia publică” li se aplică mai multor astfel de funcționari. Toţi au însă un lucru în comun: au absolvit un master la Academia Națională de Informații a SRI sau sunt absolvenți ai Academiei Naționale de Informații şi câştigă sume importante de la stat.

 • Capturarea politicii de către servicii secrete şi militari nu este nicăieri în regiune atât de mare ca în România, unde procesul a dus la o accentuată contra-selecţie, împingând la vârf doar holograme – oameni vulnerabili şi dispensabili, ce nu pot avea o carieră fără protecţia epoleţilor, uniţi într-o francmasonerie a sfertodocţilor şmecheri”, notează Sorin Ioniţă de la Expert Forum într-un comentariu pe contributors.ro.
Sursa foto: News.ro

Elena Petrașcu este o obișnuită a funcțiilor de conducere la stat, fie în ministere, fie în companiile cu capital de stat.

Elena Petraşcu e absolventă a Facultăţii de Drept (1995) şi a Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (2010), potrivit Adevărul.

Ultimul său job a fost la Portul Constanța, unde a fost președinte al Consiliului de Administrație începând cu 2018.

A fost dată afară în aprilie 2021 de ministrul Transporturilor de la acel moment, Cătălin Drulă, după ce două rapoarte ale Corpului de control, precum și o decizie în primă instanță aratău că numirea sa a fost făcută în urma unor vicii procedurale. În februarie 2021, ea fusese adată afară și de Stelian Ion din funcția de secretar general al Ministerului Justiției, funcție în care fusese numită de predecesorul acestuia, Cătălin Predoiu, în 2020.

În februarie 2021, premierul Florin Cîțu a recuperat-o și a mutat-o în funcția de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Elena Petrașcu a intrat în atenția presei după ce, datorită cumulului de funcții, a ajuns să câștige în perioada guvernării PSD peste 600.000 de lei anual de la stat. Ea a fost promovată de-a lungul timpului în consilii de administrație lae Portul Constanța, CFR Infrastructură, Eximbank, Registrul Auto Român, Telekom.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Dragoș Ionuț Bănescu este un alt astfel de caz. Pe 17 decembrie 2021, el a fost numit prin decizie a premierului Nicoale Ciucă în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Muncii.

În septembrie anul trecut, fusese numit de premierul Cîțu într-o poziție similară la Ministerul Justiției. ”Domnului Dragoș Bănescu i se aplică mobilitatea în funcția publică de secretar general adjunct din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în funcția publică de secretar general adjunct la Ministerul Justiției”, suna decizia de numire a lui Bănescu la MJ.

Dragoș Bănescu este unul dintre cei mai mobili și transpartinici funcționari din aparatul de stat din România. Între 2008-2010, el a absolvit un program de master la Academia Națională de Informații.

A trecut de-a lungul timpului prin numai puțin de 17 Consilii de Administrație ale unor companii strategice, în special din domeniul energiei. Potrivit Libertatea.ro, Bănescu a făcut parte din următoarele CA-uri: Romatsa, CEC, Electrica S.A,  Romgaz, Eximbank, Electrica Muntenia Sud, Hidroelectrica, Consiliul Național de Integritate, Transelectrica, Administrația Apelor Române, Romsilva, Societatea Comercială de Tratament Balnear și Recuperarea Capacității de Muncă, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină, Institutul Național de Cercetări Aerospațiale Electromecanica Ploiești, Nuclearelectrica, Loteria Română și mai nou Institutul Național de Cercetări Aerospațiale.

Sursa foto: Libertatea

În octombrie 2021, Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost numită de liberali administrator neexecutiv la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Pe vremea premierului Viorica Dăncilă, Georgeta Bumbac a fost director general la Ministerul Sănătății. Face parte și din CA la Administraţia Canalelor Navigabile și a fost în CA la CNAIR. Potrivit declarației de avere din octombrie 2021, ea a raportat un venit anual de peste 143.000 de lei de la Ministerul Sănătății, peste 26.000 de lei de la CNAB și peste 85.000 de lei de la Administraţia Canalelor Navigabile.

Este considerată o apropiată a omului de afaceri Cristi Burci, patronul Adevărul, anchetat de DIICOT și fugit în Dubai. Georgeta Bumbac este funcţionar public de peste 20 de ani. A trecut și ea pe la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Sursa foto: Agerpres

Judecătorul Silviu-Gabriel Barbu este șef al Corpului de Control al premierului, din ianuarie 2021, când a fost numit de premierul Florin Cîțu. A fost magistrat detaşat la MAE și provine de la Curţile de Apel Bucureşti şi Braşov.

În 2019, Silviu Barbu a judecat unul dintre procesele dintre MAPN şi preşedintele Klaus Iohannis privind prelungirea cu încă un an a mandatului şefului Armatei, generalul Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării. Judecătorul Barbu i-a dat dreptate președintelui Klaus Iohannis.

Este soțul judecătoarei Elena Barbu de la Înalta Curte. În decembrie 2019, judecătoarea Elena Barbu a fost numiă la Secţia penală a ÎCCJ de Secţia pentru judecători a CSM, dominată de fosta şefă a Consiliului Lia Savonea. Ea a fost promovată la Înalta Curte de o comisie de examinare din care a făcut parte şi fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader. Silviu Barbu a absolvit în 2015 cursurile Colegiului Național de Informații din cadrul Academiei Nationale de Informații – instituția de învățământ a SRI, potrivit CV-ului său. În 2007 a absolvit și un curs al Colegiului Naţional de Apărare de la Universitatea Naţională de Apărare.

Sursa foto: Facebook/Bogdan Steriopol

Un alt caz este Bogdan Steriopol. Acesta este prim vicepreședinte PNL Sector 2 și fin al familiei Reghecampf.

A fost jurnalist sportiv, impresar de jucători și masterand la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informații. În 2019 a fost consilier al fostului ministru PNL al Educației, Monica Anisie.

În vara anului trecut, a fost numit de ministrul Energiei, Virgil Popescu, în CA al Rompetrol. Este și membru în CA al Incertrans. A raportat venituri de 97.000 de lei de la Rompetrol și peste 40.000 de lei de la Incertrans.

Dorin Tudora este un liberal absolvent de facultate la 29 de ani, apropiat de fosta lideră PDL Roberta Anastase și cu master la SRI. În aprilie 2021, el a fost pus șef la Conpet, companie strategică a statului român. În 2015, Tudora a devenit masterand în Managementul Informațiilor Securității Naționale la Academia Națională de Informații, instituția de învățământ superior a SRI.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Şefa Biblotecii Central Univeristare, Mireille-Carmen Rădoi, este un alt caz de funcţionar mobil, expertă în securitate şi absolventă a Academiei de Informaţii a SRI.

Mireille Rădoi a fost promovată de PDL la șefia Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) în 2010, generând un val de proteste în rândul asociațiilor de bibliotecari din toată țara din cauza lipsei de competențe.

Mireille Radoi era la acel moment director de cabinet în Ministerul Comunicatiilor, consilier local la Sectorul 4 și expert în securitate. Absolventă a Academiei Nationale de Informaţii (SRI), Mireille Rădoi a fost, pe rând, consilier la Ministerul Apărarii, la cel al Comunicaţiilor și membru al Consiliului de Administraţie al Poştei Române.

Un alt fost masterand în securitate națională la Academia de Informații a SRI ”Mihai Viteazul” este președintele Consiliului de administrație al companiei Sectorului 3, Algorithm Residential S3, implicată în accidentul de muncă în urma căruia doi muncitori și-au pierdut viața în vara anului trecut. Alin Radu Panait are doar 33 de ani şi a fost consilier PSD, referent la Universitatea de Teatru și Film din București și expert în achiziții la mai multe federații sportive, însă fără experiență în construcții. A fost numit șeful Consiliul de administrație încă din 2017, când avea doar 28 de ani.

Recent, Mihăiţă Ursu, un inginer geodez și specialist în vânzări de țiglă metalică, a fost numit la şefia Tarom în locul pilotului Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru Prunariu, la conducerea Tarom. El a mai ocupat funcția de administrator și de director interimar al Tarom în mandatului lui Lucian Bode. A fost demis în mandatul fostului ministru, Cătălin Drulă. Soţia lui, Alina Silvia Ciherean Ursu, este angajat SRI, potrivit declaraţiei de avere.

Şi, în fine, actualul ministru al Agriculturii, pesedistul Adrian Chesnoiu, a fost ofiţer Doi şi-un sfert, serviciul secret al MAI.

Notă: Alex Costache este jurnalist şi la Ştirile TVR. 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

69 comentarii

 1. Felicitari G4 pentru articol.
  Frăția epoleților e transpartinică.

  • Chiar m-ai păcălit, pentru o clipă m-am întrebat dacă ești bine. Nu ești adevăratul Motz, că ăsta la orice comentariu zice de garsoniera lui Stelică.

  • Serviciile n-au ce cauta in politica, administratie sau presa. O dovada e faptul ca Rusia lucreaza nestingherit in toate cele enumerate, la fel ca serviciile. Deci rol NATO zero, delapidare la maximum…

  • Speciali ați votat, speciali aveți. Pensii speciale, centre de vaccinare speciale, speciali in toate funcțiile plătite bine. Nu mai mișcă nimic in tara asta fără acordul specialilor. De 30 de ani tot votați speciali cu salarii nesimțite, voi trăiți de pe o zi pe alta si copiii va pleacă în străinătate. Bravo române !

  • Romania e condusa de SECU, asta e ceea ce cred ca acum au inteles toti Romanii

   pana acum eram in dubiu, credeam ca PARTIDELE alea chiar exista

  • @ Botz
   Daca tu crezi ca Stelica e departe de Frăția Epoletilor esti un naiv (eufemism).
   Ia vezi tu pe cine a numit Garsonieră in functia de Secretar General in Ministerul Justiției.🤣

  • DE CE OARE SUNT PLASATI ACOLO ? SA ASIGURE BUNASTAREA SEFILOR PRIN DRENAREA RESURSELOR ?

 2. Statul roman esuat plin de se#cu#ri#sto#ma#fi#oti, rudele celor care au umplut cimitirul eroilor la lov#it#ura de stat din ’89.

  • Dobre Robert Razvan e alt bugetar cu 4 salarii de la stat, vreo 20000 net/ luna

 3. Securicii transpartinici au fost/sunt/vor fi mereu la bucate alese, beneficii publice nesimtite si fara limite, iar Cabinetul Ciuca, Iohannis plus pesedimea si noua orientare clara de restauratia totala a sistemului corupt si putred au impus chiar un ritm alert de numiri dubioase. Asa arata ”reforma” la 3 anisori jumate dupa 10 august 2018.

 4. Academia SRI e pepinieră de hoţi, dar voi tot PSD, PNL şi AUR votaţi, în speranţa că veţi primi şi voi ceva, milogilor.

  • Sigur, Gunoiere, il votam pe Nepotul Vulpii Ardelene de la Doi Ș’un Sfert, care AVEA TREABĂ pe la poarta Doinei Cornea…
   Vai de capul tău!🤣

  • Da’ tu din ce pepinierea de handicapati provii? Cumva din sleahta usecuricilor?

 5. Abia acum a aflat si G4Media cum e cu sistemul socialist de stat si cu institutiile statului …. ha, ha, ha!
  Nu luptati voi pentru acest sistem democratic, pentru acest „stat de drept” si pentru ale lui „rules of law”?!
  Spor la lupta!

 6. Citez hotnews: „Premierul Florin Cîțu a acceptat propunerea USR-PLUS de a o numi pe Irina Alexe secretar de stat la Ministerul de Interne. Aceasta a intrat în atenția presei în urmă cu câțiva ani după ce s-a aflat că în 2016 s-a pensionat la doar 42 de ani, pensia ei fiind de 13.000 de lei în acea perioadă.”
  „USR PLUS se laudă cu propunerea lor, spunând că Alexe este membru PLUS şi are o „experienţă îndelungată juridică şi administrativă”, fiind ofiţer timp de 20 de ani în structura centrală a Ministerului Afacerilor Interne, din care ultimii zece ani făcând parte din conducerea ministerului”
  Aceleași metehne alte partide.

  • Aia era fosta politista, angajata la Ministerul de Interne. Adica stia despre ce e vorba. Ca legislatia permite cumul de pensie cu salariu, intreaba la CCR, la domnu’ Dorneanu, ca are vreo cinci pensii si trei salarii si la PSDeu. PSD are jumatate dintre ministrii din guvern absolventi de academii de securicitate, iar cel de la agricultura e fost ofiter doi si un sfert. Macar daca ar fi ceva de capul acestor membri ai serviciilor, dar sunt de fapt numai c(a)canari sp(a)gangisti, fara nicio onoare sau patriotism. Castiga efectiv o gramada de bani, in timp ce in Romania coruptia e la putere.

 7. Hai să terminăm cu răutăcismele, da? Toți ăștia de care e vorba în articol lucrează acolo, în nenumărate consilii de administrație, pentru binele poporului. Uitati-vă la popor: Eugen, Vasiliu Fanel, gogu, gica… Duduie de fericire poporul dacă le iese 50 de lei în plus la pensie! 50 leix12 luni = 600 lei pe an. Ce-i drept, nu se compară cu 600.000 de lei pe an în cazul Elenei Pătrașcu.
  Dar i-au luat, nu i-au dat, fraierilor!

 8. Cum să nu te sârbești de o astfel de societate?!

  • nene Marcele, va urez un an mai bun decat precedentul cu pensia marita si sanatate deplina ! si comentarii mai optimiste, mai putin cinice/amare/ironice.

   altfel sarba-scarba trece cu un praz verde si un paharel cu tulburel.

   altfel citii si ameții.
   un bugetar de lux poate castiga pe luna mai mult cat un „corporatist” in aceeasi luna si mai mult decat romanul de rand intr-un an sau chiar doi. ei chiar pot sa traiasca cat de cat bine.

 9. 👍 așa e condusă toată România, de la BNR la BOR.
  Nu e scăpare. Doar plecare din țara asta mizerabilă.

 10. Felicitări pentru articol! Cred ca nici înainte de ‘89 nu era un procent așa de mare de speciali la vârful instituțiilor. Cum naiba sa mai iei munca in serios? De ce ai face-o?

 11. Singurii care i-au mai deranjat pe cei din lista de mai sus au fost cei din USR.
  Si se mai intreaba unii de unde atata inversunare impotriva ministrilor USR prin institutiile de stat sau prin televiziunile mafiotilor.

  • Lașitatea si frica de securitare . Dovada ca ne au încălecat de multa vreme. Suntem un popor de sclavi. Mwe tie romanie.

  • Cu ce i-au deranjat USeRiștii pe cei din SRI? Hai că ești hilar. USR+SRI=Love

 12. Că tot umblăm la certificate, pe când un Certificat de impostor ? Sau de pensie specială ? Sau de doctorat plagiat ? Exista orizonturi luminoase, neexplorate, inca. Curaj Putere !

 13. Stat borfaș PNL-PSD-AUR!!!

  • uSECUricii, partid nășit de Vulpea Ardeleană de la Doi Ș’un Sfert (PLUS-ul) și generalul iliescian SRI Talpeș (USR-ul, pe ideea ESLA).

  • Moatze, e rau doi si un sfert, nu? Pai vezi de Cac(i)u, ca e fost ofiter doi si un sfert, iar acum ministru PSD la agricultura.

  • Motzule ai vazut pe undeva numele USR in articolul asta? De ce naibii n-au numit si USR cadre SRI in functii? ha? De ce toate exemplele de mai sus sunt membri d epartid PNL PSd si altii pe care-i iubesti tu? 🙂

  • „Victor” asta este ziarul noilor securiști care se lupta cu rudele și vechii securiști. Noii securiști sunt rudele celor care l-au împușcat pe Ceaușescu, vânzători de tara

 14. Astia toti sunt ciripitori/acoperiti ai serviciilor; astia formeaza asa numitul stat paralel. Trebuie alti sefi la servicii care sa faca publice numele acoperitilor si colaboratorilor, cel putin a celor din partide si presa (unde sunt ilegali). Apoi poate mai speram intr-o revenire/resetare a societatii!!!

 15. Ne mai mira in ce hal este tara asta?

  Iohanis este cel mai slab/ santajabil om posibil pt ca a permis una ca asta. Pue usl!

 16. Mai e ceva de observat. Cei mai multi abonati la sinecuri au absolvit prima facultate la fabrici de diplome: Petre Andrei, Dimitie Cantemir, Bioterra. Apoi s-au specializat unde trebuie. Nu vad nici-un absolvent de facultate cu renume.

 17. Toate ca toate, dar am si eu o mare nelamurire, ce naiba inseamna administrator neexecutiv?
  PS: Cand oare am sa vad in tara asta asezandu-se lucrurile asa cum ar trebui? De fapt, intrebarea e se va face vreodata curat in curtea noastra?

 18. Dar cine vreți mă să conducă țara? Oamenii cu diplome de la Bioterra și Spiru Haret?

 19. Legea ne/permite!
  Legea e flască

 20. He, he! Pai de cate ori ma uit la CV-ul unui politician prima data ma uit daca are Aacademia SRi sau colegiul national de aparare. Avbia dupa aia ma uit daca e de la Goldis sau de la Siru Haret.

 21. Băieții de prin servicii pun în pozițiile publice, evident, cu girul unor mizerii de politicieni, numai șantajabili, inși fără verticalitate, vreo competență și perspectivă în viață. De ce? Pentru a le fi executate doleanțele, pentru a se asigura că nu deraiază de la ordine și că sunt întru totul sub bocancul lor. Din păcate, mafia din servicii călărește țara prin niște jigodii de politruci scabroși. Credeți că peeeeeseeeeedeeeee-ul putea fi „modernizat” și „reformat” fără contribuția serviciilor? Uitați-vă doar ce inși noi-nouți, mega competenți, cu adevărate cariere de succes, ce mustesc de competență, se găsesc în fruntea acestei găști de bandiți. Vi se pare că un ins precum ciolanu, fără absolut nicio patalama la mână, muritor de foame altfel, ar fi ajuns atât de sus fără binecuvântarea mafiei din servicii? Dar OUG 13? analfabetul de stănescu? Vrâncioaia de voluntari? Aceleași fețe obosite, ponosite și scabroase sunt plimbate prin toate pozițiile, iar noi avem pretenția să avem o țară. O țară făcută de cine? de ăștia, unii care au adus-o în halul în care e? să fim serioși… Din păcate, tocmai acest lucru nu-l înțeleg cei care se bucură la câteo firmitură aruncată de acești impostori, ei știind că așa își cumpără corupția și perpetuarea aranjării ploilor. Dar, na, atâta poate un popor secătuit de rațiune, lipsit de standarde morale, principii și valori, atât și are! Felicitări pentru articol, g4media! Asta se știa și se știe, țara e cotropită de aceste mizerabile servicii și cârpele lor, ăștia sunt răul real al acestei țări și nici într-un caz aginturili, stimabililor concetățeni, pentru cine poate pricepe și înțelege!

 22. Spunea un mos cariat ceva de Statul Paralel. Nu exista nici un paralel, e doar Statul.
  Noapte buna!

  • Statul paralel suntem noi poporul. Suntem paralel cu viața bună unde sunt resursele, finanțele și traiul măcar decent. Noi doar cu munca și suferințele de tot felul.

 23. Dacă nu sunt securici, sunt habarnisti care stau călare pe TV, cum e mica căpușă pesedista Petre Florin Manole, proaspăt numit secretar de stat chiar la Ciuca in ogradă.
  Zic să urmăriți cu atenție Monitorul Oficial, nu e zi fără o numire de-asta minunată.
  Dar nu le-o durea mâna pe pensionarul de 50 de ani de la atatea numiri de semnat? Ca, dacă a iesit la pensie la 50 de ani, omu’ poate o avea probleme.
  Crapă dreak bugetul de la cati bani halesc ăștia la cat de multi sunt. Bata
  As avea o propunere: toti nehalitii ăștia din ministere si agentii să fie obligați să vină la serviciu cu transportul in comun, gen trenuri, metrou, autobuze, porcariile de tramvaie, fără uber si taxi si alte asemenea.
  Măcar atât că, în rest, papă banii țării și nu fac absolut nimic.

 24. 🙂 între 38 și 35 rămân 3 comentarii nepublicate… Oare de ce? Băieți, mai răsfirați…

 25. Statul asta mafiot trebuie distrus. SALARIAȚI LA STAT TREBUIE SA RĂMÂNĂ DOAR CEI DE LA SANATATE, câțiva la politie ȘI CÂȚIVA LA FISC. RESTUL, PRivaTIZAREAAAAAAAA. NU MAI ARE NIMENI NEVOIE DE PREȘEDINȚIE, MINISTERE, GUVERN, PARLAMENT,învățământ de stat primarii, PREFECTURI, armata, miliție de 14 feluri si tot restul găștii bugetare

 26. Platiti-va taxele si nu va mai plangeti ca e foame mare mai ales de vile si mertane si conturi prin paradisuri fiscale

 27. Ete, alta numire ca secretar de stat, un alt ”geniu” de 38 de ani care a facut Medicina si Economia in acelasi timp la Oradea, preparator universitar in acelasi timp cu unul dintre cele 2 masterate in economie si cu rezidenta in neochirurgie la spitalul unde era sef taica-sau(la fel si ca preparator, tas-o era conferentiar si seful lui). Tas-o, fost sef la Colegiul Medicilor Bihor si fost sef al Spitalului Judetean Bihor. Un alt masterat in economie il facea in acelasi timp cu ultimul an de Medicina care e crunt.
  Iar acu’ acest geniu lasa toate astea ca sa fie secretar de stat, fratica. Sau poate le face tot pe toate deodata, cum n-a vazut universul.
  A dreak de tara de genii de-astea cu parinti din clanuri de universitari si securici, cunosc tineri straluciti, fosti olimpici internationali ai Romaniei, care s-au dus dreak in lumea larga dupa ce-au dat piept cu aceste ”produse” care fac o suta de chestii in 24 h, cum nimeni n-a mai vazut.

 28. Foarte bun articolul. Multumim

 29. Dragi romani. Securitate era mic copil ca număr și salarii. Bravo. Pt asta nu ieșiți în stradă!!!??

 30. SRI e liantul USL.

 31. Problema securiștilor noi și vechi din România e că și-au încălcat jurământul de a pune patria înainte de toate! Afacerilor lor sunt pe primul loc…

 32. inn fiecare zi ma felicit c am plecat din vagauna numita romanica unde fraierii platesc si muncesc iar sri sti din politica,servicii,bor fura prin legi croite pt ei…brrrrrrrrrrr oare citi mai rezista?

  • Omul aflat în „, aut ” nu joacă. Aștept comentarii de la cunoscători ai „artei informațiilor”.

 33. Problema este ca ăștia de SRI, fosta securitate, sunt ca lipitorile, tu vrei sa scapi de ei, dar ei nu vor, sunt în stare sa suga orice „bomboana cu ciocolate”.

 34. multumim votantilor PNL si PSD, ca voi ne-ati adus de 30 de ani in situatia asta

 35. În orice țară civilizată, ofițerii de informații sunt cei mai apreciați și stimați.
  Voi ce vreți să puneți în față pe d.na blondă Raluca ?

 36. Doi rautaciosi, Cătălin Drula și Stelian Ion, cum poți să demiti o asemenea capacitate, o asemenea eminenta, Elena Petrașcu este un fel de Savant de Renume Mondial. Din cauza uneia că asta, suntem în situația asta de rahat. Toți incompetenții sunt puși în funcții de conducere plătite din banii proștilor. De Retinut- votați USL 2-3-4

 37. De parca mai era nevoie de vreo dovada ca sa se vada cine sint stapinii dulaului ciuca.

 38. Asa este peste tot în toata tara,cancerul si tentaculele mafiei sunt peste tot,în toate structurile,ati vazut la Giurgiu sefi ai jandarmeriei arestati pt trucarea unor concursuri de angajare?,la Suceava,Cluj actioneaza niste grupari,clanuri infractionale organizate în institutiile statului pt care nu se sesizeaza nimeni din DNA,Diicot,Parchet Militar,spaga e buna,trucarea concursurilor merg ca unse,toata lumea multumita

 39. Românu’ lu’ las ferbinți are ciomagu’ mare și îl vântură numai pe facebuci.Numai este nimeni în stare sa iasă cu el în stradă și să colinde pe la geamurile fanarioților sus puși.Din păcate asta este singura soluție pentru a scăpa țara din labele dejecțiilor care „conduc” turmele de oi spre raiul românesc.

  • Mie mi-au suspendat contul de facebook de mai bine de un an pt ca eram o mare amenintare pt mafie cica,postam prea mult împotriva acestor hoti si infractori bolsevici,aurolacilor care ameninta romanii cu moartea pe retelele sociale care nu sunt de acord cu tampeniile si elucubratiile lor nu patesc absolut nimic,ce se petrece in tara asta e de domeniul SF,nici în cele mai negre cosmaruri nu poti concepe si intelege

 40. Dacă tot a-ți început cu securiștii poate va ocupați și de subiectul cu administrarea, ilegala, a softului și tehnicii de la alegeri și care este legătură cu fraudele.

 41. Poate fi și absolvent academia SRI,dar,să facă treabă,ori,din ce vad,la capitolul treabă,nu se face nicăieri,asta e marea problema,lipsa de creier,lipsa de scaun la cap,lipsa de civilizație,sunt mulțumiți sa nu facă absolut nimic ( valabil și pt alte ramuri ale statului )

 42. V-am dat sereişti, sekuroy, masoni şi Cāci! Şi golf!