G4Media.ro

India cere companiilor care gestionează rețele de socializare să elimine orice conținut…

India cere companiilor care gestionează rețele de socializare să elimine orice conținut cu sintagma „varianta indiană a covid-19”

Guvernul Indiei a cerut companiilor care au rețele de socializare să elimine orice conținut care se referă la „varianta indiană” a Covid-19, relatează Digi24.ro, conform BBC. Potrivit Ministerului Comunicațiilor din India, orice astfel de mențiune este falsă, pe motiv că nici OMS nu a asociat-o cu varianta B.1.617 a coronavirusului.

Ministerul susține că Organizația Mondială a Sănătății doar a înregistrat varianta B.1.617, fără să spună că este variantă indiană.

Cererea vine pe fondul criticilor cu care guvernul indian se confruntă pentru modul în care gestionează pandemia.

Țara este lovită de un val devastator al pandemiei, iar numărul deceselor este aproape de 300.000, deși sunt experți care spun că această cifră oficială ar fi mult mai mică decât cea reală.

În cererea transmisă vineri de Ministerul indian al Comunicațiilor către companiile care administrează rețele sociale se precizează că platformele trebuie să „elimine orice conținut care conține nume, referiri către, sau care implică varianta indiană a coronavirusului”. În caz contrar, se poate ajunge până la urmărirea penală a respectivei companii.

În esență, regulile presupun că aceste companii sunt responsabile inclusiv pentru ceea ce postează utilizatorii, ceea ce aduce guvernului noi critici legate de cenzura libertății de exprimare.

Guvernul indian nu este la prima sa acțiune de acest fel.

Luna trecută, autoritățile au cerut Twitter să elimine postările critice la adresa modului de gestionare a pandemiei.

B.1.617, o variantă mai transmisibilă, a fost detectată pentru prima dată în India anul trecut și s-a răspândit în zeci de țări. O serie de națiuni au restricționat sever sosirile din India, relatează Digi24.ro

Sursa Fot:  indianexpress.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Lucrarea științifică a Institutului Bombshell Salk dezvăluie că proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale și se află în toate vaccinurile covid. Antidot natural împotriva acestora

    Prestigiosul Institut Salk, fondat de pionierul vaccinului Jonas Salk, a scris și a publicat un articol științific bombă care dezvăluie faptul că proteina SARS-CoV-2 este ceea ce cauzează de fapt leziuni vasculare la pacienții cu covid și la pacienții cu vaccin covid, promovând accidentele vasculare cerebrale, atacurile de cord , migrene, cheaguri de sânge și alte reacții dăunătoare care au ucis deja mii de americani (sursă: VAERS.hhs.gov).

    În mod critic, toate cele patru mărci de vaccin covid utilizate în prezent pe scară largă fie injectează pacienții cu proteina spike, fie, prin tehnologia ARNm, instruiesc propriul corp al pacientului să fabrice proteine spike și să le elibereze în propriul sânge. Acest lucru inundă corpul pacientului cu proteina foarte puternică pe care Institutul Salk a identificat-o acum ca fiind arma ce cauzează leziuni vasculare și evenimente conexe (cum ar fi cheagurile de sânge, care ucid multe persoane care iau vaccinurile).

    Pur și simplu, înseamnă că vaccinurile au fost concepute pentru a conține chiar elementul care ucide oamenii. Ipoteza falsă a industriei vaccinurilor și a propagandiștilor ei este că proteina spike este „inertă” și inofensivă. Institutul Salk demonstrează că această presupunere este periculos de inexactă.

    Institutul Salk: Proteina spike „dăunează celulelor” și provoacă „boli vasculare” chiar și fără virus

    Într-un articol intitulat „Noua proteină de vârf a coronavirusului joacă un rol cheie suplimentar în boală”, publicat la 30 aprilie 2021, Institutul Salk avertizează că „Cercetătorii și colaboratorii Salk arată cum proteina dăunează celulelor, confirmând COVID-19 ca o boală vasculară în primul rând. ”

    Din articolul respectiv:

    Acum, un nou studiu major arată că proteinele de vârf ale virusului (care se comportă foarte diferit de cele codificate în siguranță de vaccinuri) joacă, de asemenea, un rol cheie în boala însăși. Lucrarea, publicată la 30 aprilie 2021, în Circulation Research, arată, de asemenea, în mod concludent că COVID-19 este o boală vasculară, demonstrând exact modul în care virusul SARS-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular la nivel celular.

    „Mulți oameni cred că este o boală respiratorie, dar este într-adevăr o boală vasculară”, spune Uri Manor, asistent de cercetare, care este co-autor principal al studiului. „Acest lucru ar putea explica de ce unii oameni au accident vascular cerebral și de ce unii oameni au probleme în alte părți ale corpului. Comunitatea dintre ei este că toți au suporturi vasculare”.

    … Lucrarea oferă o confirmare clară și o explicație detaliată a mecanismului prin care proteina dăunează celulelor vasculare pentru prima dată.

    În noul studiu, cercetătorii au creat un „pseudovirus” care era înconjurat de coroana clasică SARS-CoV-2 de proteine​​spike, dar nu conținea niciun virus real. Expunerea la acest pseudovirus a dus la deteriorarea plămânilor și arterelor unui model animal – demonstrând că proteina spike singură a fost suficientă pentru a provoca boli. Probele de țesut au arătat inflamație în celulele endoteliale care căptușesc pereții arterelor pulmonare. Echipa a replicat apoi acest proces în laborator, expunând celulele endoteliale sănătoase (pe linia arterelor) la proteina spike. Au arătat că proteina spike a deteriorat celulele prin legarea ACE2. Această legare a perturbat semnalizarea moleculară a ACE2 către mitocondrii (organite care generează energie pentru celule), determinând deteriorarea și fragmentarea mitocondriilor.

    Studiile anterioare au arătat un efect similar atunci când celulele au fost expuse virusului SARS-CoV-2, dar acesta este primul studiu care arată că deteriorarea are loc atunci când celulele sunt expuse singure la proteina spike.

    „Dacă eliminați capacitățile de replicare ale virusului, acesta are în continuare un efect dăunător major asupra celulelor vasculare, pur și simplu datorită capacității sale de a se lega de acest receptor ACE2, receptorul proteinei S, acum faimos datorită COVID”, explică Manor . Studiile suplimentare cu proteine ​​spike mutante vor oferi, de asemenea, o nouă perspectivă asupra infecțiozității și severității virusurilor SARS CoV-2 mutante.

    Articolul nu menționează faptul că vaccinurile covid-19 injectează pacienții cu aceeași proteină spike care a fost studiată, dar acest fapt este cunoscut și chiar susținut de industria vaccinurilor. Rezultatul acestei cercetări este că vaccinurile covid induc boli vasculare și provoacă în mod direct leziuni și decese cauzate de cheaguri de sânge și alte reacții vasculare. Acest lucru este cauzat de proteina spike care a fost proiectată în mod deliberat în vaccinuri.

    Din revista medicală Circulation Research: proteina spike este cea care provoacă daunele

    Articolul din Institutul Salk se referă la această lucrare științifică publicată în Circulation Research: SARS-CoV-2 Spike Protein afectează funcția endotelială prin reglarea descendentă a ACE 2. Această lucrare este prima care documentează mecanismul prin care proteinele spike – chiar și cele lipsite de o componentă virală activă – provoacă distrugerea vasculară prin legarea la receptorii ACE2 și inhibarea funcției mitocondriilor celulare.

    Din ziar:

    Proteina SARS-CoV-1 [Spike] promovează leziunile pulmonare prin scăderea nivelului de ACE2 din plămânii infectați. În studiul actual, arătăm că proteina S singură poate deteriora celulele endoteliale vasculare (EC) prin reglarea descendentă a ACE2 și prin urmare, inhibând funcția mitocondrială.

    Masca Covid este doar un instrument pentru vaccinarea tuturor.

    Aproape toate găurile de mască au o dimensiune de 3 până la 5 microni, unde particulele de virus China au mai puțin de 0,6 microni, ceea ce face practic fiecare mască din această țară inutilă. Majoritatea acestor măști de față simple, inclusiv măști chirurgicale, sunt insuficiente în majoritatea situațiilor de siguranță Covid, după cum arată datele. Chiar și masca N95 coboară doar la 0,3 microni. Asta înseamnă că particulele de virus Covid sunt de cel puțin 5 până la 10 ori mai mici decât găurile din măștile pe care toată lumea le poartă la școală, la serviciu, în magazine etc. Nu este nevoie de un geniu sau de un om de știință pentru a citi știința acolo. Aceste măști nu-i ajută pe ceilalți și cu siguranță nu ajută persoanele care le poartă, care pot suferi de pneumonie după ce bacteriile se acumulează în gură și gât toată ziua.

    Reglați-vă frecvența de internet pe josbotnita.com pentru actualizări cu privire la modul în care vaccinurile sunt pandemie și modul în care măștile sunt doar legate de control, nu de siguranță. Și amintiți-vă, NU suntem toți împreună în asta. Unora dintre noi nu le place ca guvernul să ne controleze genele și sistemul imunitar.

    Ca și concluzie, dacă voi adulții v-ați vaccinat, din indolență, ignoranță sau prostie, nu vă duceți copiii la vaccinat, veți fi condamnați moral pe viață și veți avea remușcări pentru totdeauna.

    Sursa: josbotnita.com

    Mike Adams ne dezvăluie că proteina spike este o armă biologică:

    Antidotul natural atât împotriva vaccinurilor cât și împotriva contagiunii
    Acest antidot împotriva contagiunii, cunoscut de nivelurile superioare ale instituției medicale și de cei din interiorul clasei elitiste de aproape 100 de ani, se numește Suramină, un compus izolat derivat inițial dintr-un extract de ulei de ace de pin. Este disponibil numai prin injecție și a fost un secret atent păzit, care nu a fost pus în mod deschis la dispoziția maselor în timpul acestei „pandemii”, dar este o soluție eficientă pentru paraziți și viruși de mai multe tipuri, împreună cu un număr mare de alte afecțiuni.

    Iată un articol despre binefacerile mugurilor de pin de pe site-ul http://www.yogaesoteric.net/

    Pinul face parte din familia Pinaceae, fiind o plantă originară din ţările nordice, care cuprinde peste 170 de specii de conifere. Spre deosebire de brad, pinul are o cantitate mai mare de răşină şi mai multe proprietăţi terapeutice, în special mugurii săi.

    Informaţii generale despre mugurii de pin – recoltare, aspect, textură

    Mugurii de pin reprezintă seminţele comestibile ale pinului. Există peste 20 de specii de
    pini care produc muguri comestibili. Cele mai populare soiuri de pini din care pot fi recoltaţi muguri sunt pinul mexican (Pinus cembroides), pinul de Colorado (P. edulis), pinul italian (P. pinea) şi pinul chinezesc (P. koraiensis).
    Mugurii de pin se culeg primăvara, odată ce conul începe să se deschidă. Pentru a uşura procesul de recoltare, conurile sunt depozitate în saci şi lăsate la uscat la soare timp de 20 de zile. Apoi, conurile sunt zdrobite, iar mugurii de pin sunt culeşi manual, o activitate minuţioasă care poate dura destul de mult timp.

    În plus, fiecare mugur este acoperit cu un alt strat de coajă care este necesar să fie îndepărtat înainte de a fi consumat. Coaja poate fi subţire şi uşor de îndepărtat, în timp ce unele coji sunt groase şi rigide. Mugurii de pin se depozitează în locuri ferite de lumină şi umiditate, de preferat în borcane închise ermetic sau în frigider.

    Aspectul şi textura mugurilor de pin

    Mugurii de pin au o formă alungită de aproximativ 13 mm şi au o culoare crem deschis. În ceea ce priveşte gustul, mugurii de pin au o textură fină şi un gust dulceag, asemănător cu al untului. Uneori, aceştia sunt prăjiţi pentru a căpăta un plus de aromă, dar şi pentru a deveni crocanţi.
    Ştiai că?
    Uneori, consumul de muguri de pin poate altera percepţia gustului, astfel încât lăsa un gust amar în gură, începând cu următoarele 24 până la 48 de ore după ce ai mâncat un anumit tip de muguri de pin. Acest gust poate să persiste chiar şi două săptămâni, însă nu afectează sănătatea. De obicei, acest efect este pus pe seama unei varietăţi de muguri de pin chinezesc, numită Pinus armandii.

    Care sunt beneficiile pentru sănătate şi valorile nutriţionale ale mugurilor de pin

    Mugurii de pin pot fi folosiţi în alimentaţie, în diferite mâncăruri, datorită efectelor benefice pe care le au asupra sănătăţii organismului. Mugurii de pin conţin numeroase vitamine, antioxidanţi şi minerale. Valorile nutriţionale pentru 100 de grame de muguri de pin sunt următoarele:
    • 673 de calorii;
    • 10 g proteine;
    • 10 g fibre;
    • 6,45 mg zinc;
    • 575 mg fosfor;
    • 251 mg magneziu;
    • 8,802 mg mangan;
    • 5,53 mg fier;
    • 1,324 mg cupru;
    • 16 mg calciu;
    • 9,33 mg vitamina E;
    • 0,8 mg vitamina C;
    • 29 UI vitamina A

    În plus, mugurii mai conţin acid folic, acid oleic şi un complex de vitamine B, compus din niacină (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), riboflavină (vitamina B2), tiamină (vitamina B1), piridoxină (vitamina B6).

    5 beneficii ale mugurilor de pin

    Iată care sunt principalele beneficii ale mugurilor de pin şi cum pot îmbunătăţi
    sănătatea organismului:
    • Au efect energizant – mugurii de pin au un conţinut bogat de proteine şi ajută la combaterea stării de oboseală, oferind organismului un nivel crescut de energie. Totodată, fierul ajută la stocarea energiei şi ajută celulele să producă energia necesară trupului uman.
    • Îmbunătăţesc sănătatea inimii – conţinutul de fibre, antioxidanţi şi minerale ajută la menţinerea sănătăţii inimii. Consumul de muguri de pin poate ajuta astfel la reducerea riscului de apariţie a problemelor cardiovasculare.
    • Previn îmbătrânirea prematură – atât cuprul, cât şi antioxidanţii din mugurii de pin previn efectele nefaste ale radicalilor liberi, care duc la îmbătrânirea prematură a organismului.
    • Îmbunătăţesc vederea – mugurii de pin conţin luteină, un antioxidant care ajută ochiul să filtreze razele ultraviolete, previne deteriorarea maculei şi reduce riscul de apariţie a cataractei.
    • Beneficii în dietele pentru scăderea în greutate – mugurii de pin conţin acid linoleic, care stimulează producerea unui hormon numit CCK, responsabil pentru stoparea senzaţiei de foame. Astfel, creşte senzaţie de saţietate şi nu îţi mai este foame.

    Împotriva proteinei spike și a contagiunii covid, precum și a infectării de la cei vaccinați Dr. Judy Mikovits ne recomandă ceaiul din ace de pin. Întreaga sursă a plantei (acele) este superioară extractului unic compus (Suramină) – deoarece acele posedă o completă listă de fitonutrienți, oferind numeroase beneficii suplimentare de care extractul este incapabil. Ceaiul din ace de brad (pin) oferă o ridicare energetică și impulsionează sistemul imunitar. Acele de pin au un nivel ridicat de vitamin C și A pe lângă lista lungă expusă mai sus. Acest ceai este folosit medical de mii de ani în multe culturi, dar se ține secret.

    Ceaiul de pin, molid, cedru și brad poate ajunge să fie cea mai ușoară modalitate de a obține numeroasele beneficii ale copacilor veșnic verzi, împreună cu o protecție naturală împotriva replicărilor nesănătoase ale proteinelor spike. Combinați cu alte ierburi după cum doriți pentru a obține beneficii și arome suplimentare. Acesta dezintegrează cheagurile ce se formează atât în cazul bolii covid cât și în urma vaccinării.

    Dozare: 3 căni pe zi sau mai mult din puterea dorită (pe baza cantității de ace presate sau un ceainic francez) cu aproximativ 1-3 linguri de ace per cană de apă aproape clocotită. Aceasta este o doză care menține sănătatea.

    Înțelegeți că suntem suficient de inteligenți pentru a găsi propriile noastre soluții să le aplicăm. Cei dispuși să ia măsuri de protecție proactive, să-și mențină sănătatea și să devină mai încrezători în sine, se vor ridica cu succes din această perioadă de schimbare și transformare. Vom fi cei care vom structura lumea ce va veni cu un nou accent pe binele comun al vieții de pretutindeni. Vechea mentalitate exprimată de acel suflet limitat de mai sus, nu va fi tolerată. Această mentalitate și cei care o adăpostesc vor dispărea ca întunericul înainte de zorii care se apropie.

    Este adevărat că mulți vor pleca odată cu trecerea nopții, totuși cei care rămân vor străluci cu atât mai mult.

    Fă-ți partea. Mai întâi aveți grijă de voi, apoi căutați să asistați orice doritor să vă asculte și participați la reconstrucție.

    Sursa: http://stateofthenation.co

    • Greu de crezut ca te lasa G4 sa postezi asemenea elucubratii.

    • Si atunci cum explici numărul foarte mic de reactii adverse severe dupa administrarea vaccinului (de ordinul zecilor la milioane de doze administrate)‽! Daca articolul de mai sus nu ar fi fake news, am vedea cel putin mii, daca nu zeci de mii de reactii adverse severe …

    • Vreau si eu ce ai fumat tu!!
      Ce te motiveaza sa iti consumi energia scriind tot comentariul asta care propavaduieste “conspiratia mondiala”? Iei un articol stiintific, il prezinti aproape corect desi habar nu ai de toata stiinta din spatele lui, si folosesti o informatie de acolo ca sa creezi impresia ca stii ce vorbesti. Nu stii!! Habar nu ai, dar esti atat de spalat pe creier incat pui botul la toate enormitatile.

  2. Pai de ce sa fie eliminata doar varianta „indiana”?
    Sunt indienii OK cu celelalte denumiri? Rasisti 🙂

  3. Dat fiind ca nu e ok sa zicem virusul chinezesc, nu vad de ce ar fi ok sa avem variante britanice, indiene, etc.