G4Media.ro

Incendiu puternic la acoperişul unui hotel din Rupea (Brașov) / Intervin mai…

Sursa foto: Captură video

Incendiu puternic la acoperişul unui hotel din Rupea (Brașov) / Intervin mai multe autospeciale de pompieri / Au fost evacuate toate persoanele cazate

Un incendiu puternic a cuprins, miercuri seară, acoperişul unui hotel din localitatea braşoveană Rupea. Patru autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea incendiului, acolo fiind trimise alte două autospeciale din judeţul Mureş şi câte una de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz.

O persoană a suferit un atac de panică şi primeşte îngrijiri de la paramedicii SMURD.

Au fost trimise, pe lângă maşinile de stingere, şi două autospeciale de salvare la înălţime. Patru echipaje de pompieri acţionează pentru stingerea focului ale cărui cauze nu se cunosc, deocamdată.

„La faţa locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Mureş şi 3 autospeciale de intervenţie aparţinând serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Rupea, Racoş, Hoghiz. Din informatiile pe care le deţinem până în acest moment o singură persoană a suferit un atac de panică şi este asistată medical la faţa locului de către paramedicii SMURD”, a transmis ISU Braşov.

Incendiul se manifestă generalizat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 600 – 700 mp. Preventiv, 30 de persoane cazate s-au autoevacuat, iar o recepționera hotelului, care a suferit un atac de panică, a fost asistată medical la fața locului.

Forțe MAI acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. În România nici hotelurile nu mai au aviz/autorizație de siguranta la incendii.

  2. Iasov, judetul grozei, infectia romaniei!

    Cocina macabra a romaniei, infectia iasov! Poluare, importator de deseuri chimice !!!