G4Media.ro

Încă un transport cu aproape 1 milion de seringi necesare vaccinării anti-COVID,…

sursa foto: Pixabay

Încă un transport cu aproape 1 milion de seringi necesare vaccinării anti-COVID, adus din Qatar de o aeronavă a Forţelor Aeriene Române

Încă un transport de 5 tone de seringi necesare vaccinării anti-COVID a fost adus din Qatar de o aeronavă a Forţelor Aeriene Române, săptămâna trecută fiind făcută o cursă similară, transmite News.ro.

”O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a executat joi, 21 ianuarie, un zbor pentru aducerea, din Statul Qatar, a aproximativ cinci tone de materiale sanitare necesare campaniei de vaccinare constând în 500 de mii seringi de 1ml şi 450 de mii seringi de 3ml. Zborul a fost efectuat la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a pandemiei de COVID-19”, anunţă vineri MApN.

Distribuirea echipamentelor către centrele de vaccinare va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Sâmbătă, o aeronavă C-27J Spartan Forţelor Aeriene Române a făcut un zbor pentru aducerea din Qatar a circa 250.000 de seringi şi 100.000 de ace necesare campaniei de vaccinare.

sursa: News.ro

sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ar trebui ca acest transport sa fie platit de cel care „a luat” fabrica de seringi dela Arad”isi apoi si-a batut joc , inchizand-o . Hotii si politicienii corupti sunt in libertate isi rad de romanii cinstiti. Justitia este zero barat.

  2. Si in Qatar au ajuns din China?

    • Au catarezii o fabrica de seringi, cu tehnologie germaneasca Drei wetter taft.

      Eu voi cere sa fiu vaccinat cu o seringa adusa de acasa, una de firma, cum am vazut in Quelle.

      Nu folositi nimic din China! Chiar daca ma mai aresteaza politia pentru exhibitionism, sunt dac liber si refuz chinezariile. Mai bine umblu in cucugol decat sa intinez nobilele idealuri ale deveselismului si bechtelismului.