G4Media.ro

Încă un prefect renunță la funcție pentru a candida la alegerile locale:…

Încă un prefect renunță la funcție pentru a candida la alegerile locale: Stelian Dolha este candidatul PNL-USR PLUS la șefia Consiliului Județean Bistrița Năsăud

Stelian Dolha va fi eliberat de Guvern din funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud, în care a fost numit la data de 11 decembrie 2019, el urmând să candideze la șefia Consiliului Județean din partea Alianței PNL-USR-PLUS. Dolha a fost vicepreședinte CJ în 2012, scrie Turnul Sfatului.

Prefect va deveni actualul subprefect Eugen Curteanu, care va fi al 15-lea prefect postrevoluționar de Bistriţa-Năsăud și al 31-lea din istoria județului.

”BPN al PNL m-a desemnat ca și propunere de candidat pentru președinția CJ. Alegerile din 27 septembrie nu o să le organizez eu în calitate de prefect, o să fiu candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean. Puteam să o mai întind, să mă duc până în data de 18 așa cum mulți m-au sfătuit, dar lucrurile trebuie separate de la început, așa este corect. Plec liniștit, împăcat că instituția este așezată pe un făgaș normal, oamenii știu foarte bine ce au de făcut. CJSU nu mai este în situațiile pe care le-am avut la începutul pandemiei, când lucrurile se schimbau de la o oră la alta și era atâta nesiguranță”, a spus Stelian Dolha într-o conferință de presă.

El a menționat că Eugen Curteanu ”va prelua frâiele acestei instituții” începând de vineri.

”Am cerut eliberarea mea din funcția de prefect și va fi o Hotărâre de Guvern în acest sens. Fac o glumă, premierul mi-a spus: ești primul care ceri să fii eliberat din funcție, nu se prea întâmplă. Astea sunt procedurile, plus că trebuie să fiu aproape de echipa PNL. Eugen Curteanu are experiență, a prins toată pandemia ca subprefect, plus cea acumulată înainte. Nu a fost deloc simplu de când a început pandemia, carantină, telefoane, oamenii erau panicați. Eu zic că vidul de experiență, lipsurile de materiale și de oameni le-am trecut cu bine”, a declarat Stelian Dolha la final de mandat.

Citește integral în Turnul Sfatului

Citește și Prefectul judeţului Bacău şi-a dat demisia ca să poată candida la primăria orașului

Sursa foto: Facebook Stelian Dolha

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Forța de atracție a cașcavalului este irezistibilă!