G4Media.ro

Prefectul judeţului Bacău şi-a dat demisia ca să poată candida la primăria…

Prefectul judeţului Bacău şi-a dat demisia ca să poată candida la primăria orașului

Liviu Miroşeanu, prefectul judeţului Bacău, a demisionat astăzi din funcție. El va candida din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al municipiului Bacău.

Liviu Miroşeanu va fi candidatul organizaţei judeţene PNL Bacău pentru alegerile locale din 27 septembrie. Discuţiile dintre organizaţiile judeţene USR şi PNL s-au soldat cu un eşec, deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, refuzând să îl accepte pe deputatul Lucian Stanciu Viziteu (şeful USR Bacău) drept candidat comun pentru primăria municipiului Bacău la alegerile locale.

La ultima sa conferinţă de presă în calitate de prefect al judeţului Bacău, Liviu Miroşeanu a declarat că principalele sale obiective au fost Spitalul Municipal şi Şoseaua de centură: „Cele două etaje de la spital destinate bolnavilor de COVID19 sunt gata, decizia aparţinând acum Consiliului Local Bacău şi Consiliului Judeţean”.

In aceea ce priveşte situaţia lucrărilor la centura ocolitoare, fostul prefect a raspuns criticilor acide venite din partea organizaţiei judeţene PSD, care l-a învinuit că nu deschide, deliberat, braţul vestic, în lungime de 7,5 km, gata de câteva săptămâni: „Dragoş Benea (liderul PSD Bacău şi europarlamentar) ştie foarte bine despre ce este vorba, despre lucruri perfect legale – mai este nevoie de avize pentru a fi dat în folosinţă, astfel încât să nu fie pierdută finanţarea europeană”.

Foto: Liviu Miroşeanu / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Frumos oras Bacau pacat de politicieni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.