G4Media.ro

Încă o trecere de la PSD la Pro România: Gabriel Ispas, fost…

Încă o trecere de la PSD la Pro România: Gabriel Ispas, fost secretar de stat în Ministerul Educației

Fostul secretar de stat în Ministerul Educației Gabriel Ispas a anunțat că a demisionat din PSD, pentru a se înscrie în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. “La un moment dat, îți pui întrebarea dacă politicile pe care partidul din care faci parte și ale guvernului pe care îl susții mai au vreo legătură cu cetățenii. Când vezi că promovarea în funcții publice este o glumă sinistră, că în locul valorii se promovează impostura, incultura și dependența totală de șef, îți dai seama că lucrurile merg într-o direcție greșită”, a declarat Gabriel Ispas pentru Edupedu.ro.

Acesta a precizat că vorbește despre “agentul guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, continuând cu jumătate de guvern, cu președinta ANAF-ului, iar exemplele sunt atât de multe, încât e foarte greu să faci o sinteză și de multe ori nu nominalizez pe cineva ca să nu se simtă jigniți alții că nu sunt în panoplia vedetelor”.

Gabriel Ispas este decanul Facultății de Drept de la Universitatea Titu Maiorescu, a fost vicepreședinte al Tineretului Social Democrat până în 2008, secretar executiv al PSD la nivel național în perioada 2003-2005 și vicepreședinte al PSD București în 2010-2012.

Ispas a declarat pentru Edupedu.ro că se va implica “foarte puternic la nivelul Bucureștiului, în special la nivelul Sectorului 4”. “Este prematur să anunț că voi candida undeva, dar categoric mă voi ocupa de dezvoltarea acestui proiect pentru români și pentru România”, a continuat el.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. accentul e pe _fost_ Toti sunteti nemultumiti doar dupa ce va pierdeti functia. Gen furam de la cetateni, dar sa fac parte si eu! Altfel nu ma mai joc

    • Corect! Dar la cate decapitari interne au avut pentru ca Drahnea sa puna mana pe tot partidul cu mazilirea oricarui contracandidat si aducerea in prim plan a soferilor, usierilor si chelnerilor obisnuiti sa-l slugareasca… numarul celor care nu au mai ajuns la ciolan e mare. Le doresc o migratie reusita. Ideea e ca daca pierde puterea in Camera si in Senat se duce la fund ca un pietroi cu sau fara PSD-ul decimat, in functie de cat de mult il tin in brate slugile pana cand se hotarasc sa-i faca vant.

  2. Plecarile de la PSD la Pro Romania sunt simpla expresie a vaselor comunicante pentru jegul politic, asa incat nu imbunatatesc cu nimic lucrurile, din perspectiva interesului public. Pe subiectele cu adevarat importante, PSD si Pro Romania vor fi intotdeauna acelasi bloc monlitic al raului. Daca exista un castig, el se reduce la efectele asupra unei persoane anume, crescand probabilitatea ca Liviu Dragnea s-o ia in freza.

  3. Inteleg ca Victor Ponta, caruia Dragnea i-a furatsefia PSD prin manevre marsave, rcupereaza acum PSD-ul om cu om lasandu-i lui Dragnea toate gunoaiele umane (exemple: Eugen Nicolicea, Serban Nicolae, Catalin Raduelscu, Codrin Stefanescu. etc.), toti numai gunoi de gunoi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.