G4Media.ro

Încă o înfrângere în instanță pentru Bogdan Licu: e obligat de judecători…

Încă o înfrângere în instanță pentru Bogdan Licu: e obligat de judecători să rămână doctor. El e acuzat că și-a plagiat lucrarea de doctorat susținută la Academia SRI

Procurorul General, Bogdan Licu, a pierdut la Curtea de Apel procesul în care voia să oblige Ministerul Educației să-i retragă titlul de doctor, potrivit portalului instanțelor. El poate ataca decizia cu recurs.

Licu a vrut să oblige ministerul să-i retragă titlul după ce jurnalista Emilia Șercan l-a acuzat că și-a plagiat lucrarea de doctorat, „Corupția – risc major la adresa securității naționale”, coordonată de Gabriel Oprea la Academia SRI.

Licu a vrut să scape de acuzațiile de plagiat cerând să-i fie retras titlul, iar procesul intentat de el a blocat cercetarea oficială pe care ar fi trebuit să o realizeze Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Procurorul general a suferit în ultimele luni alte două înfrângeri în instanță, în cazul Sorinei, fetița adoptată de un cuplu de români din SUA.

Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Numai gunoaie in statul roman.

  2. „Obligat sa ramana ‘doctor’ „. Ai zice ca el si-a fortat verdictul. Ia, uitati-va-n poza si vedeti ce mandru e. Pai normal, are ‘spate’ dar coloana …

  3. Totul face parte dintr-o manipulare odinara ,se ceiaza tot felul de conditii pentru a avea material de santaj,atunci cand este nevoie….!