G4Media.ro

În ziua deschiderii anului universitar, Viorica Dăncilă avea programat un eveniment cu…

În ziua deschiderii anului universitar, Viorica Dăncilă avea programat un eveniment cu persoanele vârstnice

UPDATE Ora 15.30: Guvernul a anunțat că premierul nu mai participă la evenimentul „Vieți de poveste”.

„Ca urmare a unor modificări intervenite în program, prim-ministrul Viorica Dăncilă nu va mai participa la evenimentul «Vieți de poveste», organizat de Primăria Capitalei, anunțat pentru astăzi, începând cu ora 16.00”, a anunțat Biroul de presă al Guvernului.

Știrea inițială: Premierul Viorica Dăncilă are programată pentru luni, ziua deschiderii anului universitar, doar participarea la un eveniment cu persoanele vârstnice.

Potrivit programului public al premierului, Viorica Dăncilă nu participă luni la nicio ceremonie de deschidere a anului universitar și nici nu marchează în alt fel debutul cursurilor pentru studenți.

În schimb, premierul Dăncilă va marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Ea va participa la ora 16.00 la evenimentul „Vieţi de poveste”, organizat de Primăria Capitalei, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, la Teatrul Metropolis, Sala Gloria.

Foto: Facebook Viorica Dăncilă

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Care mai are chef să râdă, sa râdă ca e de râs.

 2. In momentul in care politicienii isi fac aparitia in prima zi de scoala toata lumea ii critica.
  In momentul in care politicienii NU isi fac aparitia in prima zi de scoala toata lumea ii critica.

  Prima zi de scoala ar trebui sa fie DOAR pentru studenti/elevi si parinti.

 3. Voi nu stiti de ce merge ea la „varstnici”? Batranii ei sunt „fosti comunisti” dar studentii sunt „din statul paralel”. Ea merge deci, la cei de breasla ei, pentru a le rasplati sustinerea. Cum sa mearga la cei care nu adora pesedismo-comunismul travestit ?

 4. Premiera merge unde stie ca mai are o sansa sa fie bine primita.

 5. – Dragi tovarasi senili, eu Vsilica ca cum prim-sinistra, am dat in boala comunismului senil. Dragi babalaci si babaciuni, iata ca eu, scorpie batrana fara diploma celor 7 ani de acasa, fara palmares, va conduc tuturor destinele spre cele mai inalte culmi ale dementei multilateral dezvoltate. Adica, dinspre nicaieri inspre niciunde. Cum spunem in cex, sex, flex, s-a dovedit ca am avut gura aiurita si geriatria a facut progrese, plopul a facut pere si rachita micsunele, si covrigii au patru borti, cu care va hranesc de la ugerul meu flasc. In fine, prostilor senili facuti gramada, puneti botul, dati cu votul. Vomati-ma! Vomati pe Vasiica ca cand preanevinovata si prea siliconata.

 6. Lui Joiana de Videle nu-i plac tinerii, studenti si studente, plini de idei si sperante, care au alte opinii decat ea, care n-are decat opinia marionetei: sa faca tumbe cum vrea papusarul
  In plus, in preajma tinerilor, Joianna Dancila se simte batrana, goala de continut ca o sticla de rachiu de borhot, aruncata pe marginea santului de langa carciuma.
  Cu totul altfel se simte ex-rodica printre batrani si bunicute, fiindca ii intreaba pe fiecare:
  – Ei, dragii mei pretini, ce v-ati cumparat voi din pensiille majorate? Sper ca v-ati putut reamenaja apartamentele, sa va cumparati o masina noua(de tocat carne) sau, v-ati platit biletele pentru excursiile prin Europa….
  Si, mai important decat toate, batranii si bunicutele nu-i fac observatie si nici nu rad de greselile ei gramaticale, de istorie si geografie….

 7. Numai pensionarii o mai voteaza ; inconstient si iresponsabil .

 8. DOVADA clara ca analfabeta Veorica din fruntea PSD NU da 2 Bani pe EDUCATIE!!
  Nici macar un mesaj, ceva catre Studenti-VIITORUL Romaniei, #NIMIC de la analfabeta Veorica!
  Acum, sincer vorbind, cum naiba ar fi sunat un mesaj catre Inteligenta Romaneasca de la analfabeta din fruntea Guvernului!?
  Ma bine, NU, au sfatuit-o Consilierii!