G4Media.ro

În ultimele 24 de ore, au intrat în țară peste 18.000 de…

În ultimele 24 de ore, au intrat în țară peste 18.000 de cetăţeni români şi străini, iar 12.500 au ieșit

În ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei au fost tranzitate de peste 30.800 de cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 18.300 pe sensul de intrare şi 12.500 pe cel de ieşire din ţară, informează miercuri Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Conform unui comunicat transmis Agerpres, prin punctele de vamă au trecut şi peste 17.300 de mijloace de transport, dintre care aproximativ 9.200 pe sensul de intrare şi 8.100 pe sensul de ieşire din ţară.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 19 fapte ilegale (8 infracţiuni şi 11 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 20.000 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 5.200 de lei, precizează IGPF.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră precizează că nu s-a permis intrarea în ţară a 9 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 3 cetăţeni români din diferite motive legale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. N-ati vrea s-o scoateti, in loc s-o bagati?

  ‘bag asta În ultimele 24 de ore, au intrat în țară peste 18.000 de cetăţeni români şi străini, iar 12.500 au ieșit’

 2. Eroare titlu, prefix „bag asta” (nu e necesar sa publicati comentariul acesta dupa citire!)

 3. I-a testat, careva????????????

  • Știrea este incompletă. Numărul include și trenurile, avioanele?.. Cea mai mare parte sunt probabil transportatori. Șoferi.

 4. Declaratiile pe proprie raspundere si datul din pix NU SUNT MASURI MEDICALE DE PREVENTIE SI COMBATERE.

 5. Cu alte cuvinte carantina totala. 🙂
  Bine, acum stiti cum vine chestia asta cu carantina totala? In primul rind e o idee imprumutata de la cele trei gaini fara cap ale Europei, Italia, Spania si Franta. Cum functioneaza chestia asta, ce eficienta are, vedem zilnic in cifre mari.
  De ce a fost adoptata varianta asta, gresita si fara logica? Sint citeva motive.
  Inainte de adoptarea masurilor s-a facut un sondaj: vreti masuri dure? Masa de „intelepti” ai natiei (peste 60%), cuprinsa de frica mortii a zis „Da!”. Zis si facut, mai cistigam si electoral pe partea asta.
  Dar de unde pina unde masuri de genul interzicerii deplasarii noaptea, ilogice si gratuite?
  Pai e bine sa ne aratam puterea asupra supusilor, sa aratam ca facem ce vrem, mai speriem niste psd-isti. Toate bune si frumoase numai ca, mie cel putin, nu-mi place sa joc rolul pisicii rupte.
  Oricum, si la dobitocii vestici si la imitatorii lor estici economia le va termina prostiile, iminenta prabusirii economice le va impune reconsiderarea masurilor imbecile si fara efect.
  Din pacat aceasta greseala a costat deja si va costa multe vieti care puteau fi crutate.

  • bun si care erau măsurile alea corecte …având în vedere că suntem și sărăntoci și hoți?..ce noi suntem coreea de sud ca de exemplu?

 6. „Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 5.200 de lei”, mai precis 2600 RON daca sunt achitate in 24h. Par la ceas. Prin Vama la Nadlac poti trece si cu AK-urile pe spate.

 7. Nu cred ca toți sunt în carantina. Pentru asta stam închiși. Pe parcurs vor plăti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.