G4Media.ro

În toate localitățile din județul Ilfov s-au închis restaurantele și cafenele din…

În toate localitățile din județul Ilfov s-au închis restaurantele și cafenele din interior, sălile de jocuri de noroc, cinematografele și sălile de concerte/Măsura este valabilă până pe 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, la ora 20.00

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis luni, într-o ședință extraordinară, măsuri unitare la nivelul județului pentru localitățile care nu sunt în carantină, urmând să fie închise timp de 14 zile restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, sălile de jocuri de noroc, cinematografele și sălile de concerte, potrivit unui comunicat de presă.

În județul Ilfov, rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a ajuns la 8.13 la mia de locuitori.

Comunicatul de presă integral al Prefecturii Ilfov:

„Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență
Publicat în 23 noiembrie 2020

Instituția Prefectului – Județul Ilfov anunță faptul că astăzi, 23.11.2020, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 52 privind măsurile dispuse pentru județul Ilfov:

Art. 1 Având în vedere că în Județul Ilfov rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 8.13/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 23.11.2020 ora 20:00 și până în data de 06.12.2020 ora 20:00, la nivelul județului Ilfov, pentru localitățile în care nu este instituită carantina zonală, se dispun următoarele măsuri:

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

– interzicerea organizării și desfășurării activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte;

Art. 2 Regimul contravențional aplicabil pentru nerespectarea măsurilor dispuse este cel stabilit la art. 64 – 70 din Legea nr. 55/2020”.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu reusesc sa pricep de ce pacanelele sunt asa de importante pentru guvernanti. Cum te infectezi mai tare intr-o cafenea decat intr-un local de pacanele?
    E absurd! Oricum sunt o ciuma pentru Romania. Trebuiau inchise in martie si asa sa ramana. Bine ca horeca sta inchisa dar pacanelele merg bine merci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.