G4Media.ro

În Timiș, aproape 600 de liceeni şi peste 100 de preşcolari trec…

În Timiș, aproape 600 de liceeni şi peste 100 de preşcolari trec în scenariul roşu, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2 în localitățile lor

Aproape 600 de elevi de la liceul din comuna timişeană Periam şi 132 de preşcolari din Giarmata au intrat, de joi, în scenariul roşu al desfăşurării activităţii didactice, în urma unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), ca urmare a apariţiei unor cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, potrivit Agepres.

“Se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă la Liceului Teoretic Periam (unde a crescut rata de infectare la mia de locuitori la nivelul localităţii), cursurile desfăşurându-se online (scenariul roşu), până la modificarea ratei de infectare cu SARS-CoV-2. Se aprobă schimbarea din scenariul galben în scenariul roşu la Şcoala Gimnazială Giarmata pentru structura Grădiniţa PP Giarmata (unde sunt infectate trei îngrijitoare – personal nedidactic), până la data de 8 octombrie 2020′, arată hotărârea de joi a CJSU Timiş.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Parca existau niste criterii clare pentru fiecare scenariu. Acum nu mai e asa clar, e pe criterii sau pe ce decid autoritatile? Au vreun rost criteriile, daca „se aproba” sau nu? Si oare care e situatia la fata locului? 1-10-100 de infectari? Ultima harta cu localitatile si scenariile are peste 2 saptamani, iar virusul nu e pe lentoarea functionareasca…

    Hmmm… As minti daca as spune ca nu ma asteptam la asta. Sa deschizi scolile pe criterii relaxate, distantare romaneasca, etc, denota un dispret fata de vietile noastre din partea guvernului.