G4Media.ro

Împușcături în Belgia / Trei persoane au fost rănite în urma unor…

sursa foto: captura video

Împușcături în Belgia / Trei persoane au fost rănite în urma unor focuri de armă de-a lungul Avenue de la Toison d’Or / Făptașii n-au fost încă prinși

Trei persoane au fost rănit, miercuri, după ce persoane neidentificate au deschis focul de-a lungul Avenue de la Toison d’Or, a anunțat poliția din Bruxelles.

Împușcăturile s-au auzit în jurul orei 19:30, în centrul Bruxelles-ului, pe Avenue de la Toison d’Or. Făptașii nu mai erau acolo când a sosit poliția. S-a creat un perimetru de securitate.

Poliția a anunțat că sunt cunoscute cauzele atacului.

Mai multe ambulanțe se aflau la fața locului pentru a trata răniții. „Suntem în curs de stabilire a faptelor”, a declarat un alt purtător de cuvânt al poliției. Incidentul ar fi avut loc în apropierea Apple Store de pe Avenue de la Toison d’Or.

De asemenea, președintele asociației comercianților din galeria Toison d’Or a declarat că aproximativ douăzeci de persoane s-au refugiat în galerie, inclusiv o femeie rănită, care a fost tratată rapid. A urmat panica generală iar Galeria a fost închisă, relatează lalibre.be.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Alahu akbar loveste iar…