G4Media.ro

Imaginile zilei: Ponei plimbat cu mașina prin Iași

Imaginile zilei: Ponei plimbat cu mașina prin Iași

Imagini surprinzătoare au fost filmate cu telefonul pe un bulevard din Iaşi. În filmare se poate vedea cum un cal de talie mică, ponei, era plimbat pe bancheta din spate a unei maşini, alături de doi copii, scrie Adevărul.ro

Animalul, foarte liniştit, stătea cu capul ieşit pe geam, admirând împrejurimile şi părând obişnuit cu o astfel de situaţie.

Poneiul a fost legat cu o funie de tetiera scaunului din dreapta faţă, pentru ca şoferul să se asigure că nu poate ieşi pe geamul din spate, pe care l-a lăsat deschis, pentru a aerisi autoturismul.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Tare jurnalistul, a intrat in mintea poneiului si a aflat ca era obisnuit cu situatia. Dar ce credeai, ca la primul transport va face scandal si va sari in masina? E un ponei, nu un armasar.
    Daca nu a avut omul cu ce sa-l duca la fiica-sa care vroia ponei de ziua ei?

  2. Nu e ponei, e Câțu în campanie electorală

  3. ..” Orice om care are un copila, poate sai face cadouri de ziua lui..Un ponei pe care sal cheme Adrian, o camile ( sai zicem Tatu ), un pavian cu mantie( Vasilica ), o elefantoaica ( Sosonica )..si daca nu are cu cine sa care…care e treaba voastre ??? Care cu raba, care cu roaba, care cu carucioru de la butelie…care pe bucati ca la Icheia..Care fiecare cum vrea muschii lui, ca de aia am luptat in revolutie avem Cî. Cî. Rî si votam pe cine ne trebuie…