G4Media.ro

VIDEO Imagini cu Cătălin Cherecheș când își cumpără cartele telefonice din Budapesta

Sursa foto: maszol.ro

VIDEO Imagini cu Cătălin Cherecheș când își cumpără cartele telefonice din Budapesta

Camerele de supraveghere l-au înregistrat pe Cătălin Cherecheș cumpărând două cartele telefonice într-un magazin din Budapesta pentru ca apelurile sale să nu poată fi monitorizate, după ce a fugit din România, scrie portalul maszol.ro.

Imaginile au fost obținute și de G4Media.ro.

Sâmbătă dimineața, aproape de ora 8, Cătălin Cherecheș părăsește România și se îndreaptă spre Budapesta. Trei zile mai târziu e prins în Augsburg în timp ce se ascundea în mașina mătușii. Se opune arestării, lovește și este lovit.

Filmul ultimelor zile din libertate ale primarului din Baia Mare a fost redat de autorități.

Citește integral Fuga lui Cătălin Cherecheș, pe zile și ore / A fugit din Budapesta cu o mașină găsită de un chelner / În Germania a refuzat să se legitimeze și a încercat să fugă / A fost prins de trupele speciale mobile germane

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Crema. Reprezentantul poporului român. Primar ales de mai multe ori chiar și din închisoare.

  2. Astia sunt borfasii PNL-PSD care dupa ce au furat si si-au dus prada in paradise fiscale (Isarescu stie cum e treaba cu trasnferurile astea) ne rad in nas din tari europene.

    • Chiar mă gândeam. Omul a fost primar din partea PSD, nu? PSD nu are nimic de comentat despre un membru important al partidului lor? Că la USR la cel mai mic iz de imperfecțiune urlă de zici că sunt domnișoare vir .gine! Sau membrii lor au voie să facă tot ce pot până sunt prinși…după aia, se retrag că să nu afecteze partidul…dar măgăriile sunt făcute din postura de mare membru de partid totuși. Noroc că românul e prea pr.ost mai ales când merge cu stampila in mână

  3. Banii cash si cartelele prepay sunt preferate de infractori. E nevoie de limitarea cantitatii de cash de care poate dispune cineva si eliberarea cartelelor prepay doar pe baza de CI. Parca cu cartele prepay era si o lege proiect ceva…?!

  4. Mare patriot :))