G4Media.ro

IMAGINEA ZILEI: Mesaj de susținere a profesorilor, aflați în grevă, la parada…

Sursa foto: cititor G4Media.ro

IMAGINEA ZILEI: Mesaj de susținere a profesorilor, aflați în grevă, la parada elevilor din clasele a 12-a de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București

Elevii claselor a 12-a de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București au participat, miercuri, la parada organizată anual pentru absolvenți, deși este grevă generală în unitățile de învățământ, iar mediile nu au fost încheiate încă pentru elevii care urmează că intre în examenul de Bacalaureat.

Un cititor G4Media.ro ne-a trimis o fotografie cu mesajul de susținere pentru profesori, afișat de unii dintre elevi.

De altfel, elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” au participat la cele două mari marșuri organizate de profesori de la declanșarea grevei generale.

Sursa foto: cititor G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mi-a plăcut un slogan strigat de doi elevi ieri la Cotroceni :
    „sta-v-ar în gât pensiile speciale”!

  2. Procentul de peste 40 % analfabeti functionali din absolventii sistemului de invatamant din tara noastra, si ca atare slaba probitate profesionala a dascalilor nostri, numarul mare de elevi care sunt meditati la negru, ne fac sa consideram ca profesorii nu merita deloc, a li se satisface de guvern revendicarile liderilor sindicali ..
    Dar odata ce dnii Bode si Ciolacu, au anuntat satisfacerea revendicarilor sindicatelor din politie si sanatate, oigatoriu trebuie satisfacute si revendicarile profesorilor !
    Iar datorita acestor aprobari, revendicarile care precis vor urma in toate sectoarele de activitate, inclusiv in domeniul privat, si sistemul de pensii speciale si sitemul contributiv, vor trebui aprobate direct, fara negocieri .