G4Media.ro

Iluminat public, pentru prima oară în Parcul Botanic din Timişoara / Vor…

Iluminat public, pentru prima oară în Parcul Botanic din Timişoara / Vor fi montați 220 de stâlpi de iluminat / Aici a fost tâlhărit Charlie Ottley, în urmă cu 4 zile

Parcul Botanic, din centrul Timișoarei, va fi iluminat public pentru prima oară, în urma unui proiect prevede instalarea a aproximativ 220 de stâlpi de iluminat public și extinderea sistemului de iluminat pe o lungime de 3.400 de metri liniari, anunță Agenția de presă Rador.

În acest parc a fost tâlhărit, în urmă cu 4 zile, realizatorului documentarelor „Wild Carpathia”, Charlie Ottley. Acestuia i-a fost furată geanta cu echipamente în timp ce realiza un clip de promovare a județului Timiș.

Atât lucrările de proiectare, pentru iluminarea parcului, cât și cele de execuție sunt finanțate din fonduri europene, în valoare totală de aproape 2,1 milioane de lei.

Primăria Timișoara anunță că ordinul de începere a lucrărilor va fi dat imediat după avizarea de către Inspectoratului de Stat în Construcții. Pe parcursul derulării proiectului, accesul publicului va fi restricționat doar pe anumite zone.

sursa foto: Economedia

Citește și: Realizatorului documentarelor „Wild Carpathia”, Charlie Ottley, i-a fost furată geanta cu echipamente, în centrul Timişoarei / Jurnalistul realiza un clip de promovare a județului Timiș

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Din ce imi amintesc eu nu a fost talharit, doar i s-a furat ceva.

  2. Timișoara, din cate stiu eu, a fost primul oraș iluminat electric din Europa.
    Dar iata ca inca mai are cateva zone inca neiluminate 🙂

  3. Pentru redacție…
    Parcul Botanic și Parcul Civic (cel cu tâlhăria) sunt doua lucruri diferite.